ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 110
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Бени ние сме същата работа с разликата че вече е само на АМ,яде 10 мин и изведнъж почва да плаче да се дърпа,ужасТ. Rolling Eyes
Ама засега съм го оставила пък да видим какво ще стане.Айде като се оправи времето към парка(аз ти званях миналата седмица ама вие явно поспивахте,че беше към 1)

# 196
  • гр.София
Здравейте и от мен момичета.
Аз се позагубих тези дни, щото в неделя беше питката на Жори и имаше доста подготовка. В общи линии мина добре, Жори спа почти през цялото време. После ще кача няколко снимки, защото сега смятам да излезем малко.
Искам да питам мъжките майки, снощи, когато се опитвах да дърпам кожичката на  пишлето на бебо, ми стори че кожичката изглежда леко ожулена, ама се забелязва само като я дръпна иначе си изглежда нормално. Знаете ли от какво може да е така. Иначе всяка вечер по време на баня я дърпам кожичката, до колкото мога, смятам, че напредвам, но бавничко.
Честит втори месец на Павли. Да расте здрав и безгрижен.

# 197
Сиянче, честит ви втори месец! Сега вждам аватара, много забавна снимка  Joy

СъниHug С друго не мога да помогна...

Вабени, може би след ден два ще премине. И Деа правеше така, но сега когато се дърпа, я оставям за малко, държа я, гушкам докато се успокои и пак пробвам.  Също пусках и сешоар и ставаше...успокояваше се и засукваше... стискам палчета  и  Praynig

Кумико, fingerscrossed

Пухче, имаш си отмяна значи   Sunglasses

За обичаите незнам, сега попитах в градската тема, та да видим какво ще кажат дамите... С баткото, не сме правили нищо...

Ника, дано Борис оздравее скоро, че не ти е лесно и на теб  Hug

Котенце, честита ви първа разходка в такъв случай, вчера беше прекрасен ден!

Светулче, имаш си страхотно момченце Peace

# 198
Аз уж съм кореняк варненка , а също не съм чувала за тези обичаи с питката на 40 дена Thinking ама нищо , важно поводи за празници да има. Е на мойто бебче му е рано още да мислим за 40 дена  (на половината сме).
Иначе по темата - и аз му мажа дупето на всяко сменяне на памперса с бочко, а вечер след баня го мажа целия с балсама на нахткерцен (от болницата ни ги препоръчаха).

И да честетя на всички бебчовци и мами които имат повод за празнуване - пожелавам ви много усмивки .

Днес времето май не става за разходка - иначе 2 дена се разхождахме по час и половина покрай морето - скоро ще направим тен и ще открием плажния сезон   grinning039   
  sport027

# 199
  • York
Сияна, отдавна не бях чела твой пост  Peace Да ти е здрав и много усмихнат Павли!

Аз от детето няма да се оплаквам, ще се оплаквам от мъжа ми  Mr. Green Програмата му за следващите няколко дни е следната:
Сряда - Слънчев бряг
Четвъртък - Разград
Петък - заминаване за банско за неопредлен период, не по - къс от 3 дни   ooooh! ooooh! ooooh!
После ще занимава за Слънчев бряг за неоределено време  #2gunfire
Все някой трябва да работи, но все пак  Crossing Arms

Та ще видим как ще е психическото ми състояние тези дни и дали има жертви  Mr. Green

# 200
ДД и от мен.
Тая нощ спахме всички! Много обичам като се буди само за хранене и може да си поспим ... чак в 9:00 нададе глас да яде бубата.
Искам да ви питам, Боряна реве от около седмица от 6:30 до 9:30 вече всяка вечер и нищо не я успокоява - спира само докато яде и после пак - не ще да спи, не ще в ръце, рееееееееев. Не успява и самичка да се успокои или да заспи - нещо което през деня и вечер прави.
Не са колики - не свива крачета, не се изпъва, не я успокояват лежане по корем, сешуар и други ефективни за колики оръжия (когато я свие коремчето действат). При вас има ли подобни преживявания - но пак да кажа - не са колики.
За тях ефективно давам няколко капки отварка от анасон и те слава богу действат.

