Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 107
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде там
Пак на сляпо си поръчах Dupont Orazuli .  Заложих на фрезията , дано да е траен.
Дано на теб да ти хареса.Аз го бях поръчвала.Много тежък и малко бабешки ми идва на мен.Подарих го!

# 706
  • Варна
А този свеж ли е, поне по описанието изглежда свеж  http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0007659&cm_vc=productpage ?
Някой ако има впечатления да каже и дали е траен  Praynig
Лично аз харесвам този парфюм. Но други списващи тук не го долюбват. Вкусове разни и поради тази причина има такова разнообразие от парфюми.
И да много е траен и според мен по-тежичък , някак за по-студено време , не за лято.

# 707
  • Smallville
Напоследък ми прави впечатление, че в Продавалника се пускат парфюми, закупени от Fragrancedirect.co.uk с доста завишена от реалната им цена. И понеже това е някоя от вас, която е научила за пазаруването от там от този форум, я съветвам да се осъзнае, щото е доста нагло. Да ги продадеш на цената, на която си ги купила, запечатани - разбирам. Никой не е длъжен да прави подаръци! Но да слагаш 20-30 лв. отгоре върху цената, на която си ги купила... Crossing Arms
То да е само от Фрагранса Tired...преди време си поръчах едно сабо от Шух-а,излезе ми около 80 лв.Гледам в Аукро-то продават същото за 165лв.Имаха и размери Thinking

# 708
А този свеж ли е, поне по описанието изглежда свеж  http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0007659&cm_vc=productpage ?
Някой ако има впечатления да каже и дали е траен  Praynig
Траен е и е хубав, но има силно начало, което може да не ти понесе, защото наподобява лакочистител. Сори! Simple Smile

# 709
Момичета благодаря ви за отговорите   bouquet
Не видях този накой да го е описал http://www.fragrancedirect.co.uk/Rochas/Rochas-Soleil-Eau-de-Toi … 75ml/invt/0026139 . Ако не греша мисля, че  имаше коментар , че е свеж за лятото. Може ли ако го познава някой  да каже какъв му е аромата?

# 710
и аз ги видях тези в Продавалника: Lancome Bengal ,Chopard Happy Spirit Magical Nights ...
явно хората са запознати с цените, защото никой не се записва по тези обяви
Точно за тези говоря. Щото на една, дето продаваше Liberte за 55 лв преди време, лично и писах, но това просто е... ooooh!

Аз съм виждала такива дето козметика продават на доста завишени цени, и то такива сетове дето само във Fragrancedirect ги има и съм правила почти винаги забележки понеже ме влудява тази наглост или по-скоро че ни смятат останалите хора за тревопасящи

# 711
  • Варна
Да, ама в Продавалника има някакви супер странни правила, според които коментари в обявата не трябва да се правят. Sick Изобщо много се дразня на цялата атмосфера, която се създаде там през последните 1-2 години. Tired

# 712
  • Козлодуй
Получих куп нещица от обща поръчка,огромни благодарности на организаторката Heart Eyes  bouquet
Ексфолиращ гел-ухае много свежо и приятно,а след ползване кожата ми е мека и чиста.И тубата е огромна,харесва ми Grinning
Ексфолиращ крем-също приятен аромат,и двете с горното със сигурност не изглеждат стари.Като ефект още не мога да кажа има ли и какъв.
Това не съм сигурна как се ползва-пише почистващо мляко,ама аз първо опитах да се мия с него и май не е този начина Laughing Някой ако ме светне,ще съм благодарна.Иначе кожата остана овлажнена като след ползване на крем,приятна консистенция и аромат.
Това ,което аз разгадах като професионален фон дьо тен или нещо от сорта,не се лъжете да го поръчвате,поне моето (Blend of Peach) е старо,отгоре има избила мазнина.Рискувах и се намацотих,не става newsm11 И на лицето стои мазно и неравномерно.
Вдъхновена от Бижу,поръчах и аз парфУмче с момини сълзи Grinning Само че това.Никак не е зле,приятно,не мирише точно на въпросното цвете,но е лек кремест аромат,на чистичко ухае и не е от най-нетрайните.Но това от тест на ръка засега.
Имам и други бръмбъзлъци като лакове и коректори,но още не съм ги изтествала.

# 713
  • In The Middle Of Nowhere
Получих си сета с Иносент и май от парфюма ме радват повече зарчетата  Mr. Green

# 714
Лунен сън,това на Лореал е почистващо тоалетно млекце,действа почистващо и ободряващо,за уморена кожа.Нанасяш си го с тампонче без да го отмиваш.То толкова видове най-различни почистващи вече станаха че да се чудиш

# 715
Lunen_sun, този фдт с мокра гъбичка ли го нанесе на лицето или как?
Кажи и за трайността на това парфюмче, моля. И с целофан ли пристига, че ми трябва нещо такова за подаръче, пък хората като не знаят си мислят, че щом е само по кутия, е ползван? Confused

# 716
# 717
  • Козлодуй
Lunen_sun, този фдт с мокра гъбичка ли го нанесе на лицето или как?
Кажи и за трайността на това парфюмче, моля. И с целофан ли пристига, че ми трябва нещо такова за подаръче, пък хората като не знаят си мислят, че щом е само по кутия, е ползван? Confused
Направо с пръсти се нацапотих Embarassed Рядко ползвам ФдТ и нямам приспособления за целта.Но не вярвам и гъбичка да помогне за подобряване на вида...
Парфюмчето е било в някакъв жалък целофан,според поръчителя,аз и казах да го отвори и пробва.Та не съм го видяла,но все пак има.Между другото след 5 часа още го долавям на ръката си.

# 718
Аз вчера получих поръчката си от 30.04.Поръчах два изпитани артикула  Mr. Green
http://www.fragrancedirect.co.uk/Nina-Ricci/Nina-Ricci-Nina-Eau- … 30ml/invt/0008924 Много си го харесвам  Heart Eyes

http://www.fragrancedirect.co.uk/Bvlgari/Bvlgari-Aqva-Pour-Homme … 30ml/invt/0008258 За втори път го поръчвам.Както казва една моя приятелка:"Това е от парфюмите,които свалят гащи!" Joy

# 719
Как е като трайност Булгарито?

Общи условия

Активация на акаунт