Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 3 330
До сега най-много ми харесват Анжелика и Радо. Държат се съвсем нормално. А за "баровците" ми е беден речника  Blush

# 3 331
днес,когато събираха разпилените камъчета,някои коментираха,че може италианеца да се окаже българин...Не разбрах откъде им идваха съмненията....

# 3 332
Пришълеца ме уби с тия съвети. Joy
по -добре да си спести куците съвети..намери и тя на кой да ги дава hahaha
За мен това е несполучлив опит за сближаване.До преди малко клюкарстваха зад гърба й.
От друга страна ми звучи като:"Моята прическа харесва ли ти?"

Анжелика хубаво я оправи"оо,не не такава прическа за по-официално" Mr. Green а онуй продължи "ми вафли нещо за обемчето" Crazy
хахаха     еееййй много ми'ЙЙ ГОТИНО ....шЪ повърна Joy Joy Joy Joy Joy

# 3 333
  • София
Радо казва на Анджелика - Маленькая /мъничка/, поне аз така го разбирам.

Анжелика хубаво я оправи"оо,не не такава прическа за по-официално" Mr. Green а онуй продължи "ми вафли нещо за обемчето" Crazy
хахаха     еееййй много ми'ЙЙ ГОТИНО ....шЪ повърна Joy Joy Joy Joy Joy
Тая ако имаше толкова акъл, колкото коса...  Joy Joy

# 3 334
Представяте ли си, ако някои от тези-Велинградчаните или РусИ вземат голямата награда какво ще настане.
Пази се София, че "идеме". Майко мила-т'ва МОЛ-ове, Хепи-та, барове и дискотеки(чалготеки) ще бъдат превзети на абордаж, ще има иху, ахо месец-два и после тихо.'Щот парите ще са свършили.

А за обема на Ели-ту не смеех да се обадя, мислех, че нещо не съм в час с модата.
Добре, че ме светнахте, че проблема не е в моя телевизор.

Не мога да публикувам.

# 3 335
  • София
Тая ако имаше толкова акъл, колкото коса...  Joy Joy
Коригирам се, поне една четвърт да имаше  Crazy

# 3 336
  • София
Представяте ли си, ако някои от тези-Велинградчаните или РусИ вземат голямата награда какво ще настане.
Пази се София, че "идеме". Майко мила-т'ва МОЛ-ове, Хепи-та, барове и дискотеки(чалготеки) ще бъдат превзети на абордаж, ще има иху, ахо месец-два и после тихо.'Щот парите ще са свършили.

София сама ще ги изхвърли за минимум при това положение, както и всеки друг град де  Wink

# 3 337
Четири скандални Анджелики разтърсват Big Brother  - от многодетна майка до лесбийка

http://www.arenabeauty.com/lifestyle/горещи-новини/1/694/Четири- … сват-Big-Brother-

Става въпрос за участничките с името Анджелика по света - първата жена победител се е казвала така newsm78

# 3 338
Тези прически са си модерни и то много, "най-готините" ходят с такива. Доста момичета познавам, които ходят така. А по дискотеките у СтудентскиЯ град е пълно от личен опит беше запоследно преди година и половина, но по разкази няма промяна/.

# 3 339

София сама ще ги изхвърли за минимум при това положение, както и всеки друг град де  Wink
Напротив - Моловете такива търсят  Tired

# 3 340
  • София

Е за това ме е яд на Биг Брадър. Що не дават апартамент в Бургас, Велинград ,Варна или апартамента за печелившите да е там от където са те!

# 3 341
  • София

Напротив - Моловете такива търсят  Tired

Не си ме разбрала. Точно това имам предвид, ще опукат парите и вече няма какво да правят в София  ooooh!

# 3 342
Честно казано, не ми се вярва да спечелят превзетiте кокони.
Виждам потенциал в Радо и Анжелика, Ицо и Корнелия, Ванеса и Светлин и може би Адамсите ( въпреки, че за мен са много зле и те).
Ванеса  и Светлин най ги виждам ако се съберат, и ББ им даде право да участват като семейство. Peace

# 3 343
  • Между Пирин, Рила и Родопите
"Светлин е в джакузито и се наслаждава на тишината. Радо и Анжелика вече са по-спокойни, след среднощната драма." от сайта на ББ
Какво ли ставало?

# 3 344
Еееее, Тайна, ти пък. Ще ги изтърпите месец-два само. Ама парите поне ще си останат в София  Wink

Общи условия

Активация на акаунт