Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

• 57 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Гена как не се залепи отново само с вода?

# 241
  • Sofia
Това беше репоръката на педиатърката, но аз не съм го прилагала,защото не се налагаше
Моя приятелка правеше вани на момченцето си,че много плачеше, беше на около 2 год., като му забелиха чурата окончателно. От нея знам,че е голямо облекчение.И всъщност детето пишкаше в леген с вода,иначе плачеше и не искаше да пишка. Това-1-2 дни,докато е съвсем болезнено мястото!

# 242
4 дена откачихме,но вече е по добре и видимо и пишока се подобрява. в петък тръгваме за морето и се надявам дотогава съвсем да е добре. спикането беше един ад, на 12 часа едно пикане след кански рев. все пак не се отказахме и пишока не е слепнал , че още една манипулация няма да издържа. имаше и комични моменти де - научи се да пикае върху нас Wink днес опика изпрания килим, но важното е че пика Simple Smile
на всички пожелавам весело лято и като се върнем от морето ще ви  покажа новата ни кола  Peace да ви кажа незнам как хората с 3 и 4 деца си ги  возят в колите. определено няма място за три стола в колата, да не говорим за 4.

# 243
  • Sofia
Чудесно, че сте се справили!
Хубава морска почивка и честита нова кола!
Анайс, нещата при вас се подобряват, струва ми се! Пу-пу!
И само да си се ожалила,занапред!

# 244
Гена старая се с все сили да залича негативните чувства от последните 5-6години ! мерси за пожеланията Simple Smile
все пак да кажа че колата е на кредит за 10 години Wink надявам се догодина най късно да започна работа и да подпомогна семейния бюджет с тази покупка. нали приеха и Орлин в градината, та вече мога да започна да мисля за работа Simple Smile
но все пак ти обещавам да не се ожалвам поне в близко бъдеще Simple Smile
в неделя Ема беше шаферка на една сватба и много и хареса. та си мисля дали догодина да не се оженим с мъжа ми в църква и тя пак да се радва Simple Smile а и Орлин ще е по голям. пък и ще станат 10 години от сватбата ни.

# 245
  • София
Анайс сега само остава да започнеш да пускаш децата на градина Peace
Честито ново возило,да си се возите със здраве и все до хубави места  bouquet

# 246
Браво, Анайс, честито, със здраве да си я ползвате...

За сметка на вас обаче при нас нещата изобщо не са розови, на връх Рождения ми ден, Митко го блъсна едно такси, за щастие на него нищо му няма, но колата ни вече не е в движение, а кога ще се оправи не е ясно, а ще трябва кредит за каквато и да е нова:(

Психически нещо съвсем се сринах, как пък нищо хубаво от години не ни се случва, всичко назад Cry

# 247
  • София
Анайс,   честито!   bouquet

Мими,  Hug ! Не се сривай, винаги има нагоре-надолу! И нашата е за ремонт, без него няма как да отидем на море. Не виждам как ще стане обаче, нито ремонта, нито морето. Гледам да не го мисля, надявам се да се оправят нещата. Горе главата!

# 248
 Клеми, сривам се, защото не виждам как може да се оправим:(
И бизнеса на Митко е много зле:(
Няма кой ни помогне, не знам:(

# 249
небесна важно е да сте живи и здрави ! аз незнам защо хората се притесняват да теглят кредити при положение че работят. мъжа ми беше така и ако не го бях пришпорила нямаше и жилище да имаме. ще се оправите с колата със сигурност. от 1 година започнах сама да си предизвиквам някои положителни емоции - няма кой да го направи вместо мен.
клеми за градината ще ги дам със сигурност защото ще ги изтрепя в къщи вече. само ме нервират и дразнят и все напук правят всичко, вечно недоволни бе...трябва да си починем едни от други и да се радват като останат 1 ден в къщи ! ама нали Орлин все инфекции правеше как да ги дам. и още не е ясно какво му е.

# 250
Както казва майка ми докато сте двама няма страшно, все ще избутате някак.
Добре, че на него нищо му няма, а пари се изкарват.
Изкара ми акъла с това "такси блъснало Митко".

# 251
Ами, Анайс, например защото може да облужваме вече друг кредит по стечение на обстоятелствата, и предвид ситуацията и лихвените условия, трябва ли да продължавам.....

# 252
Гале, така е, права си, но все пак ми е криво, че работим, но полза няма:(

# 253
естествено че с два кредита е тежко, даже невъзможно за повечето хора. но човек трябва да търси непрекъснато работа за повече пари и възможности. с мъжа ми сме ходили на безброй интервюта и в най критичните моменти все сме намирали нещо. най тежко е човек да излезе от дупката в която сам се е набутал - казвам го от собствен опит, а и вие ще го потвърдите Wink трябва да се създават контакти, да се общува, да се живее. аз от 6 години се поболявах че вече няма да танцувам, ще стоя само в къщи и такаще си минат годините, притеснявах се че нямам работа, че и за пенсия чак мислех как ще взема като не работя:-) но се насилих да се запозная с доста хора, питам ги как се справят и видях че изход има. ето случайно се запознах с човек с който ще танцувам танго макар и рядко, а мислех че ще е мисия невъзможна.

# 254
благодаря навсички за честитките, пак весело лято ви желаем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт