Снимки на вашата коса

• 121 305
  • 655
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ретрото много добре ти стои,отива ти!

И аз много се харесвам, мерси! Нали знаеш- кой каквото няма това иска, понеже мойта е перфектно права, все се чудя как да я къдря,чупя.  Laughing А хората луди пари дават за преси за изправяне  Blush
Същата съм и аз,идеално права ми е косата,но много се харесвам къдрава.Сигурно ако ми беше къдрава щях да се чудя как да се изправям Laughing

# 301
Моята косица, тук е червеникава с крем-оцветител  Laughing

Много здрава ти е косичката Simple Smile Какви грижи полагаш, ако не  е тайна Simple Smile

# 302
  • София
Моята подстригана коса в естествен вид само след измиване без преси,сешоари и.т.н.Предния път ви я показах доста фиксирана.

http://prikachi.com/images/366/3666366E.jpg

# 303
и на мен ми хареса косата на паник куин

# 304
и на мен ми хареса косата на паник куин
Много ми харесват и постоянно използвам маските на ехо- за възстановяване с портокал и маслина  Heart Eyes Който не ги е пробвал- препоръчвам силно!   bouquet

# 305
Аз ще препоръчам тривитаминол и спрей на глис кюр - оранжев.. от тях косаа ми стана невероятна Simple Smile

# 306
От днес - изправена, накъдрена с ретро преса и със обилно количество лак   Wink

- отзад

# 307
Ели,много хубава косичка Peace
И много хубав цвят,каква е боята? Simple Smile

# 308
Ели,много хубава косичка Peace
И много хубав цвят,каква е боята? Simple Smile

Благодаря  Simple Smile Хубава е, защото е накъдрена и оформена, иначе в естествен вид е просто...  Stop
Това ми е естествения цвят, никога не съм я боядисвала..  Simple Smile

# 309
Ето и косата ми доста я подстригах, но и порасна (подстригах я, заради бременността). Simple Smile Simple Smile

# 310
Chicago супер цвят!

# 311
Chicago къносваш ли я или я боядисваш, и с какво ако не е тайна! Страхотно червено- направо разбива сърца   Heart Eyes

# 312
Chicago къносваш ли я или я боядисваш, и с какво ако не е тайна! Страхотно червено- направо разбива сърца   Heart Eyes

И аз със същия въпрос, като горда червенокоска Simple Smile Цветът ти е направо уникален!

# 313

И аз със същия въпрос, като горда червенокоска Simple Smile Цветът ти е направо уникален!

Тя и самата й коса е уникална- личи си че бая грижи полагаш, но цвета е...  Crazy 

# 314
Благодаря ви Мария-Магделена, Panic Queen i Wackamotto.
По принцип ходя на фризьор, първо бях с Виталитис (в др тема за червенокоските писах), след това CHI, после взимах една мексиканска, но не й помня името, мога да я потърся, но в бг едва ли я има и сега нямах време за фризьор и се боядисах сама с някаква гръца Lovrenta ili Lorentta май се казва, питах я тази да не е като Seri, защото ме е страх да слагам такава , но тя каза, че не знае за тази боя (пак гръцка). Обикновено ми слагат и тонер при фризьора, но сега не си сложих защото нямах, пък и в града, в който се намирах нямаше.
Иначе за мой срам не полагам никакви грижи. подстригах като разбрах, че съм бременна и така досега още не съм я , но мисляя др месец да ида, че стана 1 г:). Съпругът ми си слага маска за коса, а аз не. Срам Simple Smile Бях си накупила много маски и така си отидоха, защото от работа нямах време за това. След душ веднага изсушавам и лягам, една фризьорка ми се смееше, че 10 мин не са от голямо значение,но й казах, че за мен са. Предпочитам да си легна. Simple Smile Сега имам време,но не съм се сетила да си купя, затова ще погледна в темата за косата какво се спряга за хубаво и ще си го купя, дори мисля да си взема професионални шамп. и балсами от фризьора, а не да се мия с такива от магазина.
Аз много харесвам сериите на CHI , миришат също хубаво, като секси парфюм (мъжки) Simple Smile. Мисля че и в БГ има вече, но не знам дали свободно ги има на пазара.
Еми това е, срам не срам ще гледам да я поддържам...а забравих да кажа, че рядко използвам преси, но пък винаги суша, няма начин просто. Пак бързо ми цъфти и трудно става дълга и здрава. Да живеят еxtensions. Simple Smile
E на снимката нямам екстеншъни, но за навън понякога си слагам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт