Юлски бебета-Тема 29

• 29 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Може да е свръх,но ми е готин багажа. Wink
Медула,ша ва замола- не е синьо,зелено е и е рокля,ама на снимката не се вижда. hahaha
Джидж,на мен пък ми се струва,че изобщо не си приличат,а много хора вече ми казват,че им личи ,че са близнаци. Mr. Green

# 301
Честито ни Благовещение, ние да се разпишем с едни пробити уши, дори и аз мислех да си пробия още една, но не пробивали горе, та само Бузанка я надупчихме. Много ми е странна, не ми прилича на момиченце, ами на момченце калпазанче Laughing. Да ви питам да я мажа ли с нещо ей така превантивно или ако забере? Изобщо да правя ли нещо или да не се завирам там където не ми е работата Laughing?
Чочи, мама Диди, Фрида, Дарка, честито дупчене и на вас.
Мамбина, бързо да се оправяш.
Бори, то по принцип не боли като ти дупчат ушите, с пистолета става за нула време и нищо не се усеща, аз дори 3 пъти съм си ги пробивала с безопасна Peace.
Мила, дай Боже на всички такъв багаж.
Ралче, днес ходих готин е ресторанта, за съжаление е с малка тераска или по- точно балкон. Все пак им чакам офертата, допадна ми.
Сега си погледнах пощата и получих отговор от РИОКОЗ за жалбата. Много ме издразниха, направили им проверка, но нямало нище нередно при тях, разгледали кутията, не била тяхна по тяхно си разследване, имало консултант, който ежедневно следял бебешките храни, нямало как да изостане кутия, прегледали им документите, няколко пъти били на нула и имали нови зареждания, така че нямало как  да изостане тази. Не разбрах луди ли ни наричат или лъжци, то така излиза просто. Тези кутии с промоцията на Несле ги нямало от 6 месеца на пазара, абсолютна лъжа, защото, в неделя купихме от друга аптека на Графа от същата игра и пак с изтекъл срок на годност, като видях в къщи просто полудях, само че там без проблеми ми се извини жената и ми върна парите, та много странно как така от 6 месеца ги няма пък ние все на такива попадаме. Януари месец купих две такива кутии от Ремедуима, но другия Ремедиум на Шишман. Та моята жалба си остана ей така за нищо #Cussing out.

# 302
  • Canada
Лека нощ от мен!
Дано да е спокойна нощта и за бебчетата, и за мамчетата, най-вече за Лени и Вирджинити, че както виждам бая сте се измъчили покрай тези зъби... ooooh! (а дано и при нас да е лека... Rolling Eyes)

# 303
Днес дадох АМ на Бени в 9 часа, че цяла сутрин ме цока и реших че няма да имам кърма, и сега като четох Драга , погледнах кутията пише да се ползва до 3 седмици след отваряне. А аз съм я отворила сигурно преди 2 месеца Sad((( Дали сън направила голяма беля? Аз един път да реша да дам АМ и то ще й дам старо Sad

# 304
Линет, незнам дали съм права, мота ми се нещо, но може и да бъркам. Мисля, че изветрява само, нищо няма да й стане от един път. Мисля, че имаше някакви съставки, които просто им заминават полезните работи. не мисля, че е нещо притеснително.

# 305
Честит празник и от нас!!!

И Мими си има обечкиии  Party, много ми е хубавичка, на мама госпожицата. Мина леко. След нас имаше мама българка с принцеска на 8.5 месеца (т.е. Юлче), днес ще си имат работа с български бебоци  Laughing.

Драга, на нас ни дадоха специален разтвор за почистване на ушенцата 2-3 пъти на ден и пише да въртя обечките 2-3 пъти на ден.

Не съм чела много от темата, не съм в час...

# 306
Линет, според мен ако е била на сухо и проветриво и все пак е била затворена, и няма нищо. Мисля производителите слагат такива срокове за да се продава храната. Аз например кашите съм ги отворила много отдавна и до сега трябваше да съм хвърлила поне 3-4 преполовени кутии.

# 307
Здравейте момичета,

Днес Калина имаше месечинка, но не успях да вляза по-за дълго. Та затова ето една вечерна почерпка от мен.

Бяхме на консултация - килцата са 8500 (+250), сантиметрите 70 (без промяна). Сложихме първата ваксина Синфлорикс, другия месец още една.

Драга, нормално е да не успеят да намерят някакви нередности. То във всяка фирма си има процедури по контрол. Въпроса е дали се спазват. Мисля, че трябва да им отговориш на писмото с информацията, която току що ни даде.

# 308
Радина , ами аз не, че нещо искам да ти кажа...

Ами то.... аз такова, не че нещо ама ще идвам тогава при мъжа ти  Mr. Green

# 309
  • София
Радина , ами аз не, че нещо искам да ти кажа...

Ами то.... аз такова, не че нещо ама ще идвам тогава при мъжа ти  Mr. Green

Ми направете суинг,бе хора! Whistling Joy hahaha

# 310
# 311
Добро утро от нас! Честити обички на девойките!

Вчеря бахме на консултация - вече сме 8900 гр /+300/ и 77 см. /+1/. Каза, че са му много подути венците, особено отгоре. Иначе всичко е наред.

Чочи - Константин спи и той по повече, но когато сме в къщи - около час и половина преди обяд и около два и половина три след обяд. Навън, не само, че трудно заспива, защото много се оглежда, но и спи по най-много час.
Дарка - бързо оздравяване.
Кари - честито ви зъбче.
Миласара - уникална снимка.

Днес ми е нещо криво, въпреки че след обяд си отиваме при нашите, имам сбор. Винаги е много хубаво по това време. Дано ми се оправи настроението до довечера.

# 312
Добро утро!
Влизам този път на време да почерпя за месечинката на Йоана-калпазана. Laughing
Днес става на 9 месеца!!! Party

Голям съм тъпак Tired така и нещо тук картинките не ми поллучават... Тани80 кажи бе мац как става , че е срамота направо... ooooh! Embarassed ooooh!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 11:39 от Fortune

# 313
Честити обички, зъбчета, месечинки.. Hug

Мила, и на мен ми хареса много багажа! Hug
Карелия, не бих сложила обица/и на Влади никога! Като порастне той да реши и да си създава собствен стил. Бих му направила по-щура прическа, но не бих му пуснала дълга коса, намеса само в нетрайни неща.
Джиджи и аз все се оглеждам за снимки! Wink
Джил, екстра е  Инето!

Днес ще обикалям за обувки и на двете деца, така че няма да се включа по парковете. Но другата седмица с удоволствие!

# 314
Чочи - Константин спи и той по повече, но когато сме в къщи - около час и половина преди обяд и около два и половина три след обяд. Навън, не само, че трудно заспива, защото много се оглежда, но и спи по най-много час.
И Дани започна да спи повече у дома-сутрин се събужда към 7ч.,хапва си и към 8.30-9ч. заспива и едвам я събуждам към 12ч.Следобяд,ако сме си у дома,спи поне 2 часа /навън спи не повече от 1 час/.След 17ч. пак заспива за около 30-40 мин. и едвам издържа до 20.30ч.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт