Дикси, надявам се все пак всичко да мине леко
Много добре разбирам как се чувстваш, когато Симона беше на 2 и правиха операция - имаше екзистоза (топче върху реброто, доброкачествено). Бях се сдухала много, ама всичко мина и замина 
Мина, Ради, Криско да оздравяват бързо и дано не е сериозно

Смехоранка и ти мила се дръж, дано е само настинка

Ако има и други болнички, пък съм ги пропуснала - и на тях бързо оздравяване пожелавам

Ели стихчето е супер, направо ме разчувства
, може и да Крадна малко Лианке, не само ти грозно завидя, ама аз още повече
То с дворчето немаш грижи, ама отде тоз късмет 
Зайо, както не веднъж съм казвала, ама малките са уникални просто, прекрасни са

Сега малко да ви се оплача от това дребното в къщи
От два дни навън е ужасна, не иска в количката нито да спи нито да стои, някакъв ад е, пищи, дере се и хората ме гледат странно
На всичкото отгоре и в къщи е нетърпима, постоянно вика Мамамама и иска на ръчички, ама не може вечно
Дано е временно
, че отивам в Бора Бора, а пък РД да прави баща им Иначе, както писах вече, на 12 април се почва с рожден ден на каката - в градината на деня, а в съботата след това в къщи с много деца и приятели цял ден
На следващият ден (неделя) милото има рожден ден, та и тогава ще има парти с приятели
. На Катерина баш на деня ще бъде с бебетата приятелчета и техните майки, а вероятно в съботата или неделята след това ще има кръщене и рожден ден с роднините и кръстниците. Предполагам че ще бъдем в някое заведение, ама това още не е решено точно къде
Исками се повече хора да поканя, ама много ми идват разходите. То пък бива да са близо едно до друго, ама чак пък толкоз
На Сиска идеята за общ рожден ден не е лоша, ама едно време така беше моят с на сестра ми и ми беше кофти
. Първия поне ще и го направя отделно, пък понататък ще му мисля Малко се олях, ама детето спи по чудо

За съжаление АБ няма да му смъкне Т.Дори моята приятелка,която е голям фен на АБ каза,че няма нужда,защото просто няма какво да лекува.Да не помисли някой,че давам съвети