ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 119
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Kendi, да пишеш дали са ти харесали или ако някой ден най-после се запознаем ще ми се караш...  Mr. Green
Честита месечинка на Мирела !  Hug

# 316
Добро утро мами не сам писала от сумати време , но когато имам време ви чета . Честит втори месец Мирела, Васко и Диана и първи месец на Кристиян! Синчето ми вече бая порасна от вече е 6500 кг и 61.5см  в нячалото ми беше мн кротичак ама бабите го научиха на раце и като е буден по принцип мранка да го даржа на ръце трябва да взема да кача някоя снимчица в албумчето но по нататък надявам се че с бебенцата всичко е наред  Hug  Heart Eyes

# 317
Добро утро!
Честити месечинки на който има днес!  bouquet

Танче, а в какъв срок трябва да се подаде тази декларация. Питам, защото сега дадох третия болничен и копие от акта за раждане, но за декларация моята счетоводителка нищо не ми каза. А третия ми болничен е за 72 дена и чак на 10 май изтича, т.е. предполагам че има време да дам декларацията.

Кристинче, не виждам защо да не се запознаеш с някоя мацка само защото и двете сте майки. Тук нали точно на тоя принцип сме се събрали. Аз миналата седмица седнах за малко на една пейка на алеята пред нас и едно мамче веднага ме налази, но аз нямам нищо против.

Харемче, защо я криеш тази кукла? Чак сега ни я показваш, да ти е жива и здрава!

За сутиена, аз съм не съм с голям бюст, за което много се радвам, че хич не ме привличат увисналите гърди и откачам само като си помисля моите да увиснат, и точно заради това както и с предишната бременност, така и с тази, почти не свалям сутиена. За сега няма данни да ми увиснат и май и този път ще ми се размине, дано и по нататък да е така.

# 318
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Честито Благовещение момичета  bouquet  bouquet  bouquet Да сме живи и здрави всички, и само благи вести да носим и да ни носят  bouquet  bouquet  bouquet

# 319
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС   bouquet

Добро утро мами ,
нямам много време да изчета какво се дискутирали тези дни ,но по-кусно ще прегледам и ще изразя и моето мнение ако имам такова по въпроса Thinking

По-рано в темата бях обещала да ви покажа нашата фотосесия ,която ни направи Муцуна  Flutter

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1063316&id=1331401490

до скоро момичета,че ме чака подреждане на ддрехи ,днес мисля да се посветя на смяна на  зимни с пролетни  Grinning

# 320
  • варна
Дани страхотни снимки бебчо е голям сладур  love001

# 321
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ И ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА МАЛКИТЕ АНГЕЛЧЕТА!   bouquet
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МИ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА ПИША ,НО РЕДОВНО  ВИ ЧЕТА.   Hug
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН!

# 322

По-рано в темата бях обещала да ви покажа нашата фотосесия ,която ни направи Муцуна  Flutter

http://www.facebook.com/photo.php?pid=1063316&id=1331401490[/color][/size][/b]

до скоро момичета,че ме чака подреждане на ддрехи ,днес мисля да се посветя на смяна на  зимни с пролетни  Grinning

Ей, ама всички пускате линкове за фейсбука и нерегистрираните като мен не могат да ви видят малките сладури Simple Smile

Хубав ден и приятни разходки на всички!

# 323
  • София
Честит празник! Много хубав ден е днес и само благи вести да получаваме!

От 1 час пея на Ясен "Двама с теб завинаги" на Момчешки свят. Много се кефи Laughing. Преди малко си изкарах акъла (не, че имам много), защото забелязах, че му пулсира фонтанелата. Разрових в нета и май е нормално. Вие забелязали ли сте такова нещо?

Харем стил, много е сладка Габи. Да е жива и здрава!!!

Честита месечинка на Дея . Да расте много обичана и да радва мама и тати!!!
Честита месечинка и на Кристиян на Sylvie. Да е много здрав и щастлив!
Честити 2 месеца на Мариела, Диана и Васил. Много да здрави и да растат щастливи!

