Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 373
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
За този като се върнеш сподели, моляяяяяя!

# 181
  • В.Търново

Моля те  baby_neutral,сподели и за този http://magnoliabg.com/index.php?page=4 !Много ми хареса!Но сме резервирали вече на друго място!Ще чакаме отзиви за стаите,храната,градинките пред хотела..и т.н. Peace

# 182
Момичета, я ди ви прекъсна спора за малко с въпросче: Наистина ли смятате че може да се отиде на море с 500 лв? Имам предвид да включва и спането, и храната...

Ние също сме за малко над 500 - двама възрастни с дете (силно казано, под 1 годинка си е бебе  Laughing ) , края на август, ALLincl., 4* мисля е хотела - СаутБийч с оферта за ранни резервации Wink.

А както някой спомена ако не държиш на олинклузива може и за много по малко, до сега винаги сме ходили само с нощувка, но сега с детето предпочитам да знам че имам подсигурена храна (не за нея естествено, за нея е ясно че ще е подсигурена).

# 183
  • София

Там отиваме сега на 12 юни, като се върна ще докладвам.

Моля те  baby_neutral,сподели и за този http://magnoliabg.com/index.php?page=4 !Много ми хареса!Но сме резервирали вече на друго място!Ще чакаме отзиви за стаите,храната,градинките пред хотела..и т.н. Peace

В Магнолия сме чак септември, но ще разказвам, за догодина ако на някой му трябва информация, да има.

# 184
  • Резерват "Северозапад"
Чета тази тема от началото, но за съжаление така и не успях да се ориентирам как да падна под или около 500лв  Sad за почивка.
Явно в силният сезон - 15,07-15,08 няма такива предложения...пък и за Созопол съвсем. Най-евтиното, което намерих за 3 възрастни и едно дете на 6 години е 75 лв. на нощ за апартамент в къща за гости. Без закуска, без нищо Confused...
Но продължавам да следя Laughing.

# 185
  • В.Търново
Чета тази тема от началото, но за съжаление така и не успях да се ориентирам как да падна под или около 500лв  Sad за почивка.
Явно в силният сезон - 15,07-15,08 няма такива предложения...пък и за Созопол съвсем. Най-евтиното, което намерих за 3 възрастни и едно дете на 6 години е 75 лв. на нощ за апартамент в къща за гости. Без закуска, без нищо Confused...

Може да се намери,има доста предложения,стига да хванеш ранните записвания,които изтичат на 31 май.Както стана въпрос за Магнолия в Зл.Пясъци,супер изгодно,че и децата са без пари! Peace Simple Smile

Сетих се още нещо  http://www.bulrest.com/pomorie/index.php?oID=8&cID=1  Simple Smile,ето тук в Поморие стария град,ако ти харесва...виж таблица №2,цената е за двама възрастни и дете със закуска и вечеря по 78 лв.За 5 нощувки е 390лв.,нали така..така го изчислявам.Погледни и си кажи мнението,мисля че е добро,а и не е далеко от плажа. Peace Simple Smile

# 186

Аз пак да пиша, в Албена - "Магнолия" 50лв на ден, за 5 дни 500лв за двамата, и децата ви са безплатни, ако са по-малки.

# 187
Не знам за какво море говорите началото на юни. Водата на Албена ще е ледена. За какво тия пари за такъв период, като в пиковия - юли - има достатъчно предложения под 500лв. Да не говорим, че това ол инкл е толкова досадно задължаващо - ядеш под час, каквото някой друг е решил и ако не ти хареса - особено с дете на шведска маса...Ама всеки си знае.

# 188
Не знам за какво море говорите началото на юни. Водата на Албена ще е ледена. За какво тия пари за такъв период, като в пиковия - юли - има достатъчно предложения под 500лв. Да не говорим, че това ол инкл е толкова досадно задължаващо - ядеш под час, каквото някой друг е решил и ако не ти хареса - особено с дете на шведска маса...Ама всеки си знае.

Ако  си писала във връзка с моя пост, да се доуточня, че става въпрос за 50лв за пиковия сезон.

# 189

Ако  си писала във връзка с моя пост, да се доуточня, че става въпрос за 50лв за пиковия сезон.
А, не, писах по повод Албена - то се вижда!

# 190
Я и аз пак да се включа  Mr. Green
За началото на юни не знам какво е, но за края на юни е супер, в този период 2-3 години сме ходили, първо не е адската жега, която е през август и която сме преживявали преди по Южното черномерие и лудницата с търсене на места по квартири, плажът не е пренаселен и не е нужно да отиваш в 9 ч сутринта, за да има къде да си сложиш хавлията, а не дай си боже да сте тайфа над 5-6 човека, тогава забрави да сте на 1 място. Това едно, от друга страна разните им там ресторанчета не мисля, че ще ми предложат по-добра храна от т.нар. шведска маса, на която има поне 20-30 различни ястия месни, постни, какво му даша иска на човек...пък и не е нужно като седна да чакам в ресторанта по 30-40 мин преди да ми стане готова храната или на 1/2 от хората да донесат ядене, а останалите да чакат...просто всичко това ми се е случвало и затова някак Албена поне на мен и на семейството ми+още 1 семейство приятели ни идва идилия...съобразяването с часовете за хранене не е чак толкова фатално, пък и ние по други причини вече повече от година се храним почти на точни часове, така че дори ще ми е в +...а пък на когото не му се иска да се съобразява с тези часове, спокойно може да хапва пица, картофи и разни салатки на плажа/басейна през другото време.

... само това с 500то лв нещо не може да го докараме  hahaha ама какво да се прави като се броим вече за 3ма възрастни. Няма ли някъде хотелче, дето децата до 16 да имат намаление  Laughing

rosinauzunova, а и към другите момичета, този хотел:
http://www.paraizo.journey.bg/bg/info.php?itype=306
как може да му видя цените за друг период освен през юни  newsm78

# 191
Края на юни е различно от началоно на юни и разликата е огромна.
За храната - на мен това ми е един от основните кефчета - сядам в ресторант, глези ме сервитьор, поръчвам си каквото ми се яде, музичка, лафче, питие - все неща, дето с храна в хотела няма как да стане. Обаче тази година сме и ние с храна - закуска и вечеря, защото офертата беше 66лв на ден за тримата в хубаво хотелче с много екстри. В другите хотели 60лв беше само нощувката.

# 192
# 193
  • София по рождение
viliko къде сте вие, може да си писала преди, но не помня

# 194
Hug Изабелка, браво, мерси, злато си   bouquet ...че аз що не го отворих това  Crazy хххахаха сега видях, че като цъкна на цени долу ставало  ooooh! ама съм..а аз къде ли не цъках и няма, та няма, дори писмо им писах  Laughing
И последно да питам, че пак не доразбирам, гледайки таблицата:
05.07 - 23.08.10 - Апартамент 2възр. + 2 деца/3 възр./ 3 възр+1 дете - 230 лв.
значи в този период апартамента за 2 семейства с 2 деца и 1 бебе излиза на ден 230лв общо, нали така  newsm78, просто казано на сем ни ляга по 115лв на ден или нещо бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт