ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 120
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте Simple Smile

Честит празник!

Ralipo ние също сега се храним и излизаме към Южния парк, ако решите да се моткате там...Party А и също ако може линк за белия шум, че аз като търсих попаднах на потресаващи звуци  Thinking

Прекрасен ден на всички  Hug

П.П. Аз също съм със сутиен за кърмене 24/7 и се надявам ако бюста ми  увисне, поне стрии да не ме полазят.

# 331
Здравейте Simple Smile

Честит празник!

Ralipo ние също сега се храним и излизаме към Южния парк, ако решите да се моткате там...Party А и също ако може линк за белия шум, че аз като търсих попаднах на потресаващи звуци  Thinking

Прекрасен ден на всички  Hug

П.П. Аз също съм със сутиен за кърмене 24/7 и се надявам ако бюста ми  увисне, поне стрии да не ме полазят.

Ето, Теди http://www.burninwave.com/#whitenoise

Днес имам малко работа тук наблизо до вкъщи и ще съм в района, но по-натам ще се разберем за Южния и ще се разхождаме заедно  Hug

# 332
здравейте,момичета,днес моето момиченце има имен ден ,чувствайте се почерпени за нейно здраве,честит имен ден и на Габи на харем стил,лек ден на всички от мен и приятни разходки,при нас е облачно и се опитва да вали,днес ще пропуснем ,дано утре да е хубаво времето

# 333
 ДД
Честито Благовещение!
Честити месечинки на порасналите бебчета!

За фонтанелата говорите-аз не знам дали пулсира,защото от толкова коса не мога никак да я видя  Mr. Green

Сутиен и аз нося непрекъснато,по ми е удобно,че мога и подплънки за кърмачки да слагам,че иначе  мазало.Моя не е за кърмачки,а най обикновен памучен тип спортен.И бюста не ми е голям и  нямам трудност в намиране на подходящ сутиен

Приятни разходки момичета и аз чакам Ели да се събуди и да хапне и излизаме Simple Smile

# 334
Здравейте,мамчета!!!
Честит празник!!!
Ние се върнахме от разходка и след малко започваме посещенията на млечния бар,но докато се събуди младежът,успях да хвърля едно оЧо и при вас.
Да кажа за сутиена-аз по принцип съм си цицореста,но сега е направо ад.Купих си сутиен за кърмачки,защото всичко останало,което се продава на пазара ми е неудобно и малко,а на всичкото отгоре най-големия размер от кърмаческите сутиени също беше Д и да не ви казвам колко ме хвана яд!На мен ми трябва Е Shocked Shocked Shocked.В къщи ме бъзикат само,че трябва да си купувам палатки!За увисването вече не мисля,защото при всички положения няма да ми се размине с тези размери!
Честити месечинки на порасващите ни дечица и приятни разходки!!!Отивам да нахраня Голямата уста!

# 335
  • България/Германия
Здравейте момичета,

Честит празник!

Честити месечинки на порасналите бебчета! Невероятно е колко бързо лети времето!

Бела също е с хъркащо носле, имаше и хрема, капахме физиологичен разтвор и кърма, чистихме с помпичка и вече не излизат сополки. Хъркането обаче не изчезва, а педи категорично отказва да направи микробиологично изследване на носен секрет, защото и без това нямало да изпише антибиотик на толкова малко бебенце  Confused Иначе като я питам кога ще мине, нищо не ми казва, само, че като не й пречело да се храни и наддава, не било проблем. Да, ама за мен не е нормално толкова време да продължава.  Cry Четох, че сте писали нещо за печене на нослето на слънце - как точно се процедира: по кое време, колко дълго? В количката ли трябва да е или мога да я изнасям и на терасата?

# 336
Бонжур девойки!

Да споделя, малък прасунчо е пораснал до 56см и до 5,3кг (беше 3,6 на изписването). Не са правили забележки за наддаването, даже ни похвалиха, че момъка расте добре Simple Smile Хъркането на нослето нормално, пъпките нормални, изобщо айляк работа Simple Smile

Я споделете от къде сте си взимали сутиените за кърмачки? Аз имам само един, ама нещо не му нацелих размера..И ако може, да не са за хиляди пари...Малко тъп въпрос, знам, ама открих, че съм си загубила способността да пазарувам - мързи ме да ходя по магазините, колебая се дали едикакво си наистина ми трябва и в крайна сметка, не ми се занимава...бтв, мол Сердика е готин, наистина има повечко местенца за сядане, а има и специални стаи за повиване и КЪРМЕНЕ на бебета, с фотьойлчета и т.н. Аз обаче късно я намерих, та си кърмих на фотьойлчетата в мола Simple Smile

# 337
...Я споделете от къде сте си взимали сутиените за кърмачки? Аз имам само един, ама нещо не му нацелих размера..И ако може, да не са за хиляди пари...Малко тъп въпрос, знам, ама открих, че съм си загубила способността да пазарувам - мързи ме да ходя по магазините, колебая се дали едикакво си наистина ми трябва и в крайна сметка, не ми се занимава...бтв, мол Сердика е готин, наистина има повечко местенца за сядане, а има и специални стаи за повиване и КЪРМЕНЕ на бебета, с фотьойлчета и т.н. Аз обаче късно я намерих, та си кърмих на фотьойлчетата в мола Simple Smile

Аз моя го купих от едно магазинче срещу Майчин дом за...мисля 22лв...или 19лв, пффф изфирясала работа, но със сигурност е една от двете суми. А къде са тези стаи в мола  Confused

# 338
Здравейте майчета

Да ви питам купих шезлонг, за малката да спи на него да нее все настрани през деня, Та вапроса ми е давам и вода в полу-легнало състояние трябва ли да я вдигам да уригне след това пиене на вода?

След хранене с АМ давате ли вода за промивка на устата или не?
Другото което искам да питам случва ли ви се  на всяко ядене и малко след ядене- бебето постоянно да връща по малко храна(една -две супени лъжици -примерно) от какво се получава дали не правя неща както трябва
Tired

# 339
Теди, малко са необозначени - всъщност, почти съвсем необозначени са..в коридора към тоалетните, ако тоалетните се падат вдясно, вратата на стаята е вляво, на тяхното ниво. без табелка Simple Smile Но около тоалетните се въртят нещо като разпоредителки/чистачки, та те ще те упътят..

Готиноф, и при нас е така; ако не се е уригнал добре, връща повечко; понякога не връща. Гледам да не го разклащам много Wink

# 340
Привет отново,

за сутиена да кажа - не съм си копувала кърмачески,взела съм си едни спортни меки и са ми много удобни
Да ви питам / особенно мамите с второ и трето раждане/ как се възстановявате момичета,защото аз освен кг които съм свалила с раждането не съм мръднала нито грам,единствено ми се събира корема  Cry . Днес като си наизвадих дрехите и направо ми се дорева ,всички панталони ми влизат до средата на бедъра и ще полудея направо  #2gunfire

# 341
м/у другото знае ли някой размера на еднократната помощ при второ дете?  Благодаря предварително bowuu

# 342
600 лв е за 2-ро дете

# 343

Благодаря ти,а някаква идеа за колко време след подаване на документите ги превеждат?

# 344
  • София
Честит празник на всички! Само благи вести да чуваме!

Честита месечинка на Деа и Критиян! smile3525
Честит 2-ри месец на Мирела, Диана и Васил!
  smile3525

Бръмби , тази декларациа се подава след изтичане на последния болничен, имаш още време.

Daniela Kolarova , страхотни снимки! И ти и Макс изглеждате неверотно!  Heart Eyes  (аднах те във фейсбук)

victorita , Кристиан много е пораснал и е голям сладур! Hug

Teddy*, в кой район на южния парк се разхождате, ние днес целия следобяд навъртахме километри там....

Ето и няколко снимки на вече 1-месечната Андреа  http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarcheta-2010-na-1-mesec.479886.17949015

Общи условия

Активация на акаунт