Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 859
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Mamasvetla, хотел Шурелови сигурно от теб съм го видяла във форума, защото не излиза в нито една от страниците тип namore, bghotelite и др. Сайтът им е много хубав и изчерпателен - просто няма какво да се пита  Grinning За разлика от сайта на вила Елена, където дори не се вижда, че има басейн  Shocked Както и преди споменах - ако не бяха добрите отзиви на мамите от миналата година - никога нямаше да се спра на хотелчето.
Viliko, в Елена басейна има ли детска секция? Около басейна по-притеснено ли е отколкото да речем се вижда на снимките на Шурелови? Извинявам се предварително, че от 2-3 страници на темата се занимавате все с моите проблеми по почивката   bouquet

Да, наистина не е много близо до центъра, но за мен това е предимство, не желая да слушам данданията на центъра, а и предпочитаме да се разхождаме пеша вечер, така че, за нас лично не е проблем това. Точно заради това сме почивали и в Пламената. Ходила съм и на южния плаж, ооо, не е за нас там, лудница голяма, докато на северния е далеч по-добре.

# 286
То и ние ходим винаги на северния плаж, но подбирам винаги хотелите възможно най-близо до плажа, но и до центъра. Да върви дете/пък и аз де/ километър пеш от плажа или вечер на връщане от разходката - абсурд просто.

# 287
  • София
                  & … mer.bg/view/25645 ето добра оферта,само не знам дали е добро за тези пари...Ако някой е ходил ,може ли да каже заслужава ли си?

# 288
Абе хора - вижте времето - как си представяте да отидете тия дни на море и да се къпете чак Thinking

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 16:57 от viliko

# 289
Последната оферта е за Свети Влас, каква Албена?  Laughing

# 290
Даааа, поправям се веднага, ама има ли значение???

# 291
  • София/Благоевград
 http://www.rent.bg/   Пускам един сайт, в който има интересни предложения за частни квартири, хотели или кой каквито предпочитания има за морето...Дано ви е полезен! Иначе след много разглеждания и умувания ние вече резервирахме за Синеморец- вила"Зеленика"/от 14.08/...

# 292
                  & … mer.bg/view/25645 ето добра оферта,само не знам дали е добро за тези пари...Ако някой е ходил ,може ли да каже заслужава ли си?
ММ, за Перадайз бийч има отделна тема с мнения. Аз се бях загледала по едно време в офертата, дори пратих запитване за края на юни и се оказа че могат да ни настанят в апартамент, като аз и мъжа ми плащаме пълната сума, едното дете е безплатно, а второто - 30%. Излизаше към 113 лв. Да, обаче анимацията не е на български, има 2 люлки на кръст и въобще е по-скоро за фенове на плажуването. Аз моите деца смятам да не ги държа много на плажа, а там просто няма с какво да забавляваме баткото. Ако седите по цял ден на плаж - да, заслужава си. Плажната ивица там била стахотна.

# 293
 Crazy За този парадайз и аз пратих мейл, нали ви питах, че не схващам цените как са и ми отговорили почти веднага, но цената е...поне за мен:
Явно не съм обяснила мн ясно какво искам, но в отговор доста ясно са ми написали. Аз питах за 2ма възрастни и 2 големи деца, което всъщност прави 3ма възрастни+1бебе, което не плаща, защото е под 2 годи колко пари ще излезе за 5 дни, от 7 юли Wink
Цитат
За периода 7-11.07 цената е 85лв на човек в двойна стая.
Дете на 14г. настанено на допълнително легло плаща 80% от тази цена или 68лв
на ден!
5 дни по 4 възрастни по 85лв = 1700 лв.
5 дни по 2 деца на 14г. по 68лв = 680 лв.
Тотал: 2380 лв.
Ако платите до 31 май, ползвате 10 % отстъпка от цената или 2380лв-10%= 2142
лв.
..за Албена платихме 1270 някъде общо Wink цялата банда!!
цифрите говорят достатъчно - без излишен коментар.  Peace

# 294
  • София
 Направих резервация за Св.Влас, пък ще видим как ще е....
От 13.06. за 5 дни .Ще пиша после отзиви Simple Smile

# 295
Направих резервация за Св.Влас, пък ще видим как ще е....
От 13.06. за 5 дни .Ще пиша после отзиви Simple Smile

Аз съм от 22,06. Не ме интересува, дори и да е лошо времето, просто отивам да си почина с изключен телефон, без да ме безпокоят клиентите ми.

# 296
АЗ ПЪК НЕ СЪМ НА ТОВА МНЕНИЕ,НО ВСЕ ПАК ЗАВИСИ КОЙ ЗА КАКВО ОТИВА .НИЕ СМЕ 2 СЕМЕЙСТВА И ОТИВАМЕ ДА ИЗБЯГАМЕ ОТ ЛУДНИЦАТА В ГРАДА Т.Е. ДА СИ ПОЧИНЕМ.СТИГА НИ БУНГАЛАТА ДА СА ЧИСТИ И ДА ИМА МЯСТО КЪДЕТО ДЕЦАТА ДА СИ ИГРАЯТ НА ВОЛЯ.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА СТИГАНЕ ДО ЦЕНТЪРА  ПРЕДПОЛАГАМ,ЧЕ С КОЛА ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ ХОДИ.НИЕ СМЕ СЕ НАСОЧИЛИ КЪМ  http://shterevi.hit.bg/index.htm    newsm08  newsm57

Ами, ние по принцип също не си падаме по лудницата, но от Ахтопол се прибрах уморена, а не отпочинала. Треволяците в по-голямата част на града не се косят и пъплят всякакви твари. В бунгалата постоянно влизаха грамадни стоножки, паяци и всевъзможни насекоми. Децата си играеха в прахта около бунгалата .... тревата до средата на юли вече е изсъхнала, и навсякъде се носи прах от чакълестите пътеки и пътища.  С кола придвижването е голямо изпитание, защото пътищата между базите са черни или разрушен асфалт и дупки по половин метър. Свободната зона на плажа е в най-отдалечения от града край и трябва да се върви адски много. А, в по-близката част чадърите са наредени от водата до гората. На всичко отгоре почестването на плажа никакво го нямаше ...
Но, това все пак беше по-миналата година. Може би има подобрение ...

# 297
  • София
Тази тема е много хубава и много полезна. Миналата година също я следих.
Това лято ще почиваме на същото място като миналата година:
http://yungata.hit.bg/
Този път обаче само 7 дни ще ни е морската почивка.  Sad
Ние сме четирима, но малкия ще спи в преносима кошарката. За това резервирах тройна стая. Мисля, че още по около 50 лв. на ден за храна ще ни стигнат. Това прави 595 лв. Горивото отделно.
Колкото и да търсих, нищо по-изгодно не намерих. А и много доволни останахме миналата година от това място.

# 298
  • sofia
Аз мисля.че се вместихме с нашето море в Ахтопол с 500лв. за 3-ма човека пълен пансион.Ще сме с колата,която е на газ-горивото ще ни е в двете посоки плюс малко отгоре 150лв.И да имаме 200лв. джоб пара........Това е.....2008г. бяхме в супер хотел,тази ще сме в бунгала.Чакам с нетърпяние коментарите от по ранно отиващите там....
На кои бунгала се спряхте?

# 299
  • София
Аз промених решението си-след тези коментари за Ахтопол....  Tired Спряла съм се на къща за гости Зари в гр. Несебър на 600м. от южното черноморие!Дайте мнения?С какви пари на ден според вас биха могли да се изхранват обяд и вечеря 2-ма възрастни и дете на 3г.?Аз ги слагам 50лв. на ден........как мислите добре ли е?
Иначе бунгалата са Слънчев ден-за юли месец средата е 27лв. пълен пансион,но детето заплаща само 12лв. за спане,храната му е безплатно т.е. ще яде от нашето.Обаче с тия буболечки дето някои изказаха мнение......аз изпитвам ужас....А камо ли в бунгалото докато спиме да ми лазят... Shocked

Общи условия

Активация на акаунт