Снимки на вашата коса

• 121 180
  • 655
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
благодаря ,и аз не знам от къде излезе толкова много коса  Blush ама сега е светло кестенява , омръзна ми черното и пак я тормозя  Banghead

# 556
Страхотни коси! Peace Няма ли някоя розова?

# 557

Laughing с розова надали ще се появи някой  Peace

# 558
благодаря ,и аз не знам от къде излезе толкова много коса  Blush ама сега е светло кестенява , омръзна ми черното и пак я тормозя  Banghead

И аз направих грешката от черна да я правя светло кестенява и останах без коса, а имах същата като твоята. И сега вече 8 месеца я възстановявам и взе да се пооправя, остава само и да порасне, но пак съм си тъмно кестенява, минах на къна и съм страшно доволна.

# 559
Точно това ми е дерта и на мене, че за да стане розова, първо трябва да се изруси. Mr. Green

# 560
# 561

Laughing с розова надали ще се появи някой  Peace

Грешиш, моята става розова от време на време или по скоро розовееща. Мога да покажа снимки следвщия път. Бих пробвала и ярко розoво и други цветове също, но гледам да спазвам някакво приличие за работа  Grinning. Пънки, ти имай впредвид, че трайно розово май няма как да стане, оцветителите се измиват след няколко миенета на косата. Освен това хващат само на изрусена до бяло коса, а това не си заслужава в никакъв случай. Защо не пробваш да си направиш само кичурчета?

# 562
# 563
  • В полите на Пирин планина
desertrose, лелеее колко коса. Страхотна е  Hug

# 564
Благодаря ти  Heart Eyes   една от темите в които се чуствам много на място  Mr. Green

# 565

Много хубава коса и цвета много ми харесва. С какво я боядисваш?

# 566

#Crazy Изумях като я видях, невероятна коса  Peace

# 567

По принцип естественият ми цвят е черен,но преди 4 месеца се боядисах червено с боя на палетте и сега изглежда по този начин.

# 568

По принцип естественият ми цвят е черен,но преди 4 месеца се боядисах червено с боя на палетте и сега изглежда по този начин.

bouquet

# 569
Crazy Crazy Crazy
Прекрасни сте, ти и косата ти!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт