Отговори
# 180
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА EXCELLENT И IVEETA!!!!!!! newsm51 newsm51 newsm51
Да са ви живи и здрави!

# 181
Valeto, на ОВ във Втора градска изрично подчертаха, че не позволяват ползването на собствена нощница. Био козметиката със сигурност е най-добрият избор Simple Smile

# 182
Каква хубава сутрин ! Страхотни новини ,все така да е оттук нататък ! Да са живи и здрави бебоците на Excellent и Ивета HugИве,ти си герой ,искрено ти се възхищавам   bouquet
Аз изкарах кошмарна нощ ,краката ми адски ме боляха ,както и корема ниско долу,но съм сигурна ,че контракции не са  NaughtyМного трудно започна да ми става ставането от леглото ,дори обръщането от една страна на друга  Confused Добре поне ,че бебко е добре и ритка ,че иначе щях да изперкам тотално Tired

# 183
  • София
Чудя се само да си нося ли нощница в болницата, доколкото знам във Втора градска не разрешават собствени???

Определено не разрешават собствени, така че не си носи. За Втора градска списъка е: чехли и джапанки, еднократни гащи, превръзки за родилки, термометър, ножче за бръснене, еднократни пелени, мокри кърпички и вещи за лична хигиена, както и документите разбира се.

# 184
Благодаря за инфото Кат.  Hug Значи няма нито да нося, нито пък да купувам такава, аз не обичам нощници, имам си пижами с копчета, които ще ми вършат работа в къщи за кърменето  Hug
Данче дръж се, още малко остана и ще си ок. Наистина става все по-трудно обръщането нощем и ставането, а бе бременна му работа  Grinning И на мен нещо почна да ми натежава доста от няколко дни ....

Благодаря Милена и на теб!!!!  Hug

# 185
Добро утро момичета.Да са честити новите бебчета!Специално на Ивета пожелавам това бебче да бъде талисманчето им и с неговата поява да започне най-щастливия период за нея .Благодаря ви за комплиментите.Каките,които тази година ще станат на 13 и 15 г.,също четоха коментарите и са много щастливи.Ох,да ви кажа,така се вълнувам след появата на ново бебче сякаш преживявам раждането отново(е,секциото малко по-трудно го преживявам Laughing).Вече си мечтая за срещи с бебчетата,как се събираме някъде на хапване ,пииване и сладки приказки а джуджетата гукат около нас.И ще е топло ,и ще е весело........

# 186
  • Бургас
Честито на новите мамчета. Да ги радват много бебчетата   bouquet
Болките, при мен стават все по-неприятни, особено при обръщане от едната страна на друга. И най-гадното е, че съм започнала да хъркам  Shocked Сигурно е от 25-те кг. които качих  Rolling Eyes Болките ниско в корема ги получих за първи път тази нощ. Имам спомени,че на Katy Charles днес и  е секциото  newsm78 ,пожелавам и всичко да мине безпроблемно.
Приятен ден на всички.  Hug

# 187
  • София
Еха, какъв страхотен бебевалеж имаме в темичката! Laughing

Честито на мама alice62, да е жив и здрав малкия Иво!Честито на мама sonya yancheva, за малкия Николай, честито и на мама мама GerganaK за малката Кая, честито на мама bibi за малката Леа!Честито на мама Excellent за малката Ивайла!Честито малък мъж на мама Iveeeta!
Да са живи и здрави рожбите и много да ви радват!

Разказвайте за раждането и за ежедневието с бебенцата , когато имате време- много ще е интересно за всички! Hug
Ау, сега видях че и снимки на бебчовците има в албумчето. Страхотни са мъниците, много им се радвам на всички! Много се разчувствах, значи! Heart Eyes

Delta, и аз ще взимам тази количка. И моето мнение се припокрива с това на tansu, по отношение цена/качество, а и дизайна и е приятен, което също не е малко. Имам приятелки с такива колички и са достатъчно доволни. Peace

milli vanilli, ти направо ме разби с вашия татко /в добрия смисъл, разбира се/. Много готина двойка сте! Милата, бързо да оздравяваш, много гадно! Peace

Много силно стиснати палци имат Вяра,Katy Charles и Марги за великото събитие, което им предстои тия дни!Успех!  bouquet

неличка, дано всичко е наред!Не се притеснявай! Peace

При мен нищо ново- контракции нямам, коремът си ми е високо, шматках се по цял ден през уикенда и останах без неболящи кокали, всяко движение ми е трудно, ама ще трая още няма как! Малко остана! Wink
Помпата за кърма -аз съм си я стерилизирала и вече е в багажа! Дано не ми се налага да я ползвам, но ей така за всеки случай.

