Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

• 57 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
за танци съм на линия, както казах Simple Smile Галя лятото няма работещи школи доколкото знам. аз обаче ще танцувам защото не съм в школа Simple Smile ако намерим кавалери на девойките може да ги учим на аржентинско танго.

# 226
една хубава песничка...

http://www.vbox7.com/play:0f3a770c

# 227
  • София
Мими,честит рижден ден!  bouquet

# 228
О, благодаря, Мила Hug

# 229
ооо някой е имал РД и не е почерпил Simple Smile честито и от мен   bouquet

# 230
  • София
Аз ще ви почерпя с една лека сезонна торта послучай именния ми ден днес!

# 231
  • София
Мими, Мила, честито и на двете! И на двете на патерици, но за това пък от сърце! Пожелавам ви здраве и любов, парите се печелят и губят, но никога не са повод за щастие! Heart Eyes

# 232
И от мен честото на патерици Simple Smile. Да сте живи и здрави и все така лъчезарни.
Мими, а хем си говорихме за теб с една твоя колежка в събота и тотално забравих за РД-то ти Sad. Поздрави от Теди.

# 233
Благодаря ви от сърце Hug

Мила, и аз не знаех за твоя празник, да си жива и здрава, много щастие и късмет ти пожелавам Heart Eyes

# 234
слънчоглед ЧИД   bouquet

и снимките от концерта на Ема - преди, по време и след........... беше много забавно Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 10:58 от Anaise

# 235
момичета с какво мазахте пишките на момчетата след забелване? помнители?

# 236
  • София
Не съм му мазала пишката никога с нищо ooooh!

# 237
ами днес го заведохме на уролог и му забелиха пишока явно сам нямаше да оправи. и ни изписаха един крем дето нещо не ми харесва.

# 238
  • София
Ами на Дани нещо му беше предписал доктора, който му дръпна пишката, ама не помня вече какво. В интерес на истината май веднъж го намазахме с това мазило, та май няма значение точно какво е.  Joy

# 239
  • Sofia
Не съм мазала с нищо.
Но Влади беше на 2 месеца като идва хирург вкъщи и му дръпна кожичката на чурата.
Правят се вани с топла/към хладка вода.

Общи условия

Активация на акаунт