* SportsDirect - 12 *

• 64 507
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
Утре ще си изкарвам дебитна карта и искам да питам наистина ли с "Maestro"  не може да се плаща ?Спешно ми трябва отговор от някой който знае дали наистина е така ...

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 23:30 от Alonso_as

# 736
Момичета искам да попитам сметките към картите с които поръчвате в лири ли са и ли в левове . Моите са в лв. и евро , един познат ми каза че трябвало да е в лири Sad Трябва ли ? Сори за глупавия въпрос  Embarassed Embarassed Embarassed И ако може левова по БНБ курса ли ги дърпат или как ???

Мерси предварително за отговорите   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 737
  • София
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате маратонки за момиченце 25 номер. За подарък са и искам някой да ми препоръча от личен опит. Не повече от 15 лири. Благодаря  bouquet

# 738
# 739
Искам да ви попитам с каква карта се плаща в сайта? С VISA ELECTRON на ДСК дали става?
Моля ви помогнете ми моля ви, спешно е!

# 740
Някой от Бургас има ли желание за поръчка ,да се комбинираме?

# 741
  • Пловдив
за маестро не знам но с виза става-няма значение в какво ви е картата-лв или евро.Моята е в евро и си дърпат равностойността.Какъв е точно кърса не мога да кажа но естествено че не е БНБ .Нито вашата банка нито англичаните се интересуват от фиксинга.Няма как да е по фиксинг

# 742
момичета,пуснах в петък поръчка,но все още нямам тракинг номера,което друг път не ми се е случвало
някой има ли идея защо?

# 743
НА мен ми пратиха тракинг номер след 3 дена, а и с този номер, нищо не ми показва в сайта на ДЧЛ, само че сервиз нот авелиабъл  newsm78

# 744
  • Anywhere
Здравейте, интересувам се от отзиви относно това яке http://www.sportsdirect.com/dare-2b-kinesis-jacket-406010 и марката като цяло, преди всичко как е номерацията Praynig

# 745

Общи условия

Активация на акаунт