Хитрини за справяне в кризата?

• 215 121
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 835
Perfex купувам аз от изброените хартии, но по-голяма опаковка и много ми харесва

# 2 836
  • София
Perfex купувам аз от изброените хартии, но по-голяма опаковка и много ми харесва
И аз. Най- ми е добра като съотношение цена-качество. От Milde-то се изривам.  Rolling Eyes

# 2 837
  • Стара Загора
В Метро ми е по - евтино да пазарувам.
Едното прясно мляко ми излизаше безплатно в сравнение с кварталния магазин  опаковка от 6 броя вземам. Кисело мляко, брашно, сирене, кашкавал, масло, пиле, крема сирене, тоалетна хартия, салфетки, домакински рула това купувам оттам.
Ако съм тръгнала само за храна не купувам излишни неща.
Аз на щандовете с чипсове, солети, вафли не ходя. Вафли не съм купувала от няколко години. Децата ядат само ако бабите им купят, не са ми и вкусни вече. Предпочитам аз да си направя сладкиш, отколкото да купувам готовите.

# 2 838
  • София
Едното прясно мляко
Като каза прясно мляко и се сетих кажа. В Пикадили има промоция от миналата седмица на прясно мляко OLY. Произведено в ЕС. Има 3.7% и 1.5% масленост. Намалено е на 50%. Абсолютно в срок си е и литъра излиза 1.08 лв. Аз и преди купувах от него. Много го харесвам. Вече втора седмица в къщи пием студено прясно мляко, че излиза по-евтино от натуралните сокове.  Joy

# 2 839
И аз. Най- ми е добра като съотношение цена-качество. От Milde-то се изривам.  Rolling Eyes

Да, поддържам за Перфекс !
Има обаче една - Lovely - невероятно стегнато е навита, 3 пластова. Като стиснеш едно Милде / щото е рехаво .. / - 3 милдета са 1 Lovely. Цената е около 3,60 за 4 ролки.
Бяла е-не е рециклирана , лека парфюмирана.

П.П. Това Оли го има и в Била,обаче е годно до края на април !!! #2gunfire

# 2 840
И в Карфур го има Оли, пак на такава някаква цена

# 2 841
  • София
Има обаче една - Lovely - невероятно стегнато е навита, 3 пластова. Като стиснеш едно Милде / щото е рехаво де.. /
Тази не съм я виждала, ще я потърся. Аз обаче от едно известно време, започнах да им чета на опаковките колко метра е ролката. Щото те там удрят доста. И в ширината на лентата също, ама там не се втелявам.

# 2 842
  • София
Това мляко ОЛИ  явно настъпва навсякъде, сега гледах и в Промаркет е под лев в неделя.

# 2 843
То това нали го пишеше в проучването..Лъжат не ами..То и дупката им на някои е по-голяма..
Аз по простия начин проверявам-както казах като стисна хубаво рулото-виждам колко става дебело и долу-горе така преценявам.

# 2 844
...Каним се да си купуваме такъв, ама не съм гледала цени, просто нашия е за смяна, моя мъж чел за тях и вчера ме зарибява  Wink
Можеш ли да дадеш малко инфо - основно за цена питам ?
                             Ами не точно, ние сменихме преди 5 години заради ужасно налягане. Но не беше цена, която да ми направи впечатление - т.е. не са били (особено) по-скъпи от другите.

# 2 845
  • Стара Загора

И аз купувам Perfex, скоро я открих, но ми харесва. Последно я взех за 3,45 за 12 ролки.

А прясно мляко си купувам от "млекомат-а" напоследък. (сложиха една машинка като кафе автомат за мляко на нашият пазар)
Левче - литър и млякото не е лошо. Скоро мисля да го пробвам дали ще се закваси.

# 2 846
  • София

И аз купувам Perfex, скоро я открих, но ми харесва. Последно я взех за 3,45 за 12 ролки.

А прясно мляко си купувам от "млекомат-а" напоследък. (сложиха една машинка като кафе автомат за мляко на нашият пазар)
Левче - литър и млякото не е лошо. Скоро мисля да го пробвам дали ще се закваси.

Мда ама Лалич ние си нямаме още млекомат

Ето ви нагледно що е то

http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=6526112

# 2 847
Аз също купувам т. хартия перфекс, оранжева. Скоро гледах в Метро зелена , с лайка. Мисля сега нея да пробвам.
Друго - купувам от Кауфланд шише течен сапун, около литър. С него пълня 2-3 пъти дозаторите и ми излиза икономично.

# 2 848
То това нали го пишеше в проучването..Лъжат не ами..То и дупката им на някои е по-голяма..
Аз по простия начин проверявам-както казах като стисна хубаво рулото-виждам колко става дебело и долу-горе така преценявам.

a защо просто не гледате колко метра е ролката newsm78

# 2 849
Просто не на всички марки пишат...

Общи условия

Активация на акаунт