Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 465
  • 439
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен
Днес си получих ключодържателя-далматинец от Бъзвил  newsm44

Ей толкова дебнах и пак изпуснах зареждането.  Sad
Но пък днес събрах 20 човека. От къде да си поръчам тениска?

# 76
Може ли снимка, че  и ние да му се нарадваме

# 77
# 78
# 79
от binbango.com  Simple Smile но е много малка  Wink

# 80
Да ви се похваля, най-накрая си получих раницата от кадото  Grinning Много е готина  Flutter

# 81
  • Плевен
Айнур, Честито!

Ето го и моето куче:

а това ми е от Фотобокса, купила съм си го, но ми излезе много изгодно и много се кефя : подложка за мишка: и 2 чаши: Който иска изпращам покани на имейл.

# 82
  • София
anyto, дай поканка за фотобокса, че ми стана интересно - pipi4orap4e@abv.bg  Grinning

# 83
  • Ямбол
Някой,който играе на namuhon,може ли да ми каже как се трупат точки,понеже ми стоят все 0 монети.
А отдолу има някакви %.видях,че има и събрани разни частички,тях ли да обменя за точки?

# 84
Какъв е този фотобокс?

Aynur, честита ти раница, много е готина.   bouquet

# 85
Някой,който играе на namuhon,може ли да ми каже как се трупат точки,понеже ми стоят все 0 монети.
А отдолу има някакви %.видях,че има и събрани разни частички,тях ли да обменя за точки?

отиваш на ECHANGER MES RELIQUES - TOUT ECHANGER - ECHANGER

така си обръщаш събраните реликви в точки

# 86
  • Ямбол
vasipan,благодаря,а за какво са тези %?

# 87
когато стигнеш 100 ти се покачва ранга и започва ново пълнене до следващото 100
ранга ти дава някои предимства, като в бутика зависи от ранга ти има различни цени

# 88
  • Плевен
Витаминка, пратих ти покана!  Peace

Облаче, Фотобокс е фотосайт - предлага снимки, плакати, чаши, ключодържатели и каквото още се сетиш със твои снимки. Согато те покани някой имаш право на 50 безплатни снимки, плащаш си само транспортните разходи до тук - 1.5-или 2 лири, зависи от размера снимки. Но качеството им е страхотно и всичко, което съм поръчвала за 3 дни е при мен  Peace

# 89
  • Ямбол
Най-после си взех мечето от buzzvilie.Много му се радвам,това е първата ми спечелена награда.

http://media.snimka.bg/5924/018103028.jpg

Общи условия

Активация на акаунт