Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 322
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
  • София
А какви са цените?

# 706
Завърнах се и аз!
Влюбена съм в Приморско,изкарахме прекрасно!Къщата в която бяхме е близо и до двата плажа,ние ползвахме северния обаче.Магазини бол,кулинарен с готвена храна също,топъл щанд в близкия супермаркет - изобщо - ако имам възможност,пак бих отишла там.
http://media.snimka.bg/6621/019497832.jpg
http://media.snimka.bg/6621/019497834.jpg
http://media.snimka.bg/6621/019497836.jpg
http://media.snimka.bg/6621/019497839.jpg

# 707
Благодарение на неадекватните редовни цени на Делфинариума в публиката почти нямаше българи. Sad Супер, че са продължили валидността на талона.

# 708
  • Враца
и аз не видях цени на делфинариума, споделете, моля Hug

# 709
  • В.Търново

Ние сме на море в края на август.Дано и тогава има промоция,защото тия цени от 20лв са непосилни за нас! Sad Това значи да дадем за двама възрастни и дете(имаме и бебе,но не вярвам да го таксуват) -54лв. за представлението.От малка не съм ходила,а така ми се иска! Praynig

# 710
Да, такава е цената, ние ходим всяка година...едната година гледам аз, следващата баща им  Tired

# 711
Ние сме гледали делфините от кафето Grinning

# 712
  • В.Търново
Ние сме гледали делфините от кафето Grinning

И ние,ама така не е интересно!Друго е като ги видиш как се хвърлят във въздуха и правят номера.Децата им се радват така. Simple Smile

# 713
  • Sofia
Това не е съвсем по темата, но да си кажа, че хич и не ми се ходи в този Делфинариум. Водих малкия преди 2г. /за децата, разбира се е атракция/, но яз се потресох от малките размери на басейните.

Може би, улучихме точно такъв момент, в който един от делфините беше очевидно разстроен, беше кошмарно да го гледаш как се мята, блъска в стъклото и прави бясно супер малки кръгчета именно в басейна, който се вижда от кафето. На голямото дете му направи впечатление и попита, защо този делфин плаче и е ядосан.

Предполагам, че дресьорите, биолозите и останалия персонал в делфинариума са светни и всеотдайни хора. Но трябва в някакъв, момент, той да се реновира и разшири. Хигиената също не ми се стори на ниво.

В т.см., ако трябва и да завишът още цените на билетите /безусловно издръжката на комплеса е скъпа/, стига, разбира се, да кумулират средства и да направят нещо по въпроса.
Предполагам, има и програми, по които може да се кандидатства, въобще делфинариумът ни е трагичен, както много други неща..

# 714
  • с/у ОколоМръсТното
-54лв. за представлението.От малка не съм ходила,а така ми се иска! Praynig

дадох ги преди 3г. и все още ги помня.
20лв. за мен и 2х14лв. за децата. Общо 48лв. Хем малкият беше на 4г. Не знам дали помни нещо.

А навремето не ще да е било толкоз скъпо, защото всяка година (почти) ходехме, щом кацнем във Варна за морето. Но от тогава базата не е мръднала на мм...

# 715
 Мацки,информацията относно намалението на Делфинарума е супер,но не е по темата!!!

newsm78 дайте по същество,че на почивка трябва да се ходи.

Извадих си очите от гледане в нета.На Албена свършиха местата,гледам за нещо подобно ,като оферта ,но няма #Crazy
Хайде лека!

# 716
  • The point of no return
Здравейте момичета, някой да има прясна информация за Несебър - как е откъм цени, квартири Praynig

# 717
Привет!

Да питам и аз, ако някой може да даде идея и за нашата почивка.

Търся бунгало, максимално близо до плажа и задължително с кухненски бокс (поне котлон). Синът ми е малък и е абсурд някой да ме убеди да го храня по заведения -няма да ми тежи да готвя.

Не искам много на юг - Ахтопол, Царево, Китен ми отпадат. Максимум до Созопол и до Влас на север.

И ако удоволствието е до 40-45 лв. на вечер ще е чудесно!

Ако някой е виждал подобни оферти, много моля да пише. Нищо такова не си харесах. Моля помагайте!

Засега имам варианти само за апартаменти в Поморие, но там плажът ми е малко далече. А си мечтая сутрин като отворя очи и да видя морето, докато си правя кафе в кухничката, синът ми вече да е топнал крачета във водата и да си беснее на тревичката, без да смущава никой. Ама май само си мечтая Simple Smile

# 718
Веси,и аз точно това търся.Около Бургас,близо до плажа.В Поморие бяхме миналата година.Искам обаче някъде другаде този път.И аз бих искала къща или виличка до плажа.Днес ще звъня в Черноморец.
Близо до плажа е и една къща за гости в Равда.Снощи я видях.Ето я http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=3285&page=0 … 0&subsubcat=0
Но не знам апартаментите какво представляват.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 09:09 от Galina*

# 719
  • В.Търново
Мацки,информацията относно намалението на Делфинарума е супер,но не е по темата!!!

newsm78 дайте по същество,че на почивка трябва да се ходи.

Извадих си очите от гледане в нета.На Албена свършиха местата,гледам за нещо подобно ,като оферта ,но няма #Crazy
Хайде лека!

До колкото знам имало още места в Орхидея и Магнолия в Албена,но зависи за кой период търсите и през коя агенция. Peace

Общи условия

Активация на акаунт