# 201
  • offshore & overseas
Ники, как е Бо, бяхте ли при педито? Калина вече е по-добре и утре ще я пускам вече на ДГ, че овърша къщата, явно й е доста скучновато, а навън в това време не иска да излиза, духал вятър и щял да я отнесе, отде го завъди тоя страх, отвратна работа!! ooooh!.

# 202
  • варна
И ние сме така ruphi Ивчето няма колики ,но вечер от 5h до към 7h ние тогава я къпем е неспокойна мрънка и заспива в ръцете ми за няколко мин. ако е оставя започва да плаче ,но аз си я гушкам за да не се разтройва много.Мисля като е хубаво времето да седим навън по това време може да е по спокойна.Иначе като я изкъпем се оспокоява и си заспива. Grinning

# 203
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Гледам, че доста от вас използват балсама на нахткерцен. Аз само от тази пумада не съм сложила на моето бебе.
Може ли някой да сложи линк с картинка, кой точно балсам използва, че аз сега като зарових то много видове имало.

# 204
ДД и от мен Hug
Вчера и ние излизахме в морската градина,и днес по цялото лице имаме страхотни пъпки,явно съм я претоплила та се чудя дали да не взема някакъв слънцезащитен крем,моля за съвет newsm78
Аника,няма значение дали си кореняк Варненка,аз не съм от Варна,но тук просто този обичай за 40 дни не съществува,поне когото съм попитала,никой не беше чувал за такова нещо,всъщност единствения май е Сияна newsm78,аз се чудя дали да го правя,но още повече се чудя какво точно е значението на това нещо и защо се прави newsm78
Синева,браво на синчето ти,да продължава да те радва Hug

Някой беше писал,че от крушите минавал запека на бебето,е повярвайте ми,истина е....,от два дни серем като разпрани Grinning
Сиянче,да ти е жив и здрав Павли  bouquet

# 205
Аз използвам този   http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/nachtkerzen-balsam
Дано съм се справила с линка  Embarassed

# 206
Аз също съм Варненка - трето поколение  Crazy, но за такъв обичай не съм чувала, не съм и правила !

Честито на всички с поводи   Hug !

# 207
  • Бургас
Здравейте и от мен!!! Еййй,остана ми време и аз да драсна два реда Mr. Green
 Да се похваля,че Катрин спа две вечери от 00.30 до 5.30-6.00ч. То било хубаво да поспи човек Grinning Дано така да продължи Praynig
За балсама на др.Тайс и аз го ползвам и съм ЗА с две ръце.Изчезнаха и пъпките по лицето и за дупето го ползвам.
За обичая за 40 дни и аз не правих. Сякаш  при нас не се практикува(или аз не съм чувала).Не че е лошо да получаваш подаръци Laughing 
 И ние три дена по разходки ,та днес в къщи.Дано се оправя вече времето,че и децата да не ги навличаме.Вчера бебка беше само по  блузка в количката и леко одеалце отгоре и  беше супер спокойна.Иначе с якето не може да си мърда ръцете както тя иска и ако не спи,нервничи.
 Честито на бебоците ,които имат повод днес и лек ден за сега от нас Hug!

# 208
  • York
Аз също съм Варненка - трето поколение  Crazy, но за такъв обичай не съм чувала, не съм и правила !

Честито на всички с поводи   Hug !
Пфу, аз пък съм само второ  Joy Joy Joy
Ти къде бришиш? Морката ли?

# 209
Здравейте!

Аз днес пак съм у нашите и се радвам на нета.  Laughing
Сиянче, честита втора месечинка на зетя!  Wink  bouquet Hug
Янче, прати в четвъртък по мъжа си малко Варненски морски въздух към Разград, че ми липсва. Cry
Относно балсама на Нахткерцен- и аз ползвам този, който и Аника, но засега си мажем  с него само вратлето, че беше започнало да се бели нещо, ама като свърша олииото на Себамед сигурно ще го ползвам и за останалата част от тялото.
За тоя обичай за 40-те дни- по разградско не сме чували за него, по варненско също.  Wink Laughing Ние вече го пропуснахме.

Сега чакам една позната да ни дойде на гости.  Хубав следобед на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт