Хитрини за справяне в кризата?

• 216 477
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 1 965
Каква е разликата с течните - не съм ползвала никога?

# 1 966
  • Ямбол
Ще го пробвам  Hug но течния, не харесвам тези на прах ...
Течният е средна хубост. В момента го ползвам за цветно и нямам оплаквания, но и нямам много мръсно за пране. Затова на мен ми идва идеално.
За бялото обаче не мога да започна с течен все още, имам някакви предразсъдъци, които не мога да преодолея.

А за това:
... че скъп прах = евтино пране, евтин прах = скъпо пране. ...

Не винаги е така, защото иначе скъп тук прах или гел, можеш да го вземеш изгодно и на цената на тукашния евтин. Та, по-скоро въпрос на проучване на пазара.

# 1 967
Оставям яденето, сетих се за праховете за пране, установих, че скъп прах = евтино пране, евтин прах = скъпо пране. Преди купувахме Рекс за 5 лв., обаче това чудо переше и то не много добре, само, ако сложа двойна доза, т.е. не стигаше за 20 перални, а за 10  Rolling Eyes сега купуваме течния Ариел, за 21 перални 8.10 лв. и наистина си изпира с една доза Peace

Ами не е точно така, да кажа аз.
От няколко месеца пера само с Ехо Савекс 2 в 1 Парфюм - розов плик от 2 кг. Перфектен просто.

И аз пера със Савекс парфюм-Сапфир.Мирише страхотно и изпира много добре  Peace
В Метро е 4 и нещо/4.40 мисля.В Кауфланд е 5 и нещо,а в кварталана бакалия е 6.80  ooooh!
Купувам 4 кг за 8.60  Peace

# 1 968
  • Варна
Не се сърди човече, как ти е убягнала рекламата на течния Савекс:
"Момичетаааа, трябва да сме по последна мода Crazy "

Заинтригувахте ме. Едно време си спомням, че Ехо Савекс не беше нещо особено, не ми миришеше добре. Аз от години пера с Бонукс. Може да пробвам Савекса следващия път.

# 1 969
Рядко гледам български телевизии, а и рекламите ги ползвам за пишкане  Mr. Green

Лилянa, кажи какво имаш предвид, нещо на едро ли? Казвай Simple Smile

За разликата м/у течен и на прах, в/у определени материи остават частици и после трябва да се четкат, а и самите дрехи на пипане са ми по-различни с праха ...

# 1 970
И аз съм на течен,САВЕКС още не съм пробвала - харесва ми РЕКС,ама ми е скъп....
От Промаркет взех някакъв течен куча марка и да ви кажа пере добре.Малко му е остра миризмата,но е 3 и нещо Peace

# 1 971
... За разликата м/у течен и на прах, в/у определени материи остават частици и после трябва да се четкат, а и самите дрехи на пипане са ми по-различни с праха ...

Това обикновено се получава от много прах - не се е разтворил напълно и водата не е успяла да го изплакне.

# 1 972
Значи имам няколко дрехи, които така се набиват с прах - тъмни дрехи, че без повторно плакнене на ръка - не излиза, не знам на какво се държи  Crazy

# 1 973
Значи имам няколко дрехи, които така се набиват с прах - тъмни дрехи, че без повторно плакнене на ръка - не излиза, не знам на какво се държи  Crazy

Точно  Tired иначе уж си слагам точната доза, не повече ...

# 1 974

на праха за пране....с течния няма такива проблеми

# 1 975
Тъмните само с течен препарат за черно. Този в Кауфланд-Grand maximo - не е лош. Икономичен е. цената му е 3 и нещо за 1,5 л.

# 1 976
А по колко такъв течен се слага? За колко време горе долу стига?

# 1 977
То така и няма написана свястно дозировка на бутилката. Аз слагам около 75 мл за пералня около 7 кг и стига. Дават го за 20 пранета. Но то зависи по колко ще пълниш пералнята..Отначало експериментираш..

# 1 978
7кг стандартна пералня ли е?

# 1 979
Еми моята е толкова - 7 кг..Масовите са 5 или 6 кг.

Общи условия

Активация на акаунт