Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 456
  • 439
  •   1
Отговори
# 60
за  tresorquest там не играй не доставят до България иначе за кодовете влез в  бутика на всяка игра и там 6те разбере6 какви кодове има и за всеки сайт кода е различен като бонус
покачва6 ранг дава ти седмината игра да играе6 за деня и др игри ти пуска според зависи  И да питам тук http://www.gratodino.com/dinosaure защо не е сменена датата за новото  теглене на калъфа и на химикала

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 09:02 от kalinkamalinka1

# 61
И аз днес се регистрирах в Локерз и се присъединявам към вас за новини.Сега пускам клипчета като луда! Mr. Green
тръгват ли ти клипчетата, и ако е да кои. Защото при мене нищо не тръгва  Cry
Тръгват ми всички клипчета!Прегледах им форум ана Локърз във Фейса и там има инструкции как да оправим проблема.Ето ги:
 Go to control panel go to Network Connections go to Local Area onnections (right click) go to Properties scrool down make shure the Internet Protocol(TCP/IP) is checked and double click on it check the Use the following DNS server adresses and thype in:

Preffered DNS server: 208.67.220.220

Alternate DNS server: 208.67.222.222

Press OK at all and that's it! play videos and earn ptz!

Ако трябва помощ,съм тук! Peace
При мен се получи без проблеми!

При мен не се получава.  Rolling Eyes Правя всичко както трябва, но като натисна ОК и ми излиза съобщение, че не може д ги запази, защото Ай Пи адреса бил 0  Thinking Някой има ли подобен проблем?

# 62
Да при мен е същият проблем Simple Smile

# 63
  • София
Мисля че е защото имате динамично айпи???

# 64
Да, динамично е.
Може ли да се оправи този проблем Simple Smile

# 65
Да, и моето е динамично.
Дано да има начин да оправим проблема.  Tired Странното е, че преди гледах клипчетата без проблем, а отскоро не тръгва нито едно от тях.  newsm78

# 66
Да, и моето е динамично.
Дано да има начин да оправим проблема.  Tired Странното е, че преди гледах клипчетата без проблем, а отскоро не тръгва нито едно от тях.  newsm78

И при мен е така.а искам да си гледам клипчетата, че да мога д апробвам да взема нещо от Локърза Simple Smile

# 67
  • Плевен
При мен пък стана  Grinning
Обаче няма никаква представа кога ще заредят награди и дали въобще ще се доберем до тях  Thinking

И  да питам, после връщата ли си старите настройки? Че пишеше, че има  нови правила, който използва буутове, кешаве, дъра-бъра, ще бъде дисквалифициран. Да не се направим беля така, а?  newsm78

# 68
За Ай-питата: по принцип май зависи от мрежата и доставчика - дали е реално или динамично. При реалното винаги е едно и също за този компютър, а при динамичното няма стабилно. Локърз регистрира само реални айпита, понеже това е единствения му вариант за защита от чийтъри. Ако допускаше с динамични айпита, тогава можехте да си направите 50 регистрации и т.н. Тъй че... не искам да ви разочаровам, но мисля, че няма да се получи.

Иначе за вече регистрираните - тези дни е зареждането, следете зорко:)

# 69
Магазина в Локърс е заредеееен! Бързо!!!!!  Party

# 70
изтървах ги те взели всичко Sad другият път #Crazy

# 71
  • Ямбол
Може ли някой играещ на buzzville да ми обясни как се играе на играта с плувките,а тези звездични(etoile) за какво са,как се събират и какво дават? Мерси за отговорите

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 22:46 от nikidragolova

# 72
Рестока в Локърз доста дълго се задържа.Усети се,че Американците не могата д апазаруват! Mr. GreenЗа съжаление аз имам малко точки и нищо не си взех! Confused

# 73
И аз изпуснах зареждането в Локърз / не че имах точки де/ но все пак щеше да ми е интересно да вида какво се случва.  Ако някой е успял да си поръча нещо нека се похвали, ние ще му завиждаме благородно  Hug
Аз играя в още един сайт в който си даваш твоя уникален линк на приятели и те ти помагат да спечелиш  newsm53 Ще видя дали ако събера необходимите точки ще ми пратят нещо.

# 74
  • София
И аз изпуснах... имах 620 точки.
Ама... събирам за айпода и така и така щях само да се изкуша да си изхарча точките за някоя джунждурия  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт