Снимки на вашата коса

• 121 278
  • 655
  •   1
Отговори
# 600
Ок, съгласих се, че много дългата коса може и да е здрава и нецъфнала, но това не значи, че ми харесва.  Simple Smile

# 601
Аз харесвам дълги коси, но споделям мнението че естествената красота и самодивите отдавна са в забвение..Красивата и поддържана жена никога не остава незабелязана, ако ще и без коса да е Peace

# 602
Yulichka, имаш страхотна коса, браво  bouquet

# 603
Реших да снимам косата си в естесвено състояние и изправена с преса и да напрява колаж ето:
http://prikachi.com/images.php?images/981/5969981p.jpg

# 604
Гледах дългите коси, които сте показали на предишните страници - тези около и под дупето - и се чудех какво не ми харесва у тях. Изглеждат прилично сами по себе си, даже не бих казала, че са сухи или изтощени. Обаче страшно объркват пропорциите на тялото. Скъсяват краката. Тялото изглежда сбъркано по много особен начин.

Имам предвид много дългите коси, тези до кръста ми харесват. До определена възраст обаче.

cookie_, с естествена, неизправена коса ми харесваш повече. Simple Smile

# 605
Абе, да си кажем честно, когато краката са дълги нищо не може да ги скъси:)) Joy Joy

Обаче пък когато хем краката са дълги, хем косата е дълга се появява едно друго явление, съвсем земно, но зеленокожо и опулено, викат му "завист".

Та то нарушава и пропорциите, и други работи  Joy Joy

# 606
Е, хайде сега, споделеното мнение, че някой не харесва много дълги коси, било завист... Simple Smile. На какво да завиждам - на чергите и китениците ли?

Аз харесвам дълги коси (цял живот, и сега, имам дълга коса), но такава, под седалищната част, не ми допада и не бих си пуснала такава коса. Пък ако ще и най-големият символ на женствеността да е.

# 607
Хайде сега не скачай развълнувано:))))

Не съм те визирала тебе, говорих от лични наблюдения - как де има дългокосо и дългокрако ( може и едното условие само да е в наличност), там винаги има и завист.

Житейски неща. Joy Joy JoyАз пък не завиждам никога, на красивото се радвам.

# 608
Ara_bella, да не отглеждаш и ти някой китеник, че така ентусиазирано и ти се палиш  Simple Smile Hug

В тази тема няма място за завист: който иска, има смелост и няма предразсъдъци да си покаже снимката в нета, го прави. Обаче е нормално, като го стори, някой и да не го хареса. И нехаресването едва ли ще е от завист.

И пак да кажа, нямам нищо против дългите коси; не харесвам тези, дето стигат до коленете; това предизвиква искрената ми естетическа съпротива. И да, при такива коси, краката, колкото и дълги да са, изглеждат по-къси.

# 609
cookie, и на мен косата ти неизправена ми харесва повече  Peace

И аз не харесвам ужасно дългите коси, навяват ми неприятни асоциации. Има жени, на които много им прилича, но те са много малко. Най-женствено ми е косата да стига до бюста, но да е достатъчно гъста. Ако ли не, по-добре до раменете.

Има резон, в това което казва Аглая. Ниските жени с къси коси изглеждат по-стройни, а високите с дълги коси - но-ниски. Това е правило, не виждам никаква завист.

# 610
Цитат
не харесвам тези, дето стигат до коленете; това предизвиква искрената ми естетическа съпротива. И да, при такива коси, краката, колкото и дълги да са, изглеждат по-къси

Това е и моето мнение. Peace
Не съм виждала никога досега (по света и у нас) жена с толкова дълга коса и да се възхитя. Няма и да видя. Rolling Eyes
Дължината на косата, която аз възприемам по принцип, е максимум до кръста (и то с доста уговорки).

# 611
И до кръста не въприемам. Е освен ако не е Ана Курникова. Grinning Рапунцел отдавна не е на мода или поне не и след 8 годишна възраст. Grinning

# 612
  • Велико Търново
И до кръста не въприемам. Е освен ако не е Ана Курникова. Grinning Рапунцел отдавна не е на мода или поне не и след 8 годишна възраст. Grinning
Peace

# 613
Дългата коса е красива и женствена , това си е част от  идеала за женска красота и няма какво да спориме по въпроса, все едно да споря с някой кръгла ли е Земята или не.

Не мога да си изкривя душата и да кажа на черното бяло и да съветвам момичета с разкошни коси , които са постнали снимки тук да се подстрижат.
Напротив ще им кажа, че всяка стринка, която плюе по косите им го прави от завист. Да си знаят.

"гроздето е кисело" - казала лисицата, след като се уморила да подскача да достигне до гроздето , обаче все не достигала до него.
Та така са и тези дами дето все нещо я коса, я крака, я друго им е много кисело .

# 614
Дългата коса е красива и женствена , това си е част от  идеала за женска красота и няма какво да спориме по въпроса, все едно да споря с някой кръгла ли е Земята или не.

Не мога да си изкривя душата и да кажа на черното бяло и да съветвам момичета с разкошни коси , които са постнали снимки тук да се подстрижат.
Напротив ще им кажа, че всяка стринка, която плюе по косите им го прави от завист. Да си знаят.

"гроздето е кисело" - казала лисицата, след като се уморила да подскача да достигне до гроздето , обаче все не достигала до него.
Та така са и тези дами дето все нещо я коса, я крака, я друго им е много кисело .
Е, ама разбира се. Краката ни са по две педи и не можем и ние да не си стрижем косата 2 години, за да ни се възхищава арабела.  Mr. Green Аз не виждам някой някого да е съветвал, просто казахме, че за нас е грозно, а че твоето мнение е различно, далеч не значи че ни пука и ще промени нашето.  Mr. Green И ти ли отглеждаш някой китеник или ти се иска, но не можеш?

Общи условия

Активация на акаунт