Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 577
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 2 295
 Ванеса с нейния са в Хепи, но заведението е затворено с външни щори, май за да не ги види никой!Секса и таксито пушат на двора.
Еее разгеле , вкараха ги значи .Дали ще влязат при другите , не вярвам да преспят в Хепи... Thinking

# 2 296
  • София
 Ванеса с нейния са в Хепи, но заведението е затворено с външни щори, май за да не ги види никой!Секса и таксито пушат на двора.
Еее разгеле , вкараха ги значи .Дали ще влязат при другите , не вярвам да преспят в Хепи... Thinking
Май ще ги върнат обратно в стаята, само малко развлечение и раздвижване.Гледат телевизия, нещо с животни.

# 2 297
Май ще ги върнат обратно в стаята, само малко развлечение и раздвижване.Гледат телевизия, нещо с животни.
Ама ако е така , защо са ги карали да си събират багажа ? Според мен ги вкараха заради Цветелин , който ако продължи да настоява за излизане ще им провали плановете на продуцентите.

# 2 298
  • София
  Добро утроо! Спите ли още? Хайде ставайте, че така е скучно! Hug

# 2 299
Заспах снощи и пропуснах  "първия в историята на ББ" подобен секс...поправете ме ако греша, ама цялото клипче във вбокс, заедно с разходката на двойката е 2 мин. Това ли беше сексът?
 Аз съм потресена:) Ако за тоя секс са и предлагали 2 млн....
То ясно, че всеки е имал рутинен секс, ама точно пък първата вечер и то пред камери дълбоко се съмнявам да са имали нужда от него. Щото то с такъв секс- с него и без него все тая. Ако пък са им платили за това- голяма набутвация.

# 2 300
Добро утро  Peace
Сядам с чашка кафе и започвам да чета среднощните коментари  Simple Smile

# 2 301
инфантилна пусни линк за секса, че не го намирам....
Аз гледах снощи по НТВ цензурираната версия....ама нямаше кой знае какво за гледане.... Mr. Green

# 2 302
# 2 303
Добро утро,и от мен имам вътпос имали ги качен някаде този първи секс в къщата.

# 2 304
добро утро.много шум за нищо...то едни анонси то едни коментари за този секс,че накрая хъркащия дядо беше по забавен. Joyмисля,че беше чисто позьорство

# 2 305
Да, и аз това гледах снощи по НТВ....много тъпо.... Tired

# 2 306
Ох......тая не издържа ами ко да праи пък жената професионално изкривяване  hahaha Joy

# 2 307
Интересно анонсите с Жакузито, дали не бяха от предната вечер  Thinking Може някой да е изпреварил бързаците  hahaha

# 2 308
Ох......тая не издържа ами ко да праи пък жената професионално изкривяване  hahaha Joy
Бая се е изкривила от работа.... hahaha hahaha hahaha

# 2 309
нали им дадоха дрехите,защо се разхождат всички жени по прашки? Crazy

Общи условия

Активация на акаунт