Къде в Пловдив??? - 11

• 67 374
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Търся детско кремче Павлодерм. Някой да го е срещал из града?

# 676
...в аптеката на медицински центЪр ,,Тримонциум''

# 677
На Главната на втория етаж на Хот Спот магазина, бившия Фоли Център, срещу Хепи на България, откри книжарница Хермес
Има мини детски кът и страшно разнообразие от детски книги - така ми се видя поне... Събота от 11 до 13 вече три пъти има детски празник - с наши аниматори, дали ще има и занапред не знам, но досега се получаваше много весело. Последния път се бяхме приготвили Пепеляшка да чете приказката за Пепеляшка и с участие на децата, но поради многото почивни дни не се събраха много деца. Иначе имаме готовност да го направим пак.

# 678
и ние ще дойдем Peace

# 679

сряда е, а не са ми потвърдили за тази седмица още какво правим и дали ще има пак
ако ми потвърдят, ще пиша задължително

# 680
Мерси момичета,сега като ви чета и се сетих ,че в Мол Пловдив на 3-тия етаж има страхотна книжарница с кафе,може6 да пиеш кафе и да четеш книжки Simple Smileи хубавото е ,че вутре не се пуши,аз ходих преди,когато времето беше лошо ,но и бебо беше по-малък и стоеше в количката.Сега не знам как ще се получи newsm78,а много ми се иска.Има и голяма открита тераса...само да можеше да сядам на кафе с това хлапе......

# 681
ами в детския кът в мола аз обмислям да сваля долната граница на децата на 1,5 години, но има някои неща предварително, които трябва да направя, но съм сигурна, че до есента ще е факт

# 682
ами в детския кът в мола аз обмислям да сваля долната граница на децата на 1,5 години, но има някои неща предварително, които трябва да направя, но съм сигурна, че до есента ще е факт
Каспър, а сега колко е ?

# 683
сега е 1,8, трябват някои промени и ще успея да я сваля на 1,5 год

# 684
сега е 1,8, трябват някои промени и ще успея да я сваля на 1,5 год

Ехаааа, хем ми беше казала и в главата ми е останало че е 2г. От другия месец се класираме значи Mr. Green на сърце на моето дете е центъра на Висла..баба му обаче го води там че аз скучая Joy в мола ще е по-добре.

# 685
За библиотеката да се включа и аз:) Оказа се, че работи до 19:45 лятно време.
Аз ползвам карта от доста години и най-редовно си вземам книги,защото съм много четяща, а не си струва да се купува всичко, което чета. Много богата библиотека, най-новите книги ги има /късмет и да ги свариш де/.

# 686
Момичета, моля, препоръчайте ми фирма, която изработва огради и врати от неръжд.материал - става въпрос за преграждане и поставяне на врата към двор на кооперация.
Благодаря.

# 687
...в аптеката на медицински центЪр ,,Тримонциум''

Много ти благодаря.

# 688
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчайте ми фирма, която изработва огради и врати от неръжд.материал - става въпрос за преграждане и поставяне на врата към двор на кооперация.
Благодаря.

http://www.charltonbg.com/index.html  
Не знам дали е каквото търсиш

# 689
Да кажа и аз за библиотеката - наистина е 5 лева годишната такса и е изгодно, аз най-редовно си взимам книги от там.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт