Хитрини за справяне в кризата?

• 214 962
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 1 800
# 1 801
За какво точно ти трябва, за тези, които се предлагат към кредитите от банките ли става въпрос
Не , за тези при които като те съкратят от предприятието получаваш обезщетение и от застрахователното бюро..

# 1 802
  • София
Последната ми и най-успешна антикризистна мярака - магазин Plius.
http://www.plus-discount.bg/oferta/index.html
Прясното мляко Млековита е невероятно 89ст на промоция, по-добро е от Мегле, което е 2лв.
Пресни картофки - 59ст.
Мин.вода 35ст.
И много други прекрасни неща със страхотно качество и ниска цена! Peace

# 1 803
  • Linz
Някъде из темата имаше линк към сайт на магазин в Люлин (до Кооперативния пазар) за доста прилични обувки на цени между 10 и 20 лв. Днес минах от там, но не видях магазина, а и линка не намирам. Някой сеща ли се?

# 1 804
  • София
Някъде из темата имаше линк към сайт на магазин в Люлин (до Кооперативния пазар) за доста прилични обувки на цени между 10 и 20 лв. Днес минах от там, но не видях магазина, а и линка не намирам. Някой сеща ли се?

http://www.top10obuvki.com/shops.html

Заповядай.

# 1 805
  • Linz
nana77, мерси Hug

# 1 806
  • София
темата нещо замря, явно не сме достатъчно "хитри" Mr. Green

# 1 807
Има ги и в "Красно село" и "Красна поляна".

# 1 808
A борим я кризата, тук с откриването на Карфур се кефим на цените в Кауфланд. Конкурират се здраво и консумираме банани и краставици по <1лв/кг  Money Rolling Eyes

# 1 809
Не нося много пари в себе си и когато си харесам обувки, дрехи, неща, които не са от първа необходимост, не ги купувам. Прибирам се и след един два дни ако още ги мисля, се връщам да ги купя, ако не - значи добре, че не съм се подвела и не съм си взела още едно от нещата, които рядко ще ми влезнат в употреба. Когато пазарувам в хранителен магазин си позволявам да купя до един деликатес. Сега имам повече време и комбинирам метод за справяне в кризата и с килограмите - избягвам да ходя в големи магазини, където и без друго купувам повече неща, от колкото са ми нужни, а си обикалям за всяко конкретно нещо на различни места - за череши на пазара, за месо в определена месарница, за маслини в магазин за маслини и така нататък.

# 1 810
Има ги и в "Красно село" и "Красна поляна".
Тия магазини за обувки от 10лв са заляли навсякъде - центъра, Пиротска, Петте кьошета...просто на където и да се обърна - мяркам тоя надпис.

# 1 811
Е то криза, криза, ама....то това не са обувки  Sick Мушами..

# 1 812
Ми зависи - баба ми си купи и си ги носи вече втори месец. Моя позната - си взе едни бързоходки такива равни - също си ги носи.

# 1 813
http://hit10obuvki.com/damski-nisak-tok.html
май стават за един сезон newsm78

# 1 814
Домашните пантофки животинки са готини  Laughing
Пък едните от ботушите ми изглеждат едно към едно като моите, но аз ги купих за 47 лв.  Thinking
Едни от спортните обувчици, едни такива на звездички бяло и черно, като гуменки  - също ми харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт