Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 639
  • 439
  •   1
Отговори
# 105
Много се запалих и аз  Crazy Може ли покана за Lockerz и фотобокс-а  Blush gergana1happy@abv.bg

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 00:36 от gergana1happy

# 106
Много се запалих и аз  Crazy Може ли покана за Lockerz и форобокс-а  Blush gergana1happy@abv.bg

пратих ти за Lockerz  Hug успех

# 107
  • Пловдив
Много се запалих и аз  Crazy Може ли покана за Lockerz и фотобокс-а  Blush gergana1happy@abv.bg

А от мен имаш покана за photobox  Wink

# 108
Много се запалих и аз  Crazy Може ли покана за Lockerz и форобокс-а  Blush gergana1happy@abv.bg

пратих ти за Lockerz  Hug успех
Много се запалих и аз  Crazy Може ли покана за Lockerz и фотобокс-а  Blush gergana1happy@abv.bg

А от мен имаш покана за photobox  Wink

Благодаря   bouquet

# 109
Много ми се иска и аз да се включа но нещо не разбирам  newsm78 newsm78
Регистрирах се в първия саит ,но не незнам език и не мога да си преведа,потвърдих си акаунта от пощата влизъм но неми дава да играя Embarassed newsm78
Моля някои да ми помогне Praynig Praynig Praynig

# 110
какви са тези звезди на кадо някои  знае ли
 newsm78

# 111
Много ми се иска и аз да се включа но нещо не разбирам  newsm78 newsm78
Регистрирах се в първия саит ,но не незнам език и не мога да си преведа,потвърдих си акаунта от пощата влизъм но неми дава да играя Embarassed newsm78
Моля някои да ми помогне Praynig Praynig Praynig

ако говориш за Lockerz там се гледат клипове, ако не ти тръгват виж по напред в темата имаше обяснение какво да се направи с настройките на компютъра  Wink

# 112
  • Враца
ЗДравейте.Бях ви изпуснала от известно време,но ето ме..Да ви кажа ,чакам от 15,02 раницата от кадото,но все още се приготвя..Един ключодържател от Бизвилето не ми пристигна,поръчах си втори,но и него го няма.няма ми и висулка за тел. от дъкипас.Няма го вече призето..  Cry
Честито за получените награди!  Peace
п.п.И някой ако може да ми изпрати покана за фотобокса и Lockerz  margi_vr@abv.bg

# 113
Момичета, може ли и на мен покана за Фотобокс? krisi_nova@abv.bg
Благодаря ви предварително   bouquet

# 114
Марги, пратих ти за Lockerz покана.
А за раницата, чакай я, не се притеснявай, ще пристигне. При мен пристигна с доста закъснение.

# 115
  • Враца
Благодаря .   bouquet а може ли и за фотобокса. покана .много ми харесаха чашата и подложката.А казахте че 50 снимки били безплатни..как по-точно са безплатни..може ли повече инфо...

# 116
Марги, плащаш само доставката, която е 1.98 лири

# 117
  • София
Ето малко реални цени на новите придобивки. Wink

Nixon - Newton - $100.00

Nixon - Outsider - $150.00

Nixon - Time Teller P - $60.00

Ray Ban - Original Wayfarer - $145.00

Casio Men's G-Shock G-Lide Surfing Watch - $99.00

Casio Men's G-Shock Mudman Digital Sports Watch - $99.00

Casio Women's Baby-G Square Luminous Yellow Digital Watch - $79.00

Casio Men's G-Shock Tough Culture Limited Edition Watch - $89.00

Casio Men's G-Shock Tough Culture Watch - $93.00

Alex & Ani - Four Leaf Clover Bangle - Gold - $21.00

http://www.amazon.com/BAGGU-Reusable-Shopping-Tote-3-Pack/dp/B00 … H0/ref=pd_sbs_a_4
Baggu Bag - $25.00

# 118
Здравейте.Направих си регистрация в http://www.binbango.com/ и Кадо.фр и нищичко не рабзирам,ще помоля някой да ми обясни всичко ако е възможно.Искам също и покана в Lockerz ( g_o_t_i_n_a_t_a_@abv.bg) и ако може също обяснение.Благодаря предварително Simple Smile

# 119
Здравейте.Направих си регистрация в http://www.binbango.com/ и Кадо.фр и нищичко не рабзирам,ще помоля някой да ми обясни всичко ако е възможно.Искам също и покана в Lockerz ( g_o_t_i_n_a_t_a_@abv.bg) и ако може също обяснение.Благодаря предварително Simple Smile
пратих ти Hug

Общи условия

Активация на акаунт