* SportsDirect - 12 *

• 64 548
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
И аз тук   Hug Успешни покупки !

# 31
Да се запиша и аз Peace

# 32
anny,виждам, че твоята сладурана Александра днес има рожден ден.
Да расте здрава, щастлива и пакостлива  nbirthday

# 33
Здравейте Grinning
Някой има ли представа къде е Папитууу? newsm78

# 34
  • Бургас
И в тази тема да си повторя въпроса - как е дължината на крачолите на дамските дънки - за номера 14-16 ме интересува. Трябва ми да е повече от 82 см. - някой има ли да премери Praynig

# 35
NastyWitch , ще то пиша на ЛС  Peace

# 36
Здравейте,моля за помощ baby_neutral baby_neutral  картата  с която пазарим е на ЦКБ,но системата отказва плащане.Пазарили сме с нея и досега не сме имали проблем, а отговор от тях все още очаквам.....сега друга карта ли трябва да търсим?????
Сигурни ли сте, че в картата мате достатъчно пари?
Или пък, ако сте ги вкарали парите преди малко, то трябва да мине известно време преди да се "осчетоводят" или както се води по термин да минат през Борика, за да се видят налични в картата и тогава да се използват.
...Пък, ако вс е наред, който е титуляр на картата да звъни да пита в банката  #2gunfire
аа и за още 1 вариант се сещам, който момичетата казаха. Проверката на сметката, пробата за плащане през картата и т н се води "транзакция", в ЦКБто било около 50-70 опита на седмица, ако сте правили повече опити да не са ви блокирали картата  Crazy дано не е това..най-добре звънете и питайте в банката.

КремСтефи  Hug благодаря!

# 37
  • Стара Загора
И в тази тема да си повторя въпроса - как е дължината на крачолите на дамските дънки - за номера 14-16 ме интересува. Трябва ми да е повече от 82 см. - някой има ли да премери Praynig

Сестра ми има два модела от дънките 16 номер.Аз съм висока 1.80-1.81 и ги мерих за да преценя дължината.Единия модел ми е леко къс, другия е добре и ще е добре на дължина и на 1-2 см по висока от мен.Не мога да ги премеря защото не са в мен, а и съм на работа.Надявам се това да те ориентира Simple Smile

# 38
И аз тук, да не ви изпусна

# 39
  • Бургас

Сестра ми има два модела от дънките 16 номер.Аз съм висока 1.80-1.81 и ги мерих за да преценя дължината.Единия модел ми е леко къс, другия е добре и ще е добре на дължина и на 1-2 см по висока от мен.Не мога да ги премеря защото не са в мен, а и съм на работа.Надявам се това да те ориентира Simple Smile
Благодаря ти  bouquet
А за кои модели става дума?

# 40
Здравейте Grinning
Някой има ли представа къде е Папитууу? newsm78

ако искаш мога да ти дам скайп , по този начин за поръчка при нея , ограничили са и влизането тук или нещо такова #Crazy

аз чакам с нетърпение тези сандалки http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-6-infants-226061

# 41
Трети ден нямам тракикг номер,каква може да е причината?

# 42
  • sofia
Трети ден нямам тракикг номер,каква може да е причината?

И аз така  newsm78

# 43
  • Балчи-Варна
и аз нямам тракинг номер от доста дни и им пиша ве4е три дни наред,чакам отговор

# 44
  • Бургас
Някой дали е поръчвал тези:http://www.sportsdirect.com/teva-kayenta-sandal-ladies-278040

Как ли са с номерата?
Алекс 2007 Тези ботушки как са отвътре?Стават ли за зима?Каква марка са,че не мога да ги намеря?

Общи условия

Активация на акаунт