ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 127
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
ние май сме много от форума , които живеем в близост до Южния Парк ,ще е забавно всички да се съберем за разходка Grinning Joy Joy

# 346
Ами хайде де и аз съм до южния ще бъде мн забавно Peace

# 347
Мерси, Танче! Предполагам че заради това счети не ми е дала тая декларация. За всеки случай аз ще си я принтирам, ще я попълня и ще и я връча, а тя да се сеща. Сега видях че третия болничен ми е подаден в НОИ. Да видим кога ще има включване.

Да цункаш кукличката, много сте готини!  bouquet

# 348
Писах,писах и поста ми се затри.
Честит празник!
Честити месечинки на бебоците!
Съни честито наспиване!
Харемче голяма сладурана е Габи Heart Eyes
всички болни да оздравяват по-бързо!
Днес ходих да се подстрижа и боядисам.Друго си е така Party
Водих малката да я снимаме за календарчета ooooh! мнооого трудно стана,тя като е будна все плаче.
Сега отивам да я къпем.
Желая лека вечер на всички! Hug

# 349
...Teddy*, в кой район на южния парк се разхождате, ние днес целия следобяд навъртахме километри там....

Въртим със страшна сила из целия парк, че ако поседна малечка не е много доволна  Crazy Утре плановете са да се трапосаме там след манджата в 10ч, т.е. към 11-11:30ч, ако пък се забатачиме - след манджата в 13ч Simple Smile

Да питам мацките в оранжево - последните 2 дни пийвам по една мъъъничка биричка - 250ml  Embarassed Гледам Али няма нищо против, в същност май и е все тая, но от 1 до 10 колко лошо е това

# 350
Да питам мацките в оранжево - последните 2 дни пийвам по една мъъъничка биричка - 250ml  Embarassed Гледам Али няма нищо против, в същност май и е все тая, но от 1 до 10 колко лошо е това

По тази скала 0,5  smile3503 Наздраве

# 351
  • София
ДВ! Grinning
Честити месечинки на всички бебоци!
Кристинче, точно така се пада реално - майчинството е 8-9 месеца някъде, сега по време на болничните получаваме само болнични, други суми не.

Аз съм приятно уморена.  Laughing Днес се сдобихме с цели два килима и колело за баткото.  Crazy
Много са ни хубави бебоците!
Харемче, не я крий тази красавица, пиши как сте. Hug
Светулке, моя сутиен за кърмачки го взех от магазин Рени, http://www.reni-fashion.com/bg/contacts.php          струваше 7-8 лв. някъде.

# 352
  • София
Я, каква хубава информация от Ника - сутиен за кърмачки само за 7-8лв!  Hug
Светулка, аз моя го купих от Piggy's House за около 20лв. Само там бях виждала и в Хипо, където бяха около 40лв ooooh!

# 353
flowerofdreams за хъркащото носле , ние го имаме от 20-ия ден и до ден днешен /2 месеца/ . Опитах и аз като теб всичко , но така си и остана. При нас нослето хърка предимно вечер , което ме навежда на мисълта , че се получава в следствие на върнатата храна след ядене. Част от нея попада и в нослето и от там - хъркането. Аз вечер си кърмя детето и не го вдигам да се уригне и то често връща по малко от яденото. Моята педиатърка каза също като твоята , че това не е проблем newsm78
gotinoff  добре е да повдигнеш детенце да се уригне , дори и на шезлонга , то само няма как го направи.

# 354
  • София
...Teddy*, в кой район на южния парк се разхождате, ние днес целия следобяд навъртахме километри там....

Въртим със страшна сила из целия парк, че ако поседна малечка не е много доволна  Crazy Утре плановете са да се трапосаме там след манджата в 10ч, т.е. към 11-11:30ч, ако пък се забатачиме - след манджата в 13ч Simple Smile

Да питам мацките в оранжево - последните 2 дни пийвам по една мъъъничка биричка - 250ml  Embarassed Гледам Али няма нищо против, в същност май и е все тая, но от 1 до 10 колко лошо е това

Ние утре ще сме след 13-13:30, че в 11:30 сме на консултация и ваксина. Дано не е много крива след това, та да не ни се размине разходката, а за бирата няма проблем и аз пийвам по една малка от време на време.

# 355
Пфууу, как ми пускате мухата с тия разходки! Аз в събота съм пак на изпит и утре само ще чета. Mr. Green Добре че предвидливо проучих още преди да родя какви предмети ще имам този семестър и съм ги прочела по веднъж предварително, че ако разчитах само на сегашното учене.. е отиДЕЛ коя у барата! Laughing
За ваше успокоение ще кажа ,че този и още един изпит имам и спирам да ви досаждам на тая тема до следващия семестър. Все пак вашата подкрепа ми е много важна, сериозно. Grinning

# 356
  • София
Бръмби , ще ти стискаме палчета в събота! fingerscrossed Хайде взимаш тоя, после набързо и следващия, и се мяташ и ти с разхождащите се! Hug

# 357
 Здравейте момичета!
 Честит празник на всички днес празнуващи   bouquet!

Минавам само да се разпиша, не съм ви чела, дано всички, и мами, и бебета, сте добре  Peace!

Ще припадна от умора, имах ужасна безсънна нощ и ужасно натоварен ден  Tired. Едва гледам и стоя на краката си!

Лека и спокойна нощ!

# 358
Моят сутиен за кърмачки е от магазин МИА http://www.mia-bg.net/. Български е на фирма, нещо като Дона Балона , отрязала съм му етикета.Струваше 18 лв, но имаше и на др. фирми.Цените варираха от 15 до 38 лв.Много съм доволна от моя, но ще трябва да купя още един....

# 359
Добра вечер мамчета!   bouquet

Благодарско за пожеланията, да ви се връща и на вас! Hug

Даниелче, страхотни снимки! А за килограмчетата...и на мен не ми става нито едно панталонче от преди бременността...имамм още 10ина килца да махам, като за близо 4 седмици съм свалила 3 килца...не си сама... Rolling Eyes

Ел_п всичко ви е наред с фонтанелата  Wink

Викторита, много сладък тоз Кристиан  Hug

Дими, честита ти именничка! Жива и Здрава да е!

Светулка, голям мъж си отгледала, браво!

Танче, Андреа е бонбонче сладко!

Бръмби в събота ще стискаме палчета за теб! fingerscrossed

Балеринка, голямо гуш.. Hug

Сутиен у дома не нося, навън слагам обикновен...

Ами лека нощ и всички бебчовци да спят спокойно:hug:

Общи условия

Активация на акаунт