Отговори
# 165
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
браво, браво, на новите майки - да са ви живи и здрави, нещо съм станала свръх чувствителна и при новината току що за новите попълнения чак ми се насълзиха очите

# 166
Направо се разплаках!
Колко време вече си пишем тук и се вълнуваме една с друга и най-сетне всичко намира своя смисъл! И сега отварям форума - 2 бебчета! Наистина нещо много се развълнувах.

Да е жива и здрава госпожицата на мама Excellent и малкия принц на Ивеета!!Пожелавам ви бързо възстановяване и най-слънчевите дечица на света!!

На мен ми е много лошо. Към гърлото дойде и хремата, а снощи ме заболяха и дробовете - започвам стабилно да кашлям. Взимам Нео ангин, едни капки за нос специални некви слагам и пия чайове. Но не помага. То все едно го галя тоя вирус с перце. Как може точно сега да почна да боледувам??! И в това хубаво време...Ама така ревах снощи от яд - щото си се познавам и знам, че от тук - още седмица не ми мърда. Точно сега, братче - дето ми се иска 150 неща да направя, за които скоро или време няма да имам, или повече няма да съм сама...И са се насладя за последно на времето самасъс себе си...Ебаси каръка..

# 167
Честити бебенца!!! Iveeta, Excellent, bibi да са ви благословенни бебоците. Много , много да ви радват.

# 168

Честито на Exellent и iveeeta!
milli_vanilli дано да мине това неразположение. Praynig

# 169
На мен ми е много лошо. Към гърлото дойде и хремата, а снощи ме заболяха и дробовете - започвам стабилно да кашлям. Взимам Нео ангин, едни капки за нос специални некви слагам и пия чайове. Но не помага. То все едно го галя тоя вирус с перце. Как може точно сега да почна да боледувам??! И в това хубаво време...Ама така ревах снощи от яд - щото си се познавам и знам, че от тук - още седмица не ми мърда. Точно сега, братче - дето ми се иска 150 неща да направя, за които скоро или време няма да имам, или повече няма да съм сама...И са се насладя за последно на времето самасъс себе си...Ебаси каръка..

Мила, да не се/ни изненадаш? Симптоми на грип са си знак за престоящо раждане - поне така ни казаха вчера на обиколката в болницата. Стискаме палци

# 170
Ех, че хубаво!!! Колко много бебчета за 2-3 дни smile3501
bibi, Excellent, iveeeta,  newsm51 newsm51 smile3525
Момиченцата продължават да водят:-)
Разказите на майчетата, които са родили вече, са много полезни - благодаря ви, момичета Hug
Отивам да разглеждам бебешорски снимки Grinning

# 171
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
milli_vanilli, пожелавам ти бързо възстановяване, не знам дали са симптоми на раждане, но аз едва от вчера съм си що годе на краката, и аз бях със силна хрема, болки в гърлото и всичко накрая беше овенчано с ужасна кашлица и къртене, чак ми се повръщаше, ща не ща ми изписаха АБ и сега съм на такъв - пеницилините не създавали проблеми на бебето, но вече 4-ти ден ги пия и все още има останки от болестта, така че ти желая бързо да се възстановиш и здрава да си гушнеш бебенцето

# 172
Добро утро момичета.
Много се зарадвах на хубавите новини, имаме си още две бебчета... като гледам от 18 март насам пропуск нямаме.

Iveeta честит малък мъж.          Exсellent честита малка госпожица.

# 173
  • София
Само се записвам и се връщам да ви чета..... Grinning

# 174
Ех, че хубави новини!!! newsm44
 Excellent, iveeeta,Честити Бебчета:) и аз се просълзих от вълнение!Много се зарадвах!Да са живи и здрави сладките бебчета,а на мамите -бързо възстановяване!

# 175
  • Варна
Оле, оле тъкмо си мислех за Иветка, че нямаме никакви вести от нея от както я изписаха от болницата, а тя родила вече.

