Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

• 57 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Аз сега пък започнах да се чудя на колко години да започне първи клас Влади, на навършени 7 г и 7 месеца,или на 6 г. и 7 мес.
Вие какво сте решили за вашите деца, с набора си, 2005 г. ли ще са първокласници?

# 181
  • София
Светльо ще върви с набора си Peace

# 182
и Ема също Simple Smile

# 183
И Дени на 7 и половина, г.  ако има възможност за избор Peace

# 184
И Дени на 7 и половина, г.  ако има възможност за избор Peace
и аз така мисля, аи така ме посъветваха всички учители около мен:)
така че всъщност почти 2 години има до 1-ви клас:) има време:)

# 185
абе.........да са живи и здрави децата. вече незнам кое е важно в този живот -такива тъпаци се уреждат и си живеят чудесно, а умни хора дет са учели и са имали капацитет страдат и мизерстват щот немат връзкииииииииии и са на мизерни заплатки.
аз да ви кажа бях 3 дни на гости с цялото домочадие в едни пирински села. изкарахме чудесно, направо не ни се прибираше! видях как е да си с 4 деца - суперрррр, ама да вметна че големите бяха на 18 и 16 години  Party и ги бях хванала за детегледачки  Mr. Green така добре си починах, а горките хора има да ги държи поне седмица докато се опомнят - Орлин направо не ги остави намира за секунда Wink незнам дали скоро ще  ни поканят пак  Simple Smile))) ще кача снимки в фейсбука, че ми писна 2-3 патки да ми зяпат писанията и снимките всеки ден тук. ама кво пък - кат им е скучно с мъжете им  Mr. Green

# 186
Anaisе, това в патките накрая звучи доста грубичко.
Иначе и Марти ще си ходи с набора.

# 187
не  се сещам за по смекчена дума, която да описва въпросните персони - сори  Wink
еи момичета абитуриенските балове започнаха - догодина ще сме поне на два, но тази година на ни един. вие ще ходите ли? на Ема много й харесват. кажете ми някаква идея за подарък за сватба - не ми се ще да давам пари, много циганско ми изглежда нещо.

# 188
момичета сватбата наближава а вие нищо не казвате Simple Smile моите излизания са супер ограничени и се надявах да ми подскажете нещо....

# 189
Малко идеи от мен:
1. Хубава цифрова камера
2. Електронна рамка за снимки -  може да качите и някакви ваши, и общи снимки с тях
3. Ваучер за пазаруване в някакъв магазин за техника, мебели
4. Ваучер за СПА процедури за двама
5. Машина за хляб

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 13:10 от galia_mi

# 190
Малко идеи от мен:
1. Хубава цифрова камера
2. Електронна рамка за снимки -  може да качите и някакви ваши, и общи снимки с тях
3. Ваучер за пазаруване в някакъв магазин за техника, мебели
4. Ваучер за СПА процедури за двама
5. Машина за хляб
разширявам ваучера за СПА-то - ваучер-подарък от турстическа агенция, за конкретна сума, която младоженците могат да използват както си желаят - кефти хотелчета, уикенд програмки или нещо по-сериозно, чартърна почивка, с доплащане.

# 191
  • София
Нещо ми се струват много нанагорни тези подаръци.  newsm78 Вие на сватба нещо от сорта на 700-800лв ли подарявате? newsm78

# 192
Ние определено не подаряваме такива, не че не бих искала Sad

Ако можехме да си ги позволим, щяхме да сме за завиждане Mr. Green

# 193
То наистина си зависи от хората: ние по сватби сме подарявали все нужни и полезни неща в повечето случаи в рамките на 200 лв, но за някои това може да е подигравка, знам ли. На задоволените хора - ескурзия, за другите нещо, от което имат нужда. Подарявали сме кафемашина, фотоапарат, ДВД, микровълнова, машина за сладолед и т.н., но повечето ни приятели се изпожениха преди 10-15 години. Сега хората си ги имат тези неща и не стават за подаръци.

