Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 3 030
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Абе момичета тоя приморския гларус Милев ,само на мен ли адски ми  прилича на Георги Лозанов. Mr. Green

# 3 031
  • Варна
Абе момичета тоя приморския гларус Милев ,само на мен ли адски ми  прилича на Георги Лозанов. Mr. Green
Mr. Green Стига бе - не е чак толкова зле момчето  Mr. Green

# 3 032
Я кажете какво коментираха в шоуто на Иван и Андрей за бабата, в предаванията нищо не дават за тях и за други участници..

# 3 033
Е,хайде, светни ни,щом имаш вътрешно инфо.

Тя Сиската била съседка на Цветелин, че не знае че не са семейство с Ванеса, а ти за други подробности викаш...

Да, но имаме друга съфорумка, която пък ги познава и то добре. Wink И знае че са семейство.

# 3 034
  • Sofia
че е любовчийка  Joy

# 3 035
  • Велико Търново
Момичета да не би да съм го объркала  Crazyтози трябва да е от В.Търново и да е 28-29 годишен Simple Smile

# 3 036
Момичета да не би да съм го объркала  Crazyтози трябва да е от В.Търново и да е 28-29 годишен Simple Smile

Бъркаш.Не е от Търново. Laughing
Ти не си знаеш съседите. Mr. Green

# 3 037
Сиска объркала си го ама нищо  Wink

А бе този Радо много ми прилича на един водещ , ама сега не се сещам какво водеше Mr. Green Един такъв женствен пак, като Радо ......

# 3 038
Аз съм една от стотиците измамени с рекламата за качествено онлайн излъчване от сайта на Биг Брадър.
След като платих със СМС и се регистрирах, ми трябваше 1 ден за да подкарам видеото поради факта, че предлагат само излъчване чрез WindowsMedisPlayer /дори и безплатните сайтове имат поне 3-4 опциил/
Админът във форума само копи-пействаше "в момента всичко е нормално, моля оправете си настройките /прочетете хелпа/"
Въпреки че се преборих с настройките на браузъра за WindowsMedisPlayer /няма хелп за това!/, все още звукът почти не се чува.
Писах за това няколко пъти във форума, но мнението ми веднага се трие /както и много други/ - и все пак ако погледнете секцията за услуги в сайта на ББ, ще видите десетки оплаквания, които не са изтрити /все още/
Споделих, че колонките ми са слаби - дали в това е проблема - и беше изтрито моментално, но админът смени съветите си на "осигурете си надеждно озвучително тяло"
Попитах - къде на сайта пише предварително това - и отново беше изтрито.

За това пиша тук - не се лъжете да плащате за ББ на живо - тези или са връзкари, или ББ е направил икономия и е възложил излъчването на някакви аматьори. Просто вижте форума и ще ви стане ясно.
Ще се радвам ако някой публикува инфо кои са тези мошеници.

# 3 039
Много грозни бяха коментарите за възрастната дама ooooh!, мисля, че жената(гледачката на Таро), просто се опитваше да се направи на интересна по доста пошъл начин.

# 3 040
Сиска объркала си го ама нищо  Wink

А бе този Радо много ми прилича на един водещ , ама сега не се сещам какво водеше Mr. Green Един такъв женствен пак, като Радо ......

От МСАТ??Троян?

# 3 041
  • Велико Търново

Бъркаш.Не е от Търново. Laughing
Ти не си знаеш съседите. Mr. Green

Блок голям,аз русолява кърмачка на години,простено ми е Crazy

# 3 042
А Анжелика не ви ли прилича на актрисата, кочто играе в Сексът и Градът приятелка на Саманта? Бяха гаджета даже по едно време двечките, но не стана работата  Laughing Laughing Laughing Сега търсих снимка и не можах да намеря  Crazy Crazy Crazy

# 3 043
на мен Радо ми прилича на Ивайло от Стар Академи  newsm78   http://images03.snimka.bg/000162516.jpg

# 3 044
За любовницата на трима съседи казаха ,че освен примерна съпруга е и Майка на две деца
само Милева ще е....

Общи условия

Активация на акаунт