Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 450
  • 439
  •   1
Отговори
# 45
Виж предния ми пост,там е обяснено как да оправиш проблема с клиповете! Peace

# 46
И аз днес се регистрирах в Локерз и се присъединявам към вас за новини.Сега пускам клипчета като луда! Mr. Green
тръгват ли ти клипчетата, и ако е да кои. Защото при мене нищо не тръгва  Cry
Тръгват ми всички клипчета!Прегледах им форум ана Локърз във Фейса и там има инструкции как да оправим проблема.Ето ги:
 Go to control panel go to Network Connections go to Local Area onnections (right click) go to Properties scrool down make shure the Internet Protocol(TCP/IP) is checked and double click on it check the Use the following DNS server adresses and thype in:

Preffered DNS server: 208.67.220.220

Alternate DNS server: 208.67.222.222

Press OK at all and that's it! play videos and earn ptz!

Ако трябва помощ,съм тук! Peace
При мен се получи без проблеми!

Неможеш да си представиш колко съм ти благодарна  Hug   bouquet

При мене стана, но не от първия път, защото промених настройките първо на Local Area onnections но понеже съм с лаптоп и съм с Wireless трябва да се промента въпросните настройки в Wireless Network Connection  Peace и така стана.

pure_selina хиляди хиляди благодарности мила  Hug

# 47
Няма защо! HugВажно е да сме в далаверката всички...  Mr. Green

# 48
# 49
Запис... защо не добавихте Локърз  Simple Smile
Получих си мейл за тениската. Чакам си я
На края на месеца има зарежданеее  Heart Eyes

Синът ми е голям фен, има доста  точки -1323 в момента, имаме и тениска, но се е регистрирал от моя имейл и тенсиката, която пристигна,  е дамска, С размер, объркало номерацията момчето, но майната му. Той е зет листър отдавна. Но правиха някви проучвания и казаха, че всички, които мамят, тоест регистрират приятели от фалшиви акаунти, ще има отнемат точките. И, неговите си стоят все още Outta Joint, обаче досега  не е могъл изобщо да се класира до наградите, просот се изпаряват явно за секунди.

# 50

Момичета, Витаминка се погрижи за специална темичка за Локърз, където можем да обсъждаме всичко свързано със сайта.  Hug

# 51
Да, но темичката я заключиха.

# 52
Бях си поръчала плюшено мече от buzzville и вчера си го получих, също и химикалите от kado . Мисля си че зареждането на локърз ще е събота или неделя  Wink

# 53
Честито  Grinning
може ли да ги снимаш да ги видиме

# 54
някои от клиповете ми тръгнаха след промяната в настройките, между другото,  pure_selina мерси много за уточнението  Wink  bouquet
но все още не ми тръгват тези с анимациите и при вас ли е така?

# 55
Анимациите пише,че не са достъпни за някои региони.И аз не мога да ги гледам!Сигурно са за тъпите американци!!! Confused

# 56
Здравейте и от мен! Наскоро ме зарибиха по Lokerz и бавничко трупам точки... Имам доста малко сега, но гледам по малко клипчета:) Някой да е получавал някоя от по-големите награди? И друго искам да попитам - на колко време качват нови клипчета? Защото в момента има около 120, което означава, че можем да натрупаме около 240 точки... без да броим онези 4 от дейлитата. Някой да има инфо по тия иначе толкова сложни въпроси Crazy?

ПС Ако някой иска да се включва в Локърса - раздавам поканки:)

# 57
  • Плевен
Някой беше поръчал хлебопекарната от кадо,пратиха ли я какво се случи.Аз много я искам,но незнам дали ще я пратят до БГ

# 58
  • На брега на морето
Някой беше поръчал хлебопекарната от кадо,пратиха ли я какво се случи.Аз много я искам,но незнам дали ще я пратят до БГ
Аз съм, все още ни вест ни кост от тях, ама то и за чашата ми писаха на около 45-я ден от както я поръчах и я получих 2 седмици след мейла им - така че все още имам надежда че ще я получа  Praynig

# 59
  • Ямбол
Аз се регистрирах в повечето игри на които са дадени линкове
grat-os;kado.fr;royal cactus; toilokdo; buzzville; binbango; mielogames; lockerz; kdochoco; tresorquest;madwin;archkdo;ducku-games;namuhon
моля да ме добавите като спонсор- nikid
И имам въпрос,как и къде мога да играя за код за някоя от игрите,какво ми дава кода като предимство,къде се зарежда,ще съм благодарна ако някой ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт