Иначе може и да си права, хипотетично Дени също би била много щастлива най - вероятно, но като спомена финансовия ресурс, и нещо ме жегна

но пък и внимаваме уж
няма да ни помогнат, как да го кажа иначе. свекърва ми си гледа другия внук освен работата си,на дъщеря си. а майка ми цял живот си е гледала брат ми,сега ще си гледа неговото дете. живеят си заедно. трета баба нямаме. може д апомогнат по някога - майка ми един път в седмицата за няколко часа, а свекърва ми веднъж на няколко месеца за не повече от 2 часа. но това сама реши помощ ли е, аз съм при децата също,не съм на купон. няма уикенди,ваканции, седмиции. вечно сами с мъжа ми и все тичаме. просто няма да смогнем с трето ,а имахме желание.
вече само за танцуване може да си говорите с мен 
още като родих Ема имах прищипан нерв като теб и точно около 1-2 месеца адски болки при всяко движение. помолих свекърва ми да си вземе 1 седмица отпуска, но тя каза "всеки си има майка" и не дойде изобщо. а според мъжа ми майка ми се отнасяла с мен като към снаха си
да ама не.майка ми всеки ден чисти и готви наснаха си, която не се прибира и и гледа детето. така че и за снаха не ставам както виждате
.