Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 105
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Получих куп нещица от обща поръчка,огромни благодарности на организаторката Heart Eyes  bouquet
Ексфолиращ гел-ухае много свежо и приятно,а след ползване кожата ми е мека и чиста.И тубата е огромна,харесва ми Grinning
Ексфолиращ крем-също приятен аромат,и двете с горното със сигурност не изглеждат стари.Като ефект още не мога да кажа има ли и какъв.

Тези ексфолиращи екстри имат ли абразивни частици вътре?

# 721
Здравейте
http://www.fragrancedirect.co.uk/Bourjois/Bourjois-Eau-de-Gloss- … -7ml/invt/0016267
моля ако някой е вземал от тези гланцове да ми каже в срок на годност ли са
или да ми препоръчате глан

# 722
Пак на сляпо си поръчах Dupont Orazuli .  Заложих на фрезията , дано да е траен.
Аз също го взех оттук и съм много доволна.Наистина в началото е задушливо-тежък,но след един час остава топъл и свеж ароматна момина сълза и мускус.Изключително траен-държи цял ден.Но наистина не е за лятото,по.добре стои в хладно време. Peace

# 723
Момичета благодаря ви за отговорите   bouquet
Не видях този накой да го е описал http://www.fragrancedirect.co.uk/Rochas/Rochas-Soleil-Eau-de-Toi … 75ml/invt/0026139 . Ако не греша мисля, че  имаше коментар , че е свеж за лятото. Може ли ако го познава някой  да каже какъв му е аромата?
Получих го преди два дни.Бях го поръчала на сляпо и съм мнооого доволна.Свеж,изискан,леко сладък,цветно-плодов аромат,подходящ за сезона,но аз такива си ги нося и зимата.Аз изобщо не усещам розата от описанието му.Усеща се лек мандаринен и прасковен аромат,а в основата пачули повече,по малко ванилия.Много приятно комбинирани в нежен букет,който отгоре на това е и траен!А бе струва си паричките за тази класа!

# 724
MNG, май първото положително мнение за Оразуил е твоето. Дали ще има и друго?

# 725
  • Козлодуй
Тези ексфолиращи екстри имат ли абразивни частици вътре?
Да.

# 726
  • София
MNG, май първото положително мнение за Оразуил е твоето. Дали ще има и друго?
Аз давам две отрицателни  newsm11

# 727
Как е като трайност Булгарито?
Трайно е! Peace

# 728
  • Sofia
Момичета, за първи път намирам този сайт, изумена съм от цените Shocked
Оригинални ли са тези парфюми?
Ноа-то на Кашарел е поне 2 пъти по-евтино от това в магазина тук, как е възможно? Rolling Eyes
Освен цената и доставката има ли други такси?

# 729
Момичета, за първи път намирам този сайт, изумена съм от цените Shocked
Оригинални ли са тези парфюми?
Ноа-то на Кашарел е поне 2 пъти по-евтино от това в магазина тук, как е възможно? Rolling Eyes
Освен цената и доставката има ли други такси?

100% оригинални са парфюмите.
Имам поръчани 14 парфюма, сред които Келвин Клайн, Живанши, Стела Маккартни, Кашарел и т.н. и всичките са по-оригинални от тези в родните ни кожодерници.
В нашите магазини надценките са зверски. Възможно е, защото тези са дискаунтър. Купуват в много големи количества по-стари модели парфюми и за това получават огромни отстъпки от производителите. Което пък нас ни радва особено.
Няма други такси, освен доставката, дори има кодове за 5% намаление.

# 730
nqmakoi za obshta pora4ka za Varna?na angliiski adres?

# 731
  • София-Лагера
Toзи някой да е поръчвал и отзиви?
http://www.fragrancedirect.co.uk/Usher/Usher-UR-for-Women-Eau-de … 00ml/invt/0024240

Бая намален е Thinking

# 732
  • София
Момичета бърз въпрос. Трябва ми парфюм за абитуриент. Момчешки- свеж, ненатрапчив. Молбата ми е да ми препоръчате нещо такова, на поносима цена. Другият въпрос е, ако го поръчам днес-утре дали ще дойде до 25-26 ти, бала е на 28-ми.

# 733
  • Варна
Момичета бърз въпрос. Трябва ми парфюм за абитуриент. Момчешки- свеж, ненатрапчив. Молбата ми е да ми препоръчате нещо такова, на поносима цена. Другият въпрос е, ако го поръчам днес-утре дали ще дойде до 25-26 ти, бала е на 28-ми.
Почти е сигурно , че няма да дойде. От тази сутрин всички английски летища са затворени заради вулкана. Кога ще ги отворят не е ясно.

# 734
http://www.fragrancedirect.co.uk/Thierry-Mugler/Thierry-Mulger-I … 00ml/invt/0026752
Момичета имали отзиви за този сет?Хубаво ли е парфюмчето?

Общи условия

Активация на акаунт