Хитрини за справяне в кризата?

• 214 972
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 1 785
О, на пазара "Иван Вазов" имаше и по 8 лв.

# 1 786
  • София
Е,аз не съм казала,че трябва човек да пътува от единия до другия край,за да си купи череши.Мисълта ми беше,че има и евтини,и скъпи пазари.Аз това съм забелязала.Като бяха по 3лв черешите,купих за децата-бяха сладки,просто не бяха големи.Но днес и при нас са 6лв. Confused

# 1 787
В нашия квартал(Гео Милев) и по месторабота(Лозенец) все е много скъпо, а в големите хиперкамркети няма евтини череши и ягоди

# 1 788
  • София
Е, като мине задушницата, утре ще поевтинеят наполовина.

# 1 789
  • най-шареното място
Цените както винаги са качени за повода. Но тук имаше и по 10 преди 4-5 дни. Дано да са били късни вносни...

# 1 790
В нашия квартал(Гео Милев) и по месторабота(Лозенец) все е много скъпо, а в големите хиперкамркети няма евтини череши и ягоди
Фея - ние сме комшийки и по квартал и по месторабота Joy
Наистина няма евтино.Пазара Ситняково ми е скъп,а в Промаркета не ми харесват плодовете.
Преди 2-3 дни купих страхотно изглеждащи домати от там,а като ги нарязах - вкус на риба #Crazy
Изхвърлих ги Crossing Arms

# 1 791
  • София
Ами да,скъпи са тези квартали.Понеже детето ми ходи на училище в Гео Милев,та всеки ден трамбовам там,постоянно разглеждам цените на стоките.Разликата на плодовете и зеленчуците с нашия люлински пазар например,са огромни.На Женския е още по евтино,но там не пазарувам-такива боклуци ми слагат,все изгнили и прочие.А на нашия пазар си пазарувам все от една и съща леля и тя ми избира хубави продукти.

# 1 792
Валенце,точно така,намерила разковничето за пазаруване!
И аз имам един чичко от които пазарувам,но на Женския не стъпвам - патих!
Днес черешите са 5 лв.!Пак няма да купя!

# 1 793
Някои правил ли си е от вас затраховка срешу съкращение?
Даите някакви подробности моля Hug

# 1 794
  • Перник
За какво точно ти трябва, за тези, които се предлагат към кредитите от банките ли става въпрос

# 1 795
Череши вчера видях на един и същи плод и зеленчук - такива от 3лв и такива от 6.50. Избор има, въпросът е кой какво търси. Предпочитам 4-5 кг ябълки за 3лв, вместо кило череши от евтините.

# 1 796
  • София
Има ли тема в готварския за бюджетни ястия? Можем да си спретнем, ако няма. Аз имам няколко предложения, в рамките до 5лв за 4 човека.  Grinning

# 1 797
Klemy - давай смело,моля!

# 1 798
Е, то нашите всички яденета почти са за по не повече от 5лв, макар за трима.

# 1 799
  • Стара Загора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=499030.0

Има тема в готварския за евтини ястия, от неделя е, има и линкове към предни теми в нея.

Общи условия

Активация на акаунт