Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

• 57 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не, понеже написа, че ще й върви математиката и че дъжиш на нея и на българския език. Може пък да й се отдадат хуманитарните науки, не се знае. Иначе, разбира се, че ти ще избереш първото училище.  Laughing

# 166
Не, написах, че и правописа ще ми е важен, дори да й върви математиката. Иначе аз мисля, че за математиката няма определени заложби, и аз , и Митко сме се справили чудесно, без някой да ни помага, с решаване за задачи, и с упоритост, поне при мен...Така че, ако я запалим ние, и й създадем интерес, мисля, че ще й хареса, тя обожава цифрите и смятането от сега:)

Мисля, че всяко дете, което не е с някакви проблеми, с малко помощ и създаване на интерес, се справя с математиката...тук изключвам децата, които са с изявен талант и не се интересуват от друго, говоря за общия случай, няма глупави деца, а само мързеливи Peace

# 167
  • София
Мими, така мислиш, защото явно ти харесва.
Нито се смятам за глупава, нито за мързелива. Но просто този предмет ми беше най-омразният. Не намирам приложение на тригонометричната функция в нормалния живот. Това е. Хайде - геометрията е по-приложима, но алгебрата е просто убийствено неполезна според мен. Като не ми е била интересна не съм намирала за нужно да упорствам върху нея. По-добре да използвам времето и енергията си да науча нещо полезно по друг предмет. Да речем ми е отнемало в гимназията час и половина на ден да се подготвя по всички предмети за шестица. Нямах никакво намерение да отделя още един час, за да изкарам и по математика 6. Глупаво и ненужно ми се струваше, на всичко отгоре и крайно неприятно. Излищно време, предпочитах за отделя този час да прочета някоя книга, да науча още 20 думи по италиански или английски - нещо полезно, освен това приятно. Съвсем не съм типа от хора - интересува ме едно нещо, другите са ми безинтересни. Напротив - единствено математиката ми беше (и е) безинтересна.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 12:13 от Klemy

# 168
  • София
Дискусията ми харесва Peace

# 169
Всеки има различно усещане за нещата, въпреки, че знам, че Географията е важна, я учех с отвращение, и сега нищо не помня Embarassed

Мила, а ти недей само да слухариш, напиши нещо:)

# 170
  • София
Ами ето, ти географията, аз математиката. Не може да се абсолютизира. Peace

# 171
небесна я си пиши и не се засягай Simple Smile сайта си е добър просто ми стана смешно това и реших да го споделя. защо мислиш че е критика? след 15 години може японското училище да е модерно и да го  изтъкнат на 1 място в всички училища Simple Smile наистина ми е много полезно да знам какво мислите по темата. искам да дам за пример една мама дето е фен на 125 у-ще и а някой каже нещо за него скача като откачена да се разпраявя. е сега виждам че е подвила опашка и се замисля за 119 примерно Wink така че аз некритикувам и не споря /особено за таквиз безмислени неща като споменатите класации/. ще с ерадвам и слънчоглед да каже нещо ане само да воайорстватайно тайно Simple Smile

# 172
  • Sofia
Чета ви и верно много сте се запалили.

Аз вися в темата за Горнобанския лицей.

Имаме 2 години да се ослушаме, проучим и изберем.

Засега смятам предучилищна Влади да си кара в детската градина.

Но има време,ще решим.

# 173
  • София
хайде и аз да се включа Simple Smile
Аз училище за децата съм избрала вече,водещо за мен беше това да проуча учителите от 1 до 4ти клас.Да са мили,но взискателни към децата,да ги предразполагат и да успеят да ги заинтригуват с това което трябва да правят.
Само ще кажа ,че и учителката сме избрали,тази която ще опита да намери силното място на Светльо,за да можем по-късно да го насочим към нещо в което е силен.
Имам още време ,за да взема ясно решение Peace

Гена и аз много харесвам училището в Горна баня,но мисля,че няма да опитваме там Tired

Я сега нещо по-ведро,кога ще ходим към Борисовата,последния път изкарахме чудесно Simple Smile
Какво мислите да правите с децата на 1ви юни?

# 174
слънчоглед я кажи как проучваш учителките по точно ? ходиш и говориш с всяка или някой ти е казал за еди коя си и си му повярвала или как?

на 31 май Ема ще има концерт в Театъра на армията от балета. за 1 юни точно не сме мислили нещо специално. тя е на балет тогава така че май там ще се забавлява Simple Smile

# 175
  • София
Мила и от амбициозните майки, не я гледайте нея. И зъбния им статус е проверила на учителките, вярвам.  Joy
Нямам такива напъни аз.

# 176
  • София
Не се подигравайте Naughty Joy,аз наистина проучвам това училище вече повече от година и информация черпя от вякъде smile3529 smile3530

# 177
  • Sofia
Слънчоглед,и на мен ми правиш впечатление на амбициозна майка  Sunglasses
За мен ще бъде полезно да споделиш на кое у-ще си се спряла за Свет? Току-виж критериите ни за подбор съвпаднат  Peace
Аз, напротив, не съм въобще амбициозна за детето, а и не само за него  Mr. Green

Какви са ви критериите при избор на у-ще?

За мен/нас е важно да е близо до дома,за да не прекарва детето дълго време в пътуване.
За Горна баня,вероятно и ние няма да пробваме Влади. Натоварването  за приемния изпит ми се струва ненужно голямо, но както вече писах  смятам,че имаме време за да се ориентираме.

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 21:31 от Ge(rga)na

# 178
  • София
Гена аз съм се спряла на 2ро Peace

# 179
Девойки, за 1 седмица да мръдна и сте изписали романи.
Ние с Марти сме с тен и приятно отпочинали. Девойката се плацика нон стоп.
В събота бяхме на латино концерт от градината и открих, че детето всъщност е  научило много от танците.
Че даже е страхота, на мама най-талантливото гардже, и го прави с невероятно желание.
Страшно ме учуди, че не се притесняваше от публиката.

За училищата ще избирам между 3-те около нас, може и 2-ро да включа, защото ще е до новото вкъщи.
За протокола - математиката никога не съм я учила, даже и за кандидатстване.
А в ТУ минах още от контролните през семестъра. Силно се надявам да се отдава и на Марти.

Общи условия

Активация на акаунт