Гого, от МАЙската дружинка, става на годинка!

• 26 874
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен!
Дикси, надявам се все пак всичко да мине леко  Hug Много добре разбирам как се чувстваш, когато Симона беше на 2 и правиха операция - имаше екзистоза (топче върху реброто, доброкачествено). Бях се сдухала много, ама всичко мина и замина  Peace
Мина, Ради, Криско да оздравяват бързо и дано не е сериозно  Hug
Смехоранка и ти мила се дръж, дано е само настинка  Hug
Ако има и други болнички, пък съм ги пропуснала - и на тях бързо оздравяване пожелавам  Heart Eyes
Ели стихчето е супер, направо ме разчувства Heart Eyes , може и да Крадна малко  Mr. Green
Лианке, не само ти грозно завидя, ама аз още повече  Crazy То с дворчето немаш грижи, ама отде тоз късмет  Thinking
Зайо, както не веднъж съм казвала, ама малките са уникални просто, прекрасни са  Hug

Сега малко да ви се оплача от това дребното в къщи Crossing Arms От два дни навън е ужасна, не иска в количката нито да спи нито да стои, някакъв ад е, пищи, дере се и хората ме гледат странно  Crazy На всичкото отгоре и в къщи е нетърпима, постоянно вика Мамамама и иска на ръчички, ама не може вечно  Naughty Дано е временно Praynig , че отивам в Бора Бора, а пък РД да прави баща им  Mr. Green
Иначе, както писах вече, на 12 април се почва с рожден ден на каката - в градината на деня, а в съботата след това в къщи с много деца и приятели цял ден  Wink На следващият ден (неделя) милото има рожден ден, та и тогава ще има парти с приятели  Tired. На Катерина баш на деня ще бъде с бебетата приятелчета и техните майки, а вероятно в съботата или неделята след това ще има кръщене и рожден ден с роднините и кръстниците. Предполагам че ще бъдем в някое заведение, ама това още не е решено точно къде  Peace Исками се повече хора да поканя, ама много ми идват разходите. То пък бива да са близо едно до друго, ама чак пък толкоз  Crossing Arms На Сиска идеята за общ рожден ден не е лоша, ама едно време така беше моят с на сестра ми и ми беше кофти Sad. Първия поне ще и го направя отделно, пък понататък ще му мисля  Laughing

Малко се олях, ама детето спи по чудо  Crazy

# 61
Ние сме много зле,температурата не пада,39 и кусур държи цял ден  ooooh!
Ходихме на доктор и се прибрахме с АБ,свещички за д-то,капки за през устата пак за температурата...
Дано утре се съфиряса,че...   ooooh!
Съжалявам,че развалям настроението

# 62
Маева , дано бързо се оправя дребчо Hug Какво му е, защо има АБ, надявах се да е зъбче  Sad

# 63
Честно казано нямам идея какво му е  Rolling Eyes Затова съм и "малко" ядосана ..
Ходих при д-р Кирязов,много хвален от сестра ми и приятелки/варненки сигурно са чували за него/,защото моята д-р Соколова,я няма в момента.
Вероятно наистина е много добър педиатър,но този човек не говори , а си прави записи на носа  Close
Е аз как да чуя ,като хлапето се дереше през цялото време като за последно...изпотих се 100 пъти.
Единственото което ми каза с по-висок тон е , че е с прекалено висока Т и му сложи още в кабинета свещичка.
Обясни набързо на мъжо как се дават лекарствата и толкова.
Никакво обяснение какво,защо и т. н.
А аз гледах да се изнеса възможно най-бързо,че Криско започна да посинява от рев.Такова нещо не е било досега  ooooh!

Всички болни да оздравяват... Naughty

# 64
  • Велико Търново
maeva,Мина беше три дена с 39 градуса и без нищо друго.Тази сутрин за последно беше с 39 и нещо,дадох хексалгин спадна и от тогава до сега не е вдигала.На всеки 4 часа давам антиперитици Peace
Надявам се и при Криско дасе размине така Hug

Сега видях,че има АБ.Той какво ще лекува?

# 65
  • София
maeva, дано утре Криско да е като нов и да се окаже просто ново зъбче - нашето съседче по същия начин вчера е вдигнало 39,5, но без никакви други оплаквания и педиатърката е казала, че е от зъби. Днес няма температура, даже бяха навън, на разходка.

Момичета, благодаря ви за поздравите по случай десетата месечинка на Яни. Днес си направихме една хубава разходка с Влади, Ели и още едно сладко момиченце на мама, която не е от форума, беше прекрасен, слънчев ден и като гледам главно такива ни чакат занапред.

Малачика,   bouquet

Смешко, не се притеснявай за Ицето, следващият месец ще си навакса детето, а е възможно и да не са го измерили съвсем коректно.

Много ми хареса идеята на Мария - Киара, отивам да се поровя за снимка от ранната младост на Яна.  Simple Smile

# 66
  • Велико Търново
Валче,за общия рожден ден точно първия ще го направя заедно,защото аз нямам "кръг" от майки с които се срещам покрай Мина.По-вече от тъпо ми се вижда на 20 и на 29 да каня едни и същи хора.
Като пораснат и си имат свой кръг от приятели всяка да си кани когото иска.

