Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 68 882
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Абе четете ли - жената пита за 50-60лв на ден  Crazy
Предполагам има предвид на човек 50-60лв. Защото пита за ол инклузив.

# 256
  • София
И ние търсиме място където хем да видиме слънце,да се откъснеме от лудницата в София пък и да се вместиме в така или иначе УЛТРА скромния ни бюджет тази година.
DJULIQ каква е офертата на Бунгала Щереви?Излеждат страхотно///
Априлска мама аз като говорих по тел. с г-н Гайдев за Слънчев ден и обзавеждането на бунгалата той каза,че преди 3г. приблизително е подновил обзавеждането с чамови мебели....
Трън в очите приятно изкарване и мнооого тен-ще чакаме отзиви..... Hug

Viliko-да нямаш тур операторска агенция?-лелееее какви категорични мнения ...... Ама мисля,че без проблем с тях ще ти е да посочваш и конкретни места Simple Smile

# 257
  • Sofia
.

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 14:38 от kyky_

# 258
  • Русе/София
Без да засягам един участник във форума,но няма тема,в която е писала и да не се изказва категорично /мнението и трябва да е миродавно за всики,че инъче ще излезе,че нещо все не си научил/.То не беше за градини,за сополите на децата и тяхното здраве,то не беше за апартаменти-продажби и наеми,сега за морето и офертите.Няма лошо,но все пак да сподели ,с какво се занимава,че е толкова еродирана.Да може и ние като нея да се похвалим с толкова големи познания, във всички области от живота /и не само/. newsm34 newsm34 smile3515

# 259
Без да засягам един участник във форума,но няма тема,в която е писала и да не се изказва категорично /мнението и трябва да е миродавно за всики,че инъче ще излезе,че нещо все не си научил/.То не беше за градини,за сополите на децата и тяхното здраве,то не беше за апартаменти-продажби и наеми,сега за морето и офертите.Няма лошо,но все пак да сподели ,с какво се занимава,че е толкова еродирана.Да може и ние като нея да се похвалим с толкова големи познания, във всички области от живота /и не само/. newsm34 newsm34 smile3515
Що, теб те е яд, че не си интелигентна и не те бива да даваш мнение по различни въпроси от живота ли  Crazy
Идея по темата имаш ли? Ако не - разбирам защо пишеш глупости...

ronkis - да, работех в туризма преди и имам някаква идея. Като цяло тенденциите се запазват през годините - има скъпи, има и евтини места и човек, ако е ходил по местата - лесно се ориентира. Аз затова от самото начало давам достатъчно примери с хотели и питам за предпочитания и периоди.
Например какво търсиш, за да ти посоча? Няма как да очаква човек предложение, като в  поста му има - искам евтино и хубаво - давайте примери. Дай подробности и ако мога - ще ти помогна с удоволствие.

# 260
Куку ,може ли линк към офертата на "Перла плаза".

# 261
Те няколко хотела са на Перла Турист, ето
http://www.perla-tourist.com/component/option,com_estateagent/It … ask,showEO/id,17/

# 262
На мен ми се струва,че цената е за 1 човек, а не за 2+1.

# 263
Е, то си пише - Цените са на човек на ден
Но е възможно Куку да е намерила агенция с някаква отстъпка. Нека тя каже.

# 264
  • Sofia
Ауу,много съм зле.Извинявайте!Не съм до видяла и съм е изказала неподготвена. Embarassed EmbarassedПомислих ,че цената е за помещение.Трия си поста.

# 265
 Joy
Ми...какво да кажа...Няма, бе хора, с 500лв трима трудно, четирима - съвсем -с ол инкл.

# 266
  • Русе/София
Без да засягам един участник във форума,но няма тема,в която е писала и да не се изказва категорично /мнението и трябва да е меродавно за всеки,че иначе ще излезе,че нещо все не си научил/.То не беше за градини,за сополите на децата и тяхното здраве,то не беше за апартаменти-продажби и наеми,сега за морето и офертите.Няма лошо,но все пак да сподели ,с какво се занимава,че е толкова еродирана.Да може и ние като нея да се похвалим с толкова големи познания, във всички области от живота /и не само/. newsm34 newsm34 smile3515
Що, теб те е яд, че не си интелигентна и не те бива да даваш мнение по различни въпроси от живота ли  Crazy
Идея по темата имаш ли? Ако не - разбирам защо пишеш глупости...

Joyявно не четеш темата от самото начало/просто не намирам за коректно спрямо другите потребители да ти отговарям на поста,за интелигентността/

# 267
Joy
Ми...какво да кажа...Няма, бе хора, с 500лв трима трудно, четирима - съвсем -с ол инкл.
5 дена в Албена на ол инк. 2+2 ето ти море за 500 лв  Laughing

# 268
Аз досега не разбрах някоя мама да търси море за 5 дена първо. Второ като говорите за цени - посочвайте период и хотел. Ти за къде говориш точно?

# 269
Ами аз 100 пъти го написах и молих за мнение но май с други неща сте заети Laughing
Магнолия стандарт на Албена.цената е 50 лв на човек за ол инкл. като децата до 12 год са безплатно Peace
Все пак то не може всички хубавини на едно място и евтино и ядене и хубаво и широко GrinningСамо си стискам палци да е хубаво и на всички желая хубави летни мигове и където и да почивате да останете доволни Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт