Къде в Пловдив??? - 11

• 67 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, моля, препоръчайте ми фирма, която изработва огради и врати от неръжд.материал - става въпрос за преграждане и поставяне на врата към двор на кооперация.
Благодаря.

http://www.charltonbg.com/index.html  
Не знам дали е каквото търсиш

Да, точно такова.

# 691
сега е 1,8, трябват някои промени и ще успея да я сваля на 1,5 год
На мен ми е интересно как точно разбираш едно дете дали е на 1.4 или 1.6 или 1.8  Crazy Като децата са толкова различни и особено в тази възраст има много големи разлики понякога ..

# 692
  • В царството на мечтите
Има си карти които се попълват и вътре пишеш кога е родено детето

# 693
Нямах това предвид Simple Smile Искам да кажа, че ако едно дете е на 1.4г. .. а всъщност се държи като 1,8 годишно.. и изглежда като такова.. нищо не преди на майка му да го пише по-голямо .. и да си ползва центъра Simple Smile
Стана ми интересно, защото 3м. разлика, която иска да намали за възраст, ми се струва някак.. странно Simple Smile

Спирам да разводнявам темата. Каспър, сори  Hug Hug Hug

# 694
За библиотеката да се включа и аз:) Оказа се, че работи до 19:45 лятно време.
Аз ползвам карта от доста години и най-редовно си вземам книги,защото съм много четяща, а не си струва да се купува всичко, което чета. Много богата библиотека, най-новите книги ги има /късмет и да ги свариш де/.
а за колко време можеш да задържиш една книга?

# 695
Нямах това предвид Simple Smile Искам да кажа, че ако едно дете е на 1.4г. .. а всъщност се държи като 1,8 годишно.. и изглежда като такова.. нищо не преди на майка му да го пише по-голямо .. и да си ползва центъра Simple Smile
Стана ми интересно, защото 3м. разлика, която иска да намали за възраст, ми се струва някак.. странно Simple Smile

Спирам да разводнявам темата. Каспър, сори  Hug Hug Hug

А, няма проблем.
В тази възраст и седмици имат значение. Много е дълго за обяснение, някой път като се видим, ще обясня. На пръв поглед изглежда странно, но всъщност има желязна логика, която работи.
А за лъженето на картите - и то си има чалъм.

# 696
Аз ползвам карта от доста години и най-редовно си вземам книги,защото съм много четяща, а не си струва да се купува всичко, което чета. Много богата библиотека, най-новите книги ги има /късмет и да ги свариш де/.

Стандартно е един месец, но няма проблем да позакъснееш с месец два още. А ако ти трябва за по-дълго можеш да презапишеш-тоест да си вземаш други книги като задържаш определена.

# 697
  • Пловдив
Момичета,преди време в търговски център Аркадия на първия етаж имаше мебелен магазин Ситсайт-бяха представители на мебели GALA.търся ги за двуетажното им детско легло.Знае ли някой къде се е преместил магазина или къде в Пловдив има представители на тая пуста GALA
 http://www.divani.bg/article.php?id=51 -това е леглото което търся newsm78 newsm78 newsm78

Точно това обзавеждане съм го гледала в магазин Интера - по пътя за Пазарджик, извън града е, малко преди колелото, на което се отбива за Метро и Джъмбо Peace

# 698

Стандартно е един месец, но няма проблем да позакъснееш с месец два още. А ако ти трябва за по-дълго можеш да презапишеш-тоест да си вземаш други книги като задържаш определена.

супер,мерси  bouquetДа си призная честно не съм плозвала библиотека от дете,а обичам да чета...с този интернет и напрегнатото ежедневие..

# 699
Забравих ,че искам да попитам нещо Simple Smile
Аз живиея близо до гребната и мола ми е на 2 крачки,скоро видях че са направили щанд с чехли,джапанки и т.н на Grendha и Ipanema,имаше много сладки детски и бебешки моделчета,но ми се видяха скъпи.После видях ,че в един магазин на Булдозер също предлагат тези марки,даже и още една ,но не помня как се казва,пак бразилска,на Жизел.Направи ми впечатление ,че са с 5-10 лв по-евтини,но пък там все още не са заредили с нови моделчета,а от старите нямаше номера...макар че може и да са по-евтини,защото са миналогодишни,знам ли newsm78.Както и да,исках да попитам да се сещате къде в Пловдив има магазини на Булдозер?

# 700
Къде в Пловдив се намира магазин Джъмбо???  А при вас има ли Икеа ???

# 701
Знае ли някой как се казваше фирмата за блиндирани врати, която се намира на сточна гара, непосредствено след като завиеш в посока тунела - някъде срещу  ПУ се пада. Повреди ни се бравата и спешно трябва да намеря ключар. Вратата и бравата са купувани от тях. Предполагам, че предлагат поддръжка, но не мога да намеря техен телефон. Ако някой знае добър и надежден ключар също ще ми е от полза.

# 702
Добър ключар-по Хр.Г.Данов преди да излезе на Руски,вляво,до или в магазина на Сонико.
 Peace

Джъмбо е срещу Метро 2,извън града е ( търси адрес с гугъл).Икеа няма.

# 703
  • Пловдив

Джъмбо е срещу Метро 2-извън града е.тук разгледай къде е Метро 2,за да се ориентираш http://metro.bg/pages/3111.aspx?0&st=25
Нямаме Икея.Имаме Идея

# 704
мерси  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт