Сайтове за игри с награди. II част.

• 56 635
  • 439
  •   1
Отговори
# 120
Много благодаря за поканите за фотобокс и за Локърз   bouquet

# 121
А който си е поръчвал от Фотобокс, може ли да ми каже как си плаща доставката и става ли директно с дебитна карта ако е виза електрон?

# 122
Здравейте.Направих си регистрация в http://www.binbango.com/ и Кадо.фр и нищичко не рабзирам,ще помоля някой да ми обясни всичко ако е възможно.Искам също и покана в Lockerz ( g_o_t_i_n_a_t_a_@abv.bg) и ако може също обяснение.Благодаря предварително Simple Smile
пратих ти Hug

Благодаря Simple Smile Ако някои може да ми каже само как да започна ще съм благодарна Simple Smile

# 123
долу в дясно натисни на даллес и 6те ти даде въпроси отговаря6 и ти дава то4ки  а в ляво натиска6 на датата и пак 6те даде то4ки
и после отива6 на клиповете и ги пуска6 подред като свар6ат ти дават кодове пи6и6 ги и ти дава то4ки и така докато ги мини6 вси4ките всеки ден пускат по някои друг нов клип трябва да следи6 са6то като пра6та6 покани са6то ти дава то4ки дано ме разбере6 късмет   bouquet

# 124
Сладко изкушение, плащането става и с Виза  и с Paypal

# 125
Сладко изкушение, плащането става и с Виза  и с Paypal

Много благодаря!

# 126
  • Варна
Аз от вчера цъкам в Локърз  Crazy Само да попитам дали има някой, който е получавал нещо от там (Витаминка може би)? И дали ако е някаква техника плаща мито и ДДС?

# 127
  • София
Аз играя от 1-2 месеца. За сега събирам точки, за да си поръчам.
Иначе...да. Има мито и ддс, което се начислява. Но не ми е много ясно.  Зависи от цената на продукта, тези под 15 евро са без такси.

# 128
  • Варна
Аз играя от 1-2 месеца. За сега събирам точки, за да си поръчам.
Иначе...да. Има мито и ддс, което се начислява. Но не ми е много ясно.  Зависи от цената на продукта, тези под 15 евро са без такси.

Да, по-скоро ме интересува дали не слагат някакъв етикет, че е подарък, както е например от други сайтове - така се избягват таксите. А тук реално ти не си го купуваш с пари и ме съмнява да има фактура със стойността на стоката  Thinking

Разсъждения разни...

Ако някой получи нещо, моля да сподели подробности, дори и да е само тениската Peace

# 129
  • София
Слагат лепенка - гифт, обаче на границата пак искат пари  newsm78
Ето

• Какви са тея такси?

При пазаруване по интернет от САЩ няма да се плаща ДДС, ако стоките са на стойност до 15 евро. Това гласят последните промени в Закона за ДДС, които влизат в сила от 1 януари 2010 г. Всичко от 15 до 150 евро се таксува с ДДС. А ако пазарувате на стойност над 150 евро, ще трябва да платите и ДДС, и мито върху внасяната стока. Важно е да се знае, че при освобождаване на стоката първо пощата събира такса от 4 лв., а след това трябва да се оформят митническите документи. Ако фактурата не е в пратката, купувачът трябва да принтира от интернет документа, с който е потвърдено плащането за стоката.

Какво е ДДС
Какво е МИТО
EORI номерът ще отпадне за пратки под 150 евро
Какво трябва да знаем когато получаваме пощенски пратки

# 130
  • Варна
Пак не ми се връзва, извинете. Днес съм на всяка манджа...

Ако е с лепенка "гифт" не би трябвало да искат пари на митница. На моя позната и доставиха парфюми от щатите - няколко, за повече от 15 евро (над 100 долара беше) и не е имала проблем... Хайде да ви идват блузките, за да разберем  Mr. Green

# 131
момичета на мене днес ми дава пак само по 4 PTZ  newsm78 и при вас ли е така?

# 132
А на мен само по 2  Crossing Arms
Четох някъде, че за тениските не се плаща мито или ДДС, но едно момче беше спечелило нещо от електрониката и е платил мито. Във фейсбук има група Lkrz с много оживен чат.  Peace

# 133
  • София
За тениските не се плаща нищо, те дори някои ги мушкат в пощата  Laughing
Електрониката се плаща, до колкото знам.
Иначе и на мен не ми е ясно, защо не се зачитат гифт-лепенките... но с това което писах в предния си пост се оправдаха като попитах.
Аз не разбирам от митници и такси...

А промоцията с по 8 точки на клип беше до неделя Simple Smile

# 134
  • Варна
Май само аз нямам Фейсбук  Crossing Arms За техниката как определят какво мито се плаща, като няма фактура и съответно цена на стоката, която получаваш? Това момче, което е спечелило техника колко мито е платило? Питам, защото да не се окаже, че ще ти е по-изгодно да си купиш направо някаква джунджурия, вместо да й плащаш митата и ддс-то ако има ...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт