Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Напоследък ми прави впечатление, че в Продавалника се пускат парфюми, закупени от Fragrancedirect.co.uk с доста завишена от реалната им цена. И понеже това е някоя от вас, която е научила за пазаруването от там от този форум, я съветвам да се осъзнае, щото е доста нагло. Да ги продадеш на цената, на която си ги купила, запечатани - разбирам. Никой не е длъжен да прави подаръци! Но да слагаш 20-30 лв. отгоре върху цената, на която си ги купила... Crossing Arms

# 691
  • виртуално
и аз ги видях тези в Продавалника: Lancome Bengal ,Chopard Happy Spirit Magical Nights ...
явно хората са запознати с цените, защото никой не се записва по тези обяви

# 692
Уф...и аз поръчах Иносента...  Mr. Green Прилича ли на Ейнджъл? Или на първообраза си?
Дано ми хареса, щото ако не и аз ще "ползвам" ПродавалникаАма, Бижу...аз не съм тая лошотия  Sunglasses
Получих кашонче с бая парчета ролки адидас за мъжо- поръча си ги, сенки Мейбълин- нещо са старички май...едни с четка на Римел и те много сухи ми стоят. Един гланц и едно червило на W7, никак не са лоши. А спрея за тяло на Полис, като се напръска стои леко кремест, т.е. не е съвсем сух, но като постои замирисва точно като Ковет... Shocked Харесва ми, но май ще ходи за подарък. На Рок, май каквото имаше в сайта поръчах...хареса ми спрея за тяло с фактор 20, ще върши работа за ежедневна употреба...мисля...

# 693
и аз ги видях тези в Продавалника: Lancome Bengal ,Chopard Happy Spirit Magical Nights ...
явно хората са запознати с цените, защото никой не се записва по тези обяви
Точно за тези говоря. Щото на една, дето продаваше Liberte за 55 лв преди време, лично и писах, но това просто е... ooooh!

# 694
Днес получих парфюмчетата-Nino Cerutti /за мен/ и Bvlgari/за мъжо/. Много сме доволни Grinning Благодаря на момичетата, които ми помогнаха в избора  bouquet Поръчката ми беше шипната на 10.05 Peace

# 695
  • Smallville
Не знам Ейнжъла как е ,поръчах го на сляпо,дано е хубав като другите.

# 696
Да им конфискуват 'сите парфюмци на такивИ...
То и аз насляпо го метнах Иносента, ама ако някой сподели как е, ще се радвам...

# 697
  • In The Middle Of Nowhere
Да им конфискуват 'сите парфюмци на такивИ...
То и аз насляпо го метнах Иносента, ама ако някой сподели как е, ще се радвам...

Аз по спомени от миналата година го поръчах  Simple Smile спомням си че ми беше много мъжки в началото, което ме смути, но все пак ми хареса и сега не можах да устоя на предложението със зарчетата  Crazy и все пак не съм от най-запознатите, може да се разтърсиш с търсачката вярвам ще намиериш още много мнения. Утре ще го получа и ще имам по-пресни впечатления:)

# 698
Ти описваш вероятно Ейнджъл Иносент...ммм него го обожавам и си имам промишлени количества  Mr. Green . Аз дори го взех със зарчетата на по-скъпа цена. Ние сега коментираме Съмър варианта...въпроса ми беше, на кой прилича повече- на Ейнджъла или на Е. Иносент-а?

# 699
  • In The Middle Of Nowhere
Оо не знаех, че става въпрос за самър варината, понеже си писала само иносент  Rolling Eyes ами значи не знам отговора на въпроса, ти но ти си била тази която го беше поръчала преди време, знам ч енякой беше писал че го е поръчвал  Simple Smile

# 700
А някой познава ли този http://www.fragrancedirect.co.uk/Givenchy/Givenchy-Amarige-Maria … 30ml/invt/0009032 ? Дали става за лятото?  newsm78

# 701
Според мен - не. Доста силен, пикантен и подправков парфюм е Сватбения Амариж.

# 702
  bouquet
Според мен - не. Доста силен, пикантен и подправков парфюм е Сватбения Амариж.

# 703
А този свеж ли е, поне по описанието изглежда свеж  http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0007659&cm_vc=productpage ?
Някой ако има впечатления да каже и дали е траен  Praynig

# 704
Пак на сляпо си поръчах Dupont Orazuli .  Заложих на фрезията , дано да е траен.

Общи условия

Активация на акаунт