Аз наистина отдавна не съм влизала, но имам изненадващ повод с Руми. Не съм и очаквала толкова рано да се случи, но вчера падна първото и зъбче.

Румена си е същата фора, кара като луда бегача. Вече е с 20-цолово колело със 6 скорости. Много актуално сте обсъждали ролери. Тя много иска да и купим, но все не ми оставаше време да поразгледам и поразуча моделите - ще ви се доверя и ще вземем някои от предложените тук - мерси Simple Smile
Радвам се, че повечето дечица обичат и са се научили да карат без помощни. Спомням си как изнудих Руми да преодолее страха (беше с 16-инчов Драг). Знаех, че не си ползва помощните, но трепереше и не искаше да я учим, а щяла сама да се научи. Обещах да и купя една кукла, в която се беше влюбила и още същата вечер със стъпването на педалите потегли сама и без помощ - буквално ни разби. Не съм от типа подкупни родители, но........Simple Smile

Не съм и амбициозна майка. Сринахте ме с обсъжданите въпроси за училищата. АЗ съм близо до 119, но по наше време им се подигравахме. Училище за дебилчетата. Бяха по сендовата система - пълен провал. В СМГ-то имах две съученички от 119 и те се оплакваха, че имат да наваксват, но това е много много отдавна. Аз съб учила в Гагарин (понастоящем Златарски 138) - от другата страна на Цариградско шосе. Доволна бях от училището, но първите три години си ме подхвана майка ми и въпреки голямата и любов към литературата, аз бях пълна нейна противоположност. Настоящата директорка на 138-ми ми е била учителка по литература (аз я мразих литературата де). С математиката съм като Галя Ми - никога не съм учила. Дори в СМГ-то не знаех как изглеждат учебниците по математика - не си ги купих. Просто ми вървеше и ми беше интересна и където съм кандидатствала с нея, влизах без предварителни уроци по математика. Така че смятам, че детето, ако нещо му върви, ще си проличи с годините. За мен е важно децата да получат здрава основа първите 3 години и да пишат грамотно. Пътят по-нагоре ще си го изберат сами ...

Иначе ние сме добре, скитаме по цял ден. Тервел е огромен, усмихнат, прекрасен мъж. Вече е на три месеца и днес го измериха 7 300 и 68 см - дори Румена надмина по мерки Simple Smile. Гергана пък винаги си ми е дребничката сладка мамина отмяна - върви и подрежда и много тихичка, мислеща и мен, ако питате, тя ще ме наследи и по математика Simple Smile

# 194
  • София
Никол пък понеделник си обърна телевизора върху себе си. Един от онези огромни, стари кютюци. Докато разбера къде я е ударил щях да получа удар. Гкледам кръв по блузката, помислих, че си е разбила главата. После се оказаха двете кутрета на ръчичките, да се чудиш как на двете ръце кутретата точно?  Shocked Едното доста пострада, няма да навлизам в подробности, да не се връщам и аз. Веднага в Пирогов, там два часа ни мотаха, преди да я зашият. Но имам най-храброто дете на света, заплака само веднага след инцидента, след минута вече не плачеше, гък не каза дори докато са я шили. Пя песнички, рецитира ни стихотворения, не знам как въобще издържа. Сестрата каза, че ако е било на  мъж да е припаднал, а не да седи мирно и тихо.  ooooh! Направо нереално ми се струваше. Е, аз потеглих от вкъщи с една торба лед и хубаво й замразих ръката до пирогов, но там хвърлихме леда, смятах, че по-бързо ще действат. ooooh!
И така, сега ще седим вкъщи, докато се оправи, което не знам кога ще е. Ролерите отпадат, че не ми се гледат счупени ръце, крака, глави. Стига ми това изживяване. Ще карат тротинетки с брат си по парка, те поне не са опасни. Или не толкова.

Общи условия

Активация на акаунт