Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 10

• 44 693
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Ей, мерси duhi_ puhi
аз междувременно се подписах, пък да видим....

# 616
някой да знае нещо за варна дали има детски
инвестбанк

# 617
а някой знаели по какъв ред се исплащат болничните newsm12

# 618
за Варна от управлението на АСП казаха че не са удобрени парите да се проверява всеки ден лично попитах така че утре снови сили към банкоматите #Cussing out #2gunfire

# 619
вярвам невярвам подписах

# 620
Аз пак да питам за Русе някой знае ли нещо?

# 621
за Варна от управлението на АСП казаха че не са удобрени парите да се проверява всеки ден лично попитах така че утре снови сили към банкоматите #Cussing out #2gunfire
Rolling Eyes от кога парите се одобряват и какво изобщо значи това

# 622
Аз пак да питам за Русе някой знае ли нещо?

като звънях в петък в социалните, казаха след 25ти,че и ми се стресна даже  Mr. Green

# 623
Болничните се иЗплащат според зависи как са подадени в НОИ от счетоводството на конкретната фирма.. Мисля след това срокът е 2 или 4 седмици, но не съм сигурна кое от двете..

# 624
ето го текстът, регламентиращ срока на изплащане :

Чл. 9. (1) (Изм. - ДВ, бр. 21 от 2006 г., бр. 110 от 2008 г., в сила от 1.01.2009 г., бр. 23 от 2009 г., в сила от 1.01.2009 г.) Помощите по чл. 7 и 8 се предоставят в пари и/или под формата на социални инвестиции през месеца, следващ месеца, за който се дължат на майката (осиновителя/осиновителката).

ЗАКОН за семейни помощи за деца

друг няма или поне аз не намерих

# 625
Болничните се иЗплащат според зависи как са подадени в НОИ от счетоводството на конкретната фирма.. Мисля след това срокът е 2 или 4 седмици, но не съм сигурна кое от двете..
до 14 работни дни след подаването от счетоводството на фирмата.

# 626
И  днес няма преведени детски  в Русе

# 627
Това ми го казаха още на 17-и!Значи и до ден днешен повтарят едно и също! smile3507

# 628
  • Бургас
до 14 работни дни след подаването от счетоводството на фирмата.
Tака е само дето моите болнични са подадени на 5.03,ама още ги няма.Какво да се прави,ще чакаме.
Всъщност в четвъртък стават 14 раб.,дано до тогава ги изплатят.

# 629
не знам на кого званите във Варна,аз се обаждам  в социалните на касата,там жената е много любезна и винаги ми е давала точна информациа,като каже че има,има.Та същата женица ми беше казала,че сутрин ако ще има ,ще има след 11,а следобед,след 16

Общи условия

Активация на акаунт