Хубави слънчеви дни на всички! Hug

# 188
Честито на

EXCELLENT                               И        IVEETA

Марини ти колко преноси предния път.Моя се роди ден след термина и мисля че пак ще сме така.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 10:45 от divogan

# 189
честито на новите мамчета  EXCELLENT И IVEETA !!!!!!!!!!!!!!!
да са ви мнооооооооого здравички бебчетата и мноооооооого да пораснат !!!!!!!!!!!!!!!!
а на вас бързо въстановяване.

много се радвам, че нямаме пропуск, всеки ден имаме бебенца Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Excellent, Iveeeta...Желая ви да имате най-здравите и усмихнати бебчовци и оттук-нататък само щастие да има около вас!
Е, имало и послушни бебета, не като моето...снощи си пожелах бебета и днес вече са тук!   Hands ClapА до довечера има още време... Wink
Galia_5, не бъркай в раните люти! Ще се чака и този път. smile3538 То не че има нещо лошо бебка да си постои още в мен, но като знам колко е изнервящо чакането и всички като започнат да раждат около мен и само аз само повтарям: "Още не съм родила...". Сега поне няма да роди цялата тема преди мен, защото съм в началото и ако ще се предивиква пак раждане ще е в началото на април, а предния път термина ми беше 25.04. и аз си гледах и преглъщах жално...А и с първо бебе нетърпението е още по-голямо! Олях се с обяснения...
Аз имам абсолютно същите болки/контракции като Winnie the Pooh и са ми много странни, защото предния път така започна да ме боли, чак след като ми бяха дали хапчето за предизвикване.
milli_vanilli, дали да не отскочиш до лекар да те преслуша да не ти слезе към гърдите? Дано се оправиш без АБ, но ако се наложи, не е страшно! Hug
Katy_Charles, стискаме палци и чакаме и от теб хубавата новина днес! fingerscrossed
Марги, с теб сме и бързичко да ни кажеш като си гушнеш и втората принцеса! Hug
А на Excellent секциото май беше за 26ти, а? Или и тя от суеверие ни е казала друга дата? newsm78
divogan, преносих само три дни, защото не ме чакаха повече и ми го предизвикаха, а нямаше никакви признаци за раждане и тогава!
Сагата по пренасянето продължава... clean clean clean

# 191
Ех че прекрасни новини  Hug  bouquet Heart Eyes

Честито на  EXCELLENT И IVEETA
Да са ви живи и здрави, да растът умни и щастливи, да са гордостта на мама и на тати!

Ето как да не ти се доплаче от радост dancing

# 192
  • Варна
Galia_5, не бъркай в раните люти!
няма повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз знаех, че секциото на Excellent е на 26.03. Даже се чудех дали ще изтрае до тогава, все пак термина беше 1.04. Може наистина да е направила като Биби.  Mr. Green Peace

А Kety Charlеs май естествено ще ражда, но планувано. Дано всичко да е наред и да мине леко!  Peace

Марги, стискаме ти палци и на теб. Ще чакаме включване с голямо нетърпение.

Ох аз чакам с голямо нетърпение разказите на мами, които естествено раждат, че да вкарат малко кураж в уплашената ми главица.  Praynig

# 193
Страхотно ми започва сутринта с тези хубави новини!  Grinning
Ивеета, Еxcellent, ГериК, да са ви живи и здрави бебоците и винаги да ви изпълват с щастие и гордост!    bouquet
Бебенцата в албума са прекрасни!  Hug
milli vanilli, дано ти мине бързо. Аз до миналата седмица бях с ужасна хрема, която се влачи поне 2 седмици, ама нищо не съм си капала/пила. Дано при теб мине по-бързо.  Peace
Марини, освен секса за раждане препоръчвам много, ама много ходене, пиене на сок от ананас или ядене на самия плод.  Peace
Неличка, всичко ще е наред!  Peace
Марги, Кати Чарлс, Вяра ще стискам палци за вас!  Hug
Хъни - Бъни, мисля, че това приспиване след раждането за оглед на органите изобщо не е практика, т.е. ако се роди нормално плацентата, не би трябвало да се прави, поне на мен не са ми правили такова нещо. Помпа и аз не съм купувала и няма да купувам, ако не ми потрябва и няма да нося в болницата. За облекчаване в случай, че ти се пренапрегнат гърдите, си вземаш горещ душ и под душа изстискваш малко с ръка до облекчение. Дано бебето си е при теб и нямаш такива проблеми.  Peace
Не са ми мерили таза. Откакто видях, че Елчето с нейната фина, грациозна, миниатюрна фигура, е родила 3 пъти нормално, за мен вече не съществува понятието тесен таз, който да не може да роди нормално. Wink Тука Елчето да се включи със снимки на стройното си тяло.  smile3501
Моят корем си го нося ниско и нито се е вдигал, нито е слизал, и предишната бременност беше така. Явно ми е такава структурата, знам ли. Има ли друг, при който си е ниско корема и не се е вдигал високо?
Приятен и усмихнат ден на всички!   bouquet

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 11:41 от tini-mini

# 194
честито на всички мамчета!

да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт