Къде в Пловдив??? - 11

• 67 349
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Благодаря ти много! Аз реших, по спомени, че е . Технопрогрес фирмата и се чудех, как така нямат страница в нета, а пък те били Транс...прогрес ooooh!

# 707
  • Пловдив
Булдозер имат в магазинчето след училище Патриарх Евтимий /голямата Лиляна/ по посока главната.

# 708
  • Пловдив
Върти ми се нещо в главата, че скоро тук се подхвърли нещо за някакъв магазин за платове на килограм  Rolling Eyes
Може ли някакво инфо по въпроса Blush

# 709
Момичета от къде си купувате оригинални парфюми,но на прилична цена?Не от сорта на Леро  Whistling Може и да е индивидуален човек,а не магазин,но да са си оригинални де  Laughing

# 710
Забравих ,че искам да попитам нещо Simple Smile
Аз живиея близо до гребната и мола ми е на 2 крачки,скоро видях че са направили щанд с чехли,джапанки и т.н на Grendha и Ipanema,имаше много сладки детски и бебешки моделчета,но ми се видяха скъпи.После видях ,че в един магазин на Булдозер също предлагат тези марки,даже и още една ,но не помня как се казва,пак бразилска,на Жизел.Направи ми впечатление ,че са с 5-10 лв по-евтини,но пък там все още не са заредили с нови моделчета,а от старите нямаше номера...макар че може и да са по-евтини,защото са миналогодишни,знам ли newsm78.Както и да,исках да попитам да се сещате къде в Пловдив има магазини на Булдозер?

"6-ти септември" посока Гребната.....малко преди прелеза има магазин на Булдозер и колекция на Жизел.
За друг се сещам точно до училището по "Иван Вазов"( където е и музикалното училище...забравих му името)...та точно до това училище има плод-зеленчук, а до него е магазина на Булдозер и сандалки на Жизел.
Аз съм много доволна от марката.По-миналата година си взех сандали от тази марка за 32 лв. за работа.Не вярвах да ме изкарат дълго,но цяло лято не мръднаха, а не е да не съм била всеки ден по няколко часа с тях в пясък и вода ( морска).

# 711
За библиотеката да се включа и аз:) Оказа се, че работи до 19:45 лятно време.
Аз ползвам карта от доста години и най-редовно си вземам книги,защото съм много четяща, а не си струва да се купува всичко, което чета. Много богата библиотека, най-новите книги ги има /късмет и да ги свариш де/.
а за колко време можеш да задържиш една книга?

Стандартно е един месец, но няма проблем да позакъснееш с месец два още. А ако ти трябва за по-дълго можеш да презапишеш-тоест да си вземаш други книги като задържаш определена.

супер,мерси  bouquetДа си призная честно не съм плозвала библиотека от дете,а обичам да чета...с този интернет и напрегнатото ежедневие..

О да, разбирам те напълно! За мен четенето е супер релакс и чета колкото мога:) Сега чакам с нетърпение китайчетата да направят четец за електронни книги с инк технология на сносна цена, че в нет има много за четене, страхотни неща та ще е супер...Simple Smile

# 712
  • Пловдив
Забравих ,че искам да попитам нещо Simple Smile
Аз живиея близо до гребната и мола ми е на 2 крачки,скоро видях че са направили щанд с чехли,джапанки и т.н на Grendha и Ipanema,имаше много сладки детски и бебешки моделчета,но ми се видяха скъпи.После видях ,че в един магазин на Булдозер също предлагат тези марки,даже и още една ,но не помня как се казва,пак бразилска,на Жизел.Направи ми впечатление ,че са с 5-10 лв по-евтини,но пък там все още не са заредили с нови моделчета,а от старите нямаше номера...макар че може и да са по-евтини,защото са миналогодишни,знам ли newsm78.Както и да,исках да попитам да се сещате къде в Пловдив има магазини на Булдозер?
Аз също съм почитател на бразилските сандалки и чехлички, не са евтини, но качеството и удобството са гарантирани. Магазините, за които се сещам:
до у-ще Патриарх Евтимий на "Иван Вазов"
в двата подлеза - на Тримонциум и Археологически
Халите, непосредствено до входа на самата улица
В Гранда на втория етаж около ескалаторите
Ако някой се интересува знам и в Бургас къде са  Wink

# 713
  • Пловдив
Моля да ми кажете къде да си занеса GSM-а на ремонт. Зная че на Руски ремонтират, но не съм ползвала конкретен сервиз там. Предпочитам да го оставя на сигурно място, по възможност в центъра или Кичук Париж.
elfi4ka, в предишна тема пишеше че до нас - района на Слънчеви лъчи 2 в някакъв апартамент продавали парфюми. До колкото разбрах разликата не е толкова голяма. В ягодката цените излизат 20-30% по евтини от тези в Леро - поне на парфюмите от които аз съм интересувала. Ако ти се занимава можеш да си поръчаш от там. Другия вариянт е някой близък ако пътува да ти купи от безмитен магазин, на мен мъжът ми така ми е купувал от летището в Атина - разликата не е голяма, но поне си сигурен че парфюма е истински.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 09:49 от Linkata

# 714
  • Майничка
Линката, няколко телефона съм давала на едно момче, което е до подлеза на ПУ, от страната на фризьорския салон, досега се е справял.

# 715
  • Пловдив
Линката, няколко телефона съм давала на едно момче, което е до подлеза на ПУ, от страната на фризьорския салон, досега се е справял.
Благодаря ти, ще отида там - удобно ми е. Hug

# 716
Къде има по-голямо разнообразие от сандалки? Търся отзад с отворена пета, но да имат дебела каишка.

# 717
В Мечо Пух! Hug

# 718
Булдозер имат в магазинчето след училище Патриарх Евтимий /голямата Лиляна/ по посока главната.
На Иван Вазов,нали така?

valinia_ruska  аз точно за този на 6-ти септември говоря Simple Smile,много ми е близо,ама нямат още новата детска колекция.А за другия,който явно всички знете  Simple Smile  и аз май се сетих

ДъраБъра ти да не си им представител Simple Smile.Мерси много за подробното инфо  bouquet

JeniB за малката или за теб търсиш?А тези на Жизел не ти ли допадат?

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 14:27 от nor4y

# 719

В кой магазин на центъра или в "Кичука",че и аз търся бели сандалки   Wink

Общи условия

Активация на акаунт