Снимки на вашата коса

• 121 199
  • 655
  •   1
Отговори
# 570
Преди

сега

Целта ми е да стигне под задните части но проблема е че постоянно се късат краищата

най често е все така

# 571
Недей, моля те, коса под дупето, дори до дупето е отвратително.  Naughty

# 572
Аз съм виждала много момичета така и са с много красиви коси.Мога да покажа на снимка едната от тях,но няма да е справедливо да слагам така чужди снимки...макар че имам голямо желание да покажа Simple Smile

# 573
Като черга. Peace И обикновено такава коса е неподдържана, суха и с кофти крайща. Самодивите отдавна не са на мода.

# 574
Като черга. Peace И обикновено такава коса е неподдържана, суха и с кофти крайща. Самодивите отдавна не са на мода.
Точно черга е и моята асоциация. Ако ще и да е хубава, което рядко може да се псотигне при такава дължина...пак не ми харесва.
Тайна, ако можеш пусни снимка, дори за малко, защото никога не съм виждала хубава коса да е толкова дълга. Дори във форума има жени с такива коси до дупето, много гъсти и къдрави, еми баш китеник си е.  Confused

# 575
Включвам се в подкрепа на горните две мнения. Чудно ми е защо дължината на косата за някои жени се превръща в самоцел, направо фикс идея. И то по-неприятното е, че много често е за сметка на "качеството" на косата, ако мога да се изразя. Имала съм много спорове с мъже, които смятат, че само супер дългата коса стои красиво на жена и просто подивявам. Моето мнение винаги ще бъде - по-късата, но копринена коса е супер секси.  Simple Smile

# 576
Има и поддържани коси с екстремна дължина:
Скрит текст:

Косата НЕ е моя Wink

# 577
Отварително.  Sick

# 578
  • Велико Търново
Ох,и на мен не ми харесват прекалено дългите коси Confused-както Денси каза-като самодиви ooooh!
сигурно си сядат на косата горепосочените девойки Crazy За мен,според моите години,дължина под раменете ми е напълно достатъчна Wink

# 579
И според мен подобна дължина би създавала доста неудобства, намерих снимките от нета, понеже някой по-горе искаше да види дали е възможно с такава дължина да не е накъсана и изтощена косата Peace

# 580
за малко я пускам тази снимка на едно момиче просто косата и много ми харесва

# 581
Суха е.  Peace

# 582
От раменете надолу е суха да. Peace

# 583
Това сигурно е коса на 5-6 години, под раменете имам предвид. Иначе е гъста, ако скъси 20см и я посъживи малко ще е супер.  Peace Аз лично харесвам дълги коси, до средата на гърба или до кръста максимум, но толкова дълга ми е прекалено.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт