Къде в Пловдив??? - 11

• 67 366
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
На стелажа с дезодорантите е .При другите ролкови на "Балеа".Опаковката е подобна на другите им ролкови,в бяло и синьозеленикаво.Грамажа е 100г.Не съм ползвала друг кристал,за да направя разликата,но тоя ми върши работа.....а,и одеве забравих да кажа,че се води за чувствителна  кожа и наистина не дразни кожата/дори непосредствено след бръснене и епилация съм го ползвала-няма проблем/
Сега се усетих,че може би не съм го видяла,защото от ДМ купувам само Алверде ooooh!

# 646
Добре де аз къде съм бляла като гледах  и защо са ми казали,че няма newsm78,щом има #Cussing out

Не се ядосвай, цяло постижение е, че си намерила кой да ти каже дори Добър Ден там.  Laughing
Обикновено не мога да се докопам до някой от продавачите и вървя и разпитвам клиентите кое къде е, има редовни клиенти, които са обучени.

# 647
Момичета, малко помощ, от тези, които наскоро са обикаляли детските магазини в Пловдив  Praynig

Такова столче за кола FELICE  се води да сте виждали и горе-долу за цена да ме ориентирате,  последните 2 седмици ме е обзела мания, че е време да купим на малката нов стол (на мъжО пък му се виждат скъпи тези столчета, като се има предвид и, че не я возим кой знае колко с колата, може и да е прав, но няма начин).
Рових из сайтовете и като никога до сега в магазин (на Дъмбо  newsm78 детският магазин с/у старото МЕТРО) столчето е 109 лв, а по сайтовете е над 130лв
Не държа на модела, но предпочитам да е 9-36 кг, за да се ползва по-дълго време и да има колани, видях други модели по-евтини, но бяха без колани.
  bouquet

# 648
  • Пловдив
Момичета, малко помощ, от тези, които наскоро са обикаляли детските магазини в Пловдив  Praynig

Такова столче за кола FELICE  се води да сте виждали и горе-долу за цена да ме ориентирате,  последните 2 седмици ме е обзела мания, че е време да купим на малката нов стол (на мъжО пък му се виждат скъпи тези столчета, като се има предвид и, че не я возим кой знае колко с колата, може и да е прав, но няма начин).
Рових из сайтовете и като никога до сега в магазин (на Дъмбо  newsm78 детският магазин с/у старото МЕТРО) столчето е 109 лв, а по сайтовете е над 130лв
Не държа на модела, но предпочитам да е 9-36 кг, за да се ползва по-дълго време и да има колани, видях други модели по-евтини, но бяха без колани.
  bouquet
http://hippoland.net/catalogs/a1/pdf_a1.pdf - въпросното столче е на последната страница

# 649
  • Точно където трябва
Благодаря! Аз намерих в Мистър Гоблен, но само един вид и не ми харесаха. Ще проверя и там където споменахте  Simple Smile

# 650
  • Пловдив
anny, защо не видиш в Чиполино, на Голямо конарско шосе 1 (на изхода на Пловдив към магистрала "Тракия", между“Опел Стефанов” и “ТЕД”) има на прилични цени. В сайта им няма модели, но на място има разнообразие  Peace

# 651
ginbay благодаря, аз точно това видях в магазина им, горе май омотах името  ooooh! точно за Хипо става дума, дори в мен е хартиената им брошура  Blush
lubricant и на теб благодаря, но там в сайта виждам, че дори е по-скъпо от това в Хипо.

Одеве се сетих за Брезовско шосе навремето имаше разни складове/магазини - стоят ли още?

# 652
  Стоят си складовете, но не е по-евтино от Чиполино.Най-добре си го купи от тях.

# 653
Каспър ходихме до Триумф,но таткото каза твърдо не,предимно заради водата посредата Grinning,че малчо само това чака,а и му се иска да има зеленина да е по-рахат.
Давайте други идейки за зведения в Пловдив,а иначе Пикник-а ще се провери

# 654
казах ти аз за водата - никога не ходя там без резервен чифт дрехи, то всъщност си е част от вечерта, вярно, последният път падна без да иска, подхлъзна се на един камък. Което си е напредък, предишни пъти все нарочно влизаше...
Заложи си на сигурното - отидете си на Пикник. Тук освен Острова и Гребеца и Сентрал Парк на Младежки хълм нямаш много друг избор.

# 655
  • Пловдив Белащица
Имате ли някакви координати на евтин нотариус? Трябва ми за пълномощно, но да работи и до по-късно.

# 656
Момичета, до колко часа работи библиотека Иван Вазов??

# 657
Момичета, къде да намеря хубави пердета?

# 658
anny,
Взимай това от Хиполенд - не мисля, че ще намериш по-добра цена за това качество. По-евтиния вариант е ако е без колани. Моето е като Felice, само че друга марка. Много съм доволна - вече свалихме коланите, скоро ще оставя само седалката  Peace

# 659
Момичета, къде да намеря хубави пердета?

евтини или хубави?
защото аз съм купувала и от двете и разликата е от небето до земята
вкъщи имам тюл от 10 лв кв м и от 90 лв - като ми казваха, че има огромна разлика не вярвах, има и то е наистина огромна
за хубави мога да препоръчам - бюти хоум в капана - взимане на мерки, проект, шиене и монтаж е включено в цената

Общи условия

Активация на акаунт