SuNnY SkY, честито спане. Пожелавам го на всички Laughing

d3n3r1s, голям мъж си гледаш ти. Браво! При нас едната баба ще го прави войник а другата успява да го разглези за 1 час. Моята майка е малко по сурова и след нейна намеса е супер дисциплина. Оставихме го 2 часа с другата баба и като се върнахме ooooh!... Ясен беше нахранен с АМ(бях оставила за всеки случай) не искаше да си погледне леглото и ми беше зададен въпроса "къде ни е меда?"  да му топне бибата да му е сладко на детето Angry

Daniela Kolarova, прекрасни снимки, много сладко бебче и много красива мама Heart Eyes

Айде,чао Hug

# 324
  • София
Здравейте момичета,
Честит празник! Дай Боже само благи вести да получаваме!
Честита месечинка на Дея . Да расте много обичана и да бъде все така красива и само хубави емоции да носи на мама и тати!!!
Честита месечинка и на Кристиян на Sylvie. Да е много здрав и да радва мама и тати!
Честити 2 месеца на Мариела, Диана и Васил. Много да здрави и да растат щастливи и палави!

Прекрасно време се очертава за разходки. Смятам да се възползвам, че моята маумунка ако не е излизала на разходка няма приспиване. И като казвам разходка - разбирайте яко трамбоване поне 2 часа. Хубавото е, че може пък да взема да позаслабна и без това имам да свлям 20 кила. ooooh!
Харем стил, Габи е прекрасна, нацелувай я от мен!
Даниела Коларова, страхотна фотосесия си имате, и ти и бебчо сте страхотно красиви!
el_P, не се ядосвай, важното е, че си се прибрала навреме! От едно шише АМ нищо няма да му стане.   bouquet Освен това за фонтанелата и на Калина пулсира, че и на София така пулсираше. Явно е нормално.

Хубав ден ви желая на всички Simple Smile

# 325
  • София
Честит празник на всички!

Аз сутиена за кърмачки също не го свалям - иначе тече кърма и става ужас! ОСвен това малките ми преди гърди са вече тройно по-големи. Crazy Цедя се след всяко хранене, защото иначе след има-няма няколко часа и започват болки, напрежение и съответно възпаление. Е, опитах да се цедя по-малко, но само проблеми. Та затова кандидатстваме сега за донор в банката за кърма. Peace Вчера минаха за изследвания и чакаме резултати. ВСичко им е страхотно организирано и са много мили, та се надявам да сме си полезни взаимно.

vanya_pleven, нашия наддаде 1800гр за нямам месец и педиатърката здраво ни се скара... Нека се кара  Mr. Green

# 326
Момичета-позагубих се аз.Майка ми си замина и се оправяме вече самички.Рядко ще мога да влизам и да ви чета и ми липсвате ,ама няма как.Качила съм малко снимки на Кристиан
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarski-bebcheta.458523.17944792.big
Много целувки от мен и поздрави на всички мами и бебчета-много хубави снимки има в албума,чак не знам кого да спомена по-напред Simple Smile

# 327
Бръмби, за  мен нещата са доста различни.Едно е да си пиша тук с вас във форума, друго е да се спиятеля с някоя мацка само защото има чаве.Мислълта ми е такава, че не мога да се разхождам с човек с който ме свързва само факта, че сме майки, а тук във форума е различно, смисъл...влизам чета, поздравявам, споделям...и така 15/20 мин. на ден, нещо не ми се нрави по цял ден да си говоря за повръщане, акане, хранене и т.н. Много ми харесва майчинсвото, но живота ми продължава и не ми се ще да се ограничавам както и с контакти, така и с предишните ми интереси и занимания.

Приятна разхока на всички Hug

# 328
  • York
Днес ще ни е първата самостоятелна разходка с Анета. Таткото вече няма да ни прави компания и носи количката. Чакам сега дребосъчка да се наспи, да я храня и да излитаме.
Приятен ден на всички!

# 329
Сега се храним след разходка първа част. Като свършим пак излизаме с Йони  Heart Eyes.
Да ви кажа какво открих. Като започне с дърпането на гърдата, пускането и рева при сучене му пускам бял шум (свалила съм си на лаптопа) и на секундата се успокоява и продължава да суче най-прилежно  Peace. Пробвайте, при нас ефекта е неподозиран  Hug.
В нас ходя без сутиен понеже ми е най-удобно. Бюста ми не е голям, напротив. Е, беше малък,сега нарастна значително, но все пак.
Пулсирането на фонтанелата е супер нормално, не се шашкай, Ел  Hug. Майка ми ме предупреди още като се роди Йоан за това.

Честито Благовещение! Ще минем през църквата сега за по свещичка на този хубав ден  Peace!

Ужасно ме боли гърлото и е много зачервено Sad Лекувам се с каквото е позволено, дано не се влоши.

Общи условия

Активация на акаунт