Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

• 57 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Леле, Клеми, какво премеждие сте имали, добре все пак, че с малко сте се разминали. Направо не мога да повярвам, наистина мъжко момиче е Никол, да не плаче при такива рани Hug
Дано се оправи скоро Hug Heart Eyes

# 196
Стайл, добре дошла пак, защо ни заряза така...Браво на Руми, вече 20 цолово колело, направо страхотно. ПОкажи смики на млакия мъж де, не бъди "стисла:, както казва племенника ми Mr. Green

# 197
Нещо ми се струват много нанагорни тези подаръци.  newsm78 Вие на сватба нещо от сорта на 700-800лв ли подарявате? newsm78
Не разбира се Simple Smile. Не всички предложения са до толкова. Пък и могат да се комбинират с приятели за нещо по голямо.
В тази връзка някой ще ми препоръча ли машина за хляб Simple Smile)).

Добре, че ви се е разминало само с кутрета и дано скоро не ви се случват инциденти.

# 198
Гале, нашата е Северин от сайта на Бон Апети, много вкусни хлябове прави Peace

Нашият е: BM3983

http://www.pazaruvai-lesno.bg/index.php?main_page=index&cPath=1_588_23

# 199
Мерси, Мими.
А тази прави 750 г и  1 кг само или може да си я настроиш сам и за по-малко количество?

# 200
  • София
Аз меся на ръка и пека във фурната. Месенето не отнема повече от 10 минути, после или мятам директно в незагрята фурна, втасва докато се загрее на слабо, или чакам половин час и мятам във фурната.
Лошото е, че така ям хляб, защото става ултра вкусно. А като е купен не ям.

# 201
Клеми е права, много се яде, като се извади топъл, няма устояване Laughing Ужасно е вкусен Mr. Green

Гале, може 500, 750 и 1 кг, има си програми, може и с различна степен на препичане на коричката....

# 202
Клеми добре че Никол не е съборила ТВ връз нея - даносави прегледали обстойно не само пръстите. Орлин милия го шиха още на година като беше - 2шева на челото и го видях как се кара на сестрите Simple Smile

мерси за идеите за подаръци. ще помислим. аз много исках някоя картина,харесала съм си една художничка и даже си купих нейна картина.

стайл почнаха ли вече да падат зъбите??? на слънчоглед им растат кътници, навас ви падат зъби, като гледам Ема няма признаци затези неща, много са и здрави зъбите. да ти кажа с това тегло добре че не си родила секцио Simple Smile незнам как щеше да носиш крали марко да ти е жив и здрав Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 23:30 от Anaise

# 203
Анайс, с мойто секцио на петия ден местих мебели, нищо ми нямаше, даже всички ми се караха, ама аз не ги слушах, чувствах се супер, секциото отдавна не е каквото беше, не се режат мускули Peace

# 204
небесна аз съм с две секцио Wink на 5 ден си ме болеше особено като ставам и бебетата ми тежаха многоооооо, незнам какви мебели си местила, но конците се разпадат за 2 месеца. и определено не се чувствах супер особено с първото. второто ми понесе много по добре, но съм далеч от твоя подвиг с мебелите Simple Smile
момичета исках да ви се похваля, че си намерих партньор за тангото Simple Smile от другия месец почваме  Peace
а днес бяхме с децата на детски РД и изкарахме чудесно, до нас е имало страхотно клубче ! Орлин ухапа една от жените по ръката и чак малко кръв имаше. извиних и се, но много се притесних да не е заразна от нещо я хламидии, я други гадости. незнам вече какво да го правя. днес е приет за детска градина от есента, как да го пусна с това хапане незнам. то му е като защитна реакция. жената го е извадила от един шкаф с кабели дето се е бил напъхал. ама ако в детската някой му вземе нещо пак ще тръгне да ги хапе.

# 205
  • София
Моите две секции бяха различни. При второто много по-бързо възстанових пълен двигателен обем. Разбирай - още на първата вечер (след реанимация) се обръщах в леглото, спях на една страна, ей такива уж прости неща, които с първото ми се отдавахга чак след петия ден. Обаче на второто ми бяха прищипали някакво нервче и ме болеше от едната страна сигурно едно 40 дни. Първите няколко почти при всяко движение, а след това при специфични извъртания, но пак беше доста кофти. Вървиш си, извиеш се и те среже жестоко. Обаче и двата пъти си носих децата, втория път каката дойде на третия ден след секциото и я вдигнах и нея (беше 14кг), та ми се развикаха здраво.  Mr. Green Индивидуално е. Обаче определено ме е  страх от трето секцио, не знам вас. Уж доктора каза няма проблем, ама мен ме е шубе.

# 206
Клеми, ама ти за трето секцио ли се замисляш Mr. Green

# 207
  • София
Хипотетично-теоретично.  Mr. Green

# 208
Щом хипотетично - теоретично има възможност, значи и практично може да стане Mr. Green

# 209
  • София
То практически винаги е възможно.  Mr. Green

Никол преди няколко дни плака за това, че баща й си няма брат или сестра. Каза, че щом си няма е много, много нещастен.  ooooh! Добре, че успях да я убедя, че сега си има нас и е щастлив вече. Ужас направо, така е свикнала с брат си, че й се струва най-голямото нещастие само дете. от тази гледна точки съм абсолютно склонна да родя още едно. Обаче към момента не ми достига финансов ресурс.

Иначе пръстчето зараства бавно, но славно. Бяхме на превръзка, другия понеделник пак. Очертава се един месец да си поседим вкъщи двете.

Общи условия

Активация на акаунт