# 67
Маевка, бързо оздравяване на Криско! Много неприятно това с Т...  Sad

Честити месечинки на всички, които съм пропуснала!

Ще гледам днес-утре да направя някоя снимка на причоската и ще се поФаля, няма начин.  Wink Хайде до после, отиваме да правим прословутата обща баня на зайците - демек, всички ще се къпем  Laughing

# 68
Уффф и на Крис нищо друго му няма.Само Т
В 19ч. заспа и още спи,но се върти като пумпал,неспокоен е.Пипам го,гори...
Сисе,нямам идея какво ще лекуваме с АБ,нищо не каза "добрия"доктор  ooooh! Но от снощи все така с Т съм склонна да давам всичко,само да се оправи...
Дадох му хексалгин,свещичка,няма подобрение засега...
Дано утре се събуди по-добре  Praynig

# 69
  • Велико Търново
Уффф и на Крис нищо друго му няма.Само Т
В 19ч. заспа и още спи,но се върти като пумпал,неспокоен е.Пипам го,гори...
Сисе,нямам идея какво ще лекуваме с АБ,нищо не каза "добрия"доктор  ooooh! Но от снощи все така с Т съм склонна да давам всичко,само да се оправи...
Дадох му хексалгин,свещичка,няма подобрение засега...
Дано утре се събуди по-добре  Praynig

Ми същото като Мина CryЗа съжаление АБ няма да му смъкне Т.Дори моята приятелка,която е голям фен на АБ каза,че няма нужда,защото просто няма какво да лекува.Да не помисли някой,че давам съвети Naughty
Храни ли се?

# 70
Валче,за общия рожден ден точно първия ще го направя заедно,защото аз нямам "кръг" от майки с които се срещам покрай Мина.По-вече от тъпо ми се вижда на 20 и на 29 да каня едни и същи хора.
Като пораснат и си имат свой кръг от приятели всяка да си кани когото иска.

Сиска права си! Надявам се да не съм прозвучала укорително в предния пост. Hug Аз именно защото Симона си има приятелчета от бебе, а и от градината също, затова искам да и го направя отделно  Peace Катерина я "срещам" с нейни връстници, а те са около четири бебета, та тях ще поканим на бебешко парти. С роднините покрай кръщенето ще отпразнуваме рожденните дни и на двете  Wink
Маевка, ще му мине и в неделя ще му направите дори и прощапулика  Hug Стискам силно палци на малчо да му олекне още тази нощ  Praynig
Смехоранка, преди малко пропуснах - не се притеснявай че е смъкнал малко. Първо покрай зъбките нали ти беше отказал хапване, а и на всичкото отгоре започва много да се движи, та от там идва това.  Hug Той е мъж има да расте още много  Laughing

# 71

Ми същото като Мина CryЗа съжаление АБ няма да му смъкне Т.Дори моята приятелка,която е голям фен на АБ каза,че няма нужда,защото просто няма какво да лекува.Да не помисли някой,че давам съвети Naughty
Храни ли се?
Да,храни се съвсем нормално.Без зор,както винаги.
Нито сополи,нито кашлица,абе нищо  Rolling Eyes
Сего го вдигнах да му сложа пижамката,даже си изяде цялото мляко и пак заспа.

# 72
Дано Криско се оправи бързо!  Praynig Hug

# 73
Ето обещаната снимка от тази вечер (ама съм бързак  Mr. Green), но не съм сигурна доколко се разбира, че съм причосана. Ама ще преинсталираме РС-то и след малко изтривам всичко от него. Не се чудете, ако пак зачезна за известно време.

Стискам палци на всички болнички бързо и леко да се оправят!  Hug

# 74
Маева, ще се оправи бързо детето. Щом хапва, значи е добре  Hug
Сиска дано не вдига повече Т Мина

Смехоранка, може и да не са го измерили както трябва детето. Те сега се въртят, не седят мирни, отделно са много активни и качват малко - Сами на последната консултация отчете към 300 г и 0 см за почти два месеца.

Валчето и Сами в парка не ще в количката, ама и на ръце не иска, не може да ходи а гняви надолу и иска да пълзи. Иначе ако вървя по улицата е ок, зяпа и му е интересно. А в къщи е доволен, ако съм на земята да си играя снего, седна ли пред комп. почва да мучи и се тръшка.

КайРен струва си да спретнеш на Елица една профи фотосесия, голяма сладурана е с туту-то  Heart Eyes Аз се впечатлих и от снимката на която с едно чисто розово елече бърка елегантно в купичката с храна и реших и на Сами да предложа самостоятелност - само дето не си я нахлупи на главата. я издай накъде ще задуете след две седмици

Лианка хубав часовник е хубав подарък. А мъжът ми луд на тема ножове, има 2-3 на Viktorinox и все още някой си харесва, ама не знам дали ще сметнеш за подходящо.

Ама какви сте организирани с рождените дни, страхотия. Знам само, че ще е на открито. Ма ако вАли, ще е на закрито  Rolling Eyes

а като четох Дикси за акумулаторните коли се сетих, че съм виждала няколко пъти в парка родители с такива - най-често келеша тичка насам натам а таткото джъъъм, джъъъм -джитка колата с дистанционното.
Ама ако е по-съзерцателно детето може и да си се вози с кеф

Ее, Зайо, страхотни са мъниците, сигурно е голяма лудница у вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт