Снимки на вашата коса

• 121 330
  • 655
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Djolii,Мария-Магдалена,извинете ме милички за забавения отговор........боята е MATRIX/може да те боядисат във всеки салон,който работи с тази марка/,а цвета е MOKA Peace Flutter

Имаш ли представа за номера на тази МОКА?
Гладах им каталога, но нещо не можах да я намеря... иначе имат голямо разнообразие
Цвета е разкошен  Crazy
Благодаря предварително   bouquet

Извинявам се за спама

# 241
Ето я и моята коса, ще ме извините за качеството на някой снимки, ама почти винаги решавам да си правя снимки през нощта.  Tired

Тук, тук, тук, тук,
тук
и тук.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 02:09 от H0uSse_Baby

# 242
Здравейте. Утре започвам курс по фризьорство в Национална школа по фризьорство и козметика в София при стилист Боби Иванов. Моля, ако някой има впечатления за школата или за стилиста да ги сподели.

# 243
# 244
# 245
  • при него
Здравейте. Утре започвам курс по фризьорство в Национална школа по фризьорство и козметика в София при стилист Боби Иванов. Моля, ако някой има впечатления за школата или за стилиста да ги сподели.

Много добре подстригва дамско. (Сведение от приятелки, редовни негови клиентки)

# 246
Здравейте. Ето косата ми: http://media.snimka.bg/7915/022085163.jpg?r=0 Не се вижда цялата и е доста рошава от вятъра, но е моята гордост, защото цветът е естествен. Simple Smile

# 247
# 248

чувала съм че е добър фризьор, но не добър преподавател, т./.е не е много по обучението. #Crazy

# 249
здравейте имате страхотни коси, и аз имах много хубава и дълга коса до кръста но една тъпа фризиорка ми я оризили като ми пострига уж на пластове, но най дългия пласт ми беше малко под раменете и тогава ми се искаше да я оскубе и се пребрах ревешката в нас Cry Cry Cry...браво на всички страхотни сте..
 ??- nahodkata  и аз скоро се боядисах с мока-но ледена мока и се получи почти черно с много лек кафяв отенак, а при теб на снимките стои като кафяво, кажи си мнението хубав натуален цвят ли се получава или пак бие на черно от снимката ми изглежда като хубаво кафяво..??? newsm78

# 250
Ето това е моята коса http://www.prikachi.com/images/582/3052582m.jpg
Преди една година се подстригах на каре,сега съм решила да я пускам дълга.
Това е естественият ми черен цвят,имам и малко кичури,но не се виждат на снимката.  Peace

# 251
# 252

Много е хубава  Heart Eyes И цвета е страхотен  Hug

# 253
# 254
Момичета, имате ли идея как мога да коригирам поста си и да премахна снимката от него?
Бих помолила всички които са пратили цитат към моя пост със снимката, да изтрият линка.

Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт