* SportsDirect - 12 *

• 64 577
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Според мен Каримор си отговарят на номерата  Peace Подарихме на майка ми и на баща ми  за Коледа и им бяха точни н.37 и н.41
Аз разменям 4 от този Лонсдейл за 5номер:
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-chelsea-ladies-270118

# 616
Мама на Марти  Shocked наистина ли? Доста са уголемени значи. То и ти ще са му големи.....ама айде с идеята, че до лятото може и да порасне крачето  Thinking
Мерси за информацията  Hug

Принципно на маратонки С6 е 14,5 см,явно на сандалките е леко удължена стелката.На моя син също му е към 14 см крачето и ще са му супер за лятото.

# 617
Deskata, знам че в момента не ти е до това, но може ли да измериш стелките и на двата номера  Praynig

# 618
Искам да попитам плаща ли се нещо на куриера или цялата сметка с доставката се прехваща към дебитната или кредитната карта ?

# 619
Искам да попитам плаща ли се нещо на куриера или цялата сметка с доставката се прехваща към дебитната или кредитната карта ?

Нищо не се плаща на куриера.

# 620
  • до морето
             Аз нося 36ти номер, но гледам , че няма маратонки на Адидас които да са 3 или 3 1/2 ! От детската номерация ли да поръчвам  Thinking  или 4-ката ще ми е добре? Някои има ли 4ка да ми измери стелката?!

# 621
  • София
Съжалявам, че не е по темата, но
моля който има сметката на gul4i в ДСК да ми я прати на лични,
защото ми с прецака скайп, а сега вече тя не е онлайн. Мерси предварително  Peace

# 622
Момичета помагайте, знам че се е случвало , но не помня подробности и не знам какво да правя. Изпратиха ми 2 леви обувки от тзои модел http://www.sportsdirect.com/puma-simplice-sl-ladies-277138?colcode=27713803

Бях поръчала 6 размер (няма го вече), едната от изпратените е 5, другата 6, но и 2те леви Sad
Ако се окаже и че на някой от тук са му пратили и 2те десни.... Hug

Деската, пиши им и приложи снимков материал. Пиши, че не си с два леви крака и то различни размери. На  мен преди ми бяха пратили само една обувка, писах-пратих снимка и ми върнаха парите-не са оспорвали нищо.
А аз имам следния проблем, в последната поръчка вместо бели маратонки са ми пратили розово/но това е малкия проблем/, получих едно колело, което едната вилка/ако така се  казва това което държи предната гума/ е по-къса от другата и съответно преднага гума не може да се сложи. Някой връщал ли е стока да сподели процедурата. Нещо почнаха да грешат. Макар, че с колелото си е фабричен дефект.

# 623
  • София/Център
Radina, няма проблем ето размери поне няква работа да свършат тези обувки N5(пише eur38) е 24,2см, а N6(eur39)e 25см
Мерси,  sun flower, а на кой мейл писа , на този който е на 1ва стр. ли  cs@sportsdirect.com и връща ли им я тази въпросна една обувка , а парите как ти ги върнаха директо по картата ли?

# 624
И на мен така в предната поръчка ми бяха пратили 2 десни чехли. Писах им, приложих снимки и ми върнаха парите без проблем.  cs@sportsdirect.com - това е мейла. Не са ме карали да връщам нищо(още си стоят в нас Mr. Green), а парите ми ги върнаха по картата.
Ех, защо не са от един модел твоите и моите, че да направим два чифта Crazy

# 625
леле харесах си най-страхотната шапка...оказа се,че е мъжка  Grinning
ужас но пък е толкова хубава , дали ще ми е голяма? http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-cooper-trilby-mens-390569 и http://www.sportsdirect.com/england-trilby-hat-mens-390581?colcode=39058122

# 626
  • Пловдив
Мама на Марти  Shocked наистина ли? Доста са уголемени значи. То и ти ще са му големи.....ама айде с идеята, че до лятото може и да порасне крачето  Thinking

Принципно на маратонки С6 е 14,5 см,явно на сандалките е леко удължена стелката.На моя син също му е към 14 см крачето и ще са му супер за лятото.

И аз вече казах че мисля че са уголемени,защото всичко ни е С9,а от тези С8 ни стана,добре че Зори8 ми каза и ги премерихме тук в БГ  Peace

# 627
  • Варна

И аз вече казах че мисля че са уголемени,защото всичко ни е С9,а от тези С8 ни стана,добре че Зори8 ми каза и ги премерихме тук в БГ  Peace
Значи нашите когато дойдат,ще трябва да ги заменям за по малки или да ги продавам.Ужас,много ме е яд.

# 628
Значи събрали сме се няколко човека и сигурно поръчката ще е някъде към 500 лв може и повече,но тъй като гледах че в началото на темата пишеше,че може да има проблеми ако се надвишават 200 паунда .... Някой може ли да ми каже дали действително е така ?

# 629
  • София/Център
Моята беше почти 7оо паунда, не съм имала проблеми, нито един отказан артикул. Тези , които пускат общи поръчки със сигурност пускат за над 300-350 паунда, защото иначе не би им излязла сметката за обща доставка...

Общи условия

Активация на акаунт