Иве, пожелавам ти от все сърце да сте живи и здрави и всичко хубаво да започне сега с раждането на бебо.  Hug

Excellent, честито и на тебе душичка. Да ти е жива и здрава дъщеричката. Страхотно име си избрала. Много ми харесва.  Hug

И на мен ми се насълзиха очите направо. Аз се опитвам да си представя какво ще е като ми дадат бебчето в ръце - ще се попилея от рев, сигурно ще уплаша персонала.  Mr. Green

Милли_ванили, пробвай някоя вечер да се наядеш яко с чесън. На сутринта ще си като нова, убедена съм. Може някое тараторче да спретнеш. А ако се притесняваш от миризмата просто натъпчи и мъжа ти с чесън.  Peace

Марини, като ти гледам линийката в коя г.с. си направо се чудя как не си изстреляла бебето до сега.  Mr. Green Май им харесва на бебетата в теб.  Mr. Green

# 176
Много сладки снимки:-) Ани2002, Ивет много е порастнала! Елчето, Соня, много сладки малки мъже Hug Ох, да са ви живи и здрави и много да ви рдват Heart Eyes
Неличка, добре, че си си вкъщи вече Hug дано всичко е наред Praynig
Бързо излекуване на Мили Ванили и боледуващите момичета! Има някакъв вирус, а е все по-гадно човек да е болен в това хубаво време  Tired Пробвайте чесън, гаргара с лайка, затопляне на краката във вода с морска сол и всички други бабешки методи, дано помагат вместо по-силни лекарства
Галя 5, браво за изпита  thumbsup продължавай все така!
При мен нищо ново - прекарах прекрасен уикенд без компютър Sunglasses "Гнездях" си наволя и се разхождах помалко Grinning Болките се усилват и май има нещо вярно, че подготвителните контракции са по-болезнени втория път...
Хубав ден на всички Hug
Между другото тази седмица май започват плановите секцио - казвайте като тръгнете за болницата, момичета:-) ще стискаме палци!

# 177
  • София
Честито, мами! Прекрасни новини! Иве, Excellent - Животът ви дари с дете красиво, нежно и добро!
С пожелания да расте щастливо, здраво и все по-добро!

Old Sport и Danisport някой да е чувал? Момичето от Търново също ми се губи - lucky 77...

Неличка, чудесно е, че си вкъщи вече. Пази се!

milli стегни се и не й давай на проклетата болест да те надвие!

# 178
Много хубаво начало на деня!
Да са живи и здрави бебчетата на Ивета и Excellent!

# 179
Голяма радост тази сутрин Simple Smile Да са им много здрави малките сладурчета на Екселент и Иветка! Да ги радват и да са послушни.
 newsm30   smile3541  

Аз днес реших, че е крайно време вече да започвам да пера нещата на Коко, като гледам какво ставаааааа ......... и си викам да се не се ослушвамя ами да започвам да приготвям нещата. Багажа ми за болницата вече е набавен, само трябва да го сложа в чантата и това е. За бебо не съм купила още памперси и кърпички, но и това ще стане. Чудя се само да си нося ли нощница в болницата, доколкото знам във Втора градска не разрешават собствени???  newsm78

Мами, кажете какво мислите за бебешка козметика CHICCO? Аз май към тази съм се насочила  newsm78 или VELEDA? ....
Иначе шишета твърдо съм решила CHICCO (вече имам едно голямо физиологично и мисля да взема едно малко стъклено за всеки сучай - и двете с каучуков биберон) и стерилизатора ми е такъв за микро.

Ех, че хубави новини от сутринта, как се радвам само  Hug

Елчето наистина извади страшно бедро, чак и на мен ми направи впечатление, браво!! Peace И какви хубави големи помощнички, чак започвам да завиждам - благородно разбира се  Hug Hug

Днес съм на док, ще си взема болничния и документите и ще ми вземе и влагалищен. Дано всичко е ок.

Общи условия

Активация на акаунт