Юлски бебета-Тема 29

• 29 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Честити обечки на всички сдобили се!

Джиджи ами е идеален случай да се сравни професионализма на всички снимали  Laughing
Драга, ами значи това което пише в процедурите за самоконтрол на аптеката не отговаря на това, което става в действителност в нея. Никой не те нарича лъжкиня, споко, те вече си имат едно наум за тях, просто не могат да ги хванат в крачка както ти си го направила, а когато са отишли на място всичко е било ок и те са ти докладвали. Вече вярвам знаеш, че трябва още на касата да гледаш срока...
Миласара, големи сладури, а малкия батко с тази коса е направоооо  Heart Eyes Е няма начин да не си личи че са близнаци, а за тебе винаги ще са различни  Wink

# 316
Добро утро и от нас.

Калина я експедирах в леглото за картка дрямка и сега мога спокойно да прочета какви сте ги вършили вчера. Party

Онзи ден спонтанно реших да я уча да заспива без гърда. Та вече две вечери поред пея песнички, галя по главата. Вчера малко ми се разсърди, че не давам да ме ползва за залъгалка, ама бързо я залисах с нещо друго и след малко заспа. Дано скоро успея да я отуча от този вреден навик.

Има си вече втори зъб. Избил е окончателно през нощта. И тази сутрин весело потракваше по лъжичката, с която го пробвах.

Да ви питам - знаете ли хубава сладкарница, която евентуално има и градина. Искам да почерпя най-близките на Цветница за именния ден на Калина, но не знам сладкарниците добре. Не бях ходила от детските си години. Иска ми се да има дворче, ако топло да седнем навън, ама може и да няма. Важното е да е хубава. За сега се сещам само за 100 гр. сладки на А. Кънчев, но там не е много приятно да си на улицата, ако са изнесли масите.

Има ли желаещи за среща в центъра - около НДК? Мисля, след като нахраня звера на обяд, да сляза пеша с количката.

# 317
Грация, мерси Hug.
Джил, преди да се оплача на вас им го написах и на тях Peace. Ще звънна като се нахраним и може да дойдем с моята приятелка натам.
Ем, вече всичко проверявам Laughing.

# 318
Добро утро  Grinning

Да ви почерпя - Ива става днес на 8 месеца  Simple Smile

Честита месечинка и на Йоана на Fortune.

Jillian - дано си направете хубаво празненство на първия имемен ден в неделя. Ние също ще празнуваме. Чудя се бебка кога да си празнува празника - дали на 6 януари - Иванов ден или на Цветница. Все пак точно Ива се казва един вид върба. Името е от келтски произход и това дърво е било свещено за тях. От там идват и Ив и Иво. Ама много се чудя  newsm78

Julsko bebe - много неприятно е това с РИОКОЗ. А какво стана с Комисията за закрила на потребителите. ? Според мен има 2 варианта:
1. РИОКОЗ са направили отгоре-отгоре проверка - видели са , че като цяло документите им са наред - според тях явно тази кутия не е тяхна - значи изобщо не са я записали.
Изобщо не са се задълбочили да отидат при доставчика и да проверят те на кого са продали тази кутия, като я проследят по партидата.
2. Не им изнася да проверяват точн тези аптеки по техни си причини.

Досега не съм се ядосвала така, откакто от една банка ми пробутаха фалшиви 50 лв. Взимам си аз паричките и отивам да ги внеса в друга банка отсреща на улицата. Давам там пачките и изведнъж - фалшиво 50  Shocked. Направо побеснях  #Cussing out  Хората направиха протокол и прибраха банкнотата. Аз веднага отивам в предната банка, а те хър-мър ми върнаха парите. Те не са виновни - предполагам, че касиерката го е направила тоя номер, ама повече при тях не съм стъпила, въпреки че са свястна банка по принцип.

TANI80
- много сте височки. Браво на вас  Simple Smile

Защо ми изчезна снимката с почерпката - малка е - 400х400, нещо не мога да разбера  newsm78 Пак я пускам.

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 11:53 от Mishe333

# 319
Радина , ами аз не, че нещо искам да ти кажа...

Ами то.... аз такова, не че нещо ама ще идвам тогава при мъжа ти  Mr. Green

Радина, ей това беше перфектната идея  Peace Peace Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Медулка да направи график  Mr. Green
Не знам дали ще ми повярва някой, но ако имам 100% гаранция че ще родя момиче бих се навила на още един опит Flutter bowuu
Джил, в Двете фукли на Христо Ботев е много готино, но нямат градина.
На Плиска има една сладкарница Неделя с хубава градина опред и още една невероятна сега се сещам - на ул.Жолио Кюри като тръгнеш от кино Изток нагоре към Интерпред - сладкарницата се казва ТЕЯ и май има хубава градина само дали са изкарали масички вече.

# 320

Ето и почерпката черно на бяло. Днес Йоана навършва 9 месеца!!!
Честита 8-ма месечинка на адашката Йоана на Мише 33

Тани80
Hug Peace

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 12:18 от Fortune

# 321
  • Canada
Карелия, не бих сложила обица/и на Влади никога! Като порастне той да реши и да си създава собствен стил. Бих му направила по-щура прическа, но не бих му пуснала дълга коса, намеса само в нетрайни неща.
Сиси, аз по-скоро за майтап питах... И аз не бих направила такова нещо - Нико да си прецени като порастне..

Честити месечинки! Hug

# 322
  • София
Добро утро палави мами! Аз се чудя защо темата ме влече така,а то имало защо.Аз съм си фен на Роби Уилиямс,Джъд Лоу,Клайв Оуен,не мога да се сетя за още някой,но 100% има доста  Mr. Green
Честито на всички месечинковци и на именници!
Нямаме си зъби ние пък  Crossing Arms  .И не седим още  Crossing Arms
Баба ми вчера ме издразни като ми каза:"Даваш ли му попарка?Срамота е,8 месечно бебе да не му даваш попарка,той затова е толкова мързелив и не може да седи"  Close
Мамб бързо да се оправяш,да не изпускаш хубавото време навън!
Драга ние на нашето подписване отидохме в Уасаби,това е суши ресторант до Плиска, хубав е,има и друг,на 2 преки оттам,пак е Уасаби,но е с градина.  Peace
Обици и за момчетата ли обсъждате?  Shocked  Laughing

# 323
  • София
Здравейте мамита!
Честити месечинки на порасналите ни бебоци!
При нас нищо ново.
С ресторанти и сладкарници не мога да помогна не съм много в час, нещо не се сещам за такива с градинки.

# 324
Е при толкова почерпки освен да честитя месечинките друго не ми остава  Laughing

Лени забравих да ти пиша да не се шашкаш от количествата, Изабел от няколко дни сама ги намали, сега пък се шашкам, че яде малко  Joy Та явно има нещо вярно в това, че бебетата растат на етапи.
Мише, имам познат в банка, споменавал ми е за скандали които се потулват за да не знаят хората,като например фалшиви пари в банкомат.
Джил, крайно време е малко да я отлепиш тая мома от тебе, че годинката наближава. Аз от вчера минавам на 5 сукания, за да имаме повече възможност за разходки през деня и евентуално да ядем с бурканчетата навън, то пък за късмет още не ще да се стопли като хората. Обаче са хитри да им се не види, усеща се, ей сега преди малко не заспа докато не й дадох да посуче, какво ли не друго пробвах, не и не вре се в мен и ми дърпа блузата  ooooh!.А не е гладна. Явно емоционална нужда....

# 325
Е при толкова почерпки освен да честитя месечинките друго не ми остава  Laughing

Нали... и аз така мисля, след толкова гласене.../ на почерпката де... Crazy/ Joy Laughing Joy

# 326
Здравейте и от мен днес.
Хайде болните да оздравяват вече...ама май и аз почвам. Гърлото мве боли много и кашлям.Засега това и се лекувам по домашно та да видим.

Излизаме днес на кафенце с мъжо и Катя.Аз му казвам да заключи вратата и да сложи ключовете ми в количката.Разбира се как можах да допусна,че ще ме чуе. ooooh! Отидохме на кафенце....станахме...аз тръгвам за в къщи а той на фитнес. Ситгам до кооперацията...бъркам в чантата за ключове  #Crazy - няма ги.Не си взех и телефоните,че нали отивам за 20 мин в махлянското кафе. ooooh!Чаках го 2ч точно да се появи.То добре,че имаше малко слънце но все пак си беше хладно.Изтръпнах цялата...Катя се разкриви...огладня...нямам ядене в мен.....ужас направо.И го гледам накрая върви бавно бавно и се прибира нашенеца- идеше ми да го  #2gunfire. Като му казах ,че го чакам от 2 ч. а той ми се хили ,че не бил виновен.

Мила,страхотни са ти сладурковците

Честито на месечинките ни  Hug

# 327
Юлско бебе за ресторанта да се изкажа и аз. Знам, че Табиет е много добър ресторант мисля, че има Табиет 1 и 2. Едиствено мисля, че е от по-висока ценова категория. Има сайт влез в менюто и виж дали ви устройват цените. Иначе като кухня е много много добър. Относно обичките ми каза жената първите няколко дни вечер с реванолче хубаво да промивам и също така когато се сетя да въртя обичките, за да се оформи хубаво дупчицата.
Джиджи и аз все още чакам снимки от нашата фотосесия, за да видя различните гледни точки  Grinning
Мамо Диди неприятна случка наистина, аз така съм обикаляла квартала няколко пъти да си търся ключовете, а те на вратата. Накрая звъня на някой комшия поне да ми отвори да не мръзнеме навън, качвам се до етажа и какво да видя ключовете ми  Laughing, това точно 3 пъти ми се случва.
Все се каня да питам дали има желаещи да поспортуваме малко. 
Честита месечинка със закъснение на адашката Калина на Джил   bouquet

# 328
Ем той и Влади от 2 дни видимо си редуцира порциите. Но първо аз вече давам по-малко и после сега със запушеното носле и температурата, явно все пак не му е така силен апетита.
Фрида, Табиетите са много готини ресторанти, но не бих казала че цените са тънки там - зависи за сватба какво биха предложили като меню.

# 329
Ние току-що се прибрахме от разходка, след час отиваме на нова  Simple Smile

Явно емоционална нужда....
Laughing Определено е емоционална нужда. Ние от скоро сме на 4 сукания. Мисля да кърмя още 2-4 месеца , не повече, че искам да отслабна вече. КЧато ям малко, кърмата веднага ми намалява. Даже днес гледам един сутиен, колко ми е голям вече.  Crazy
Между другото преди малко ходих до онзи магазин Мечо Пух , дето го пишат тука във форума. Там продават от миналогодишната колекция на Колев и Колев. Например една сандалки, дето във Вис Виталис са 38 лв. там бяпа 25, ама само 17 номер беше останал  Sad  Приличат малко на тези, но са по-отворени:
http://www.k-k.bg/bg/collection/16/1/530/
Купих й едни други - много сладки за 29лв.
Магазинчето се намира на бул. Вапцаров, като вървиш от вас, подминаваш Марса, пресичаш голямото кръстовище и след 2 блока има малко пространство и е там  Simple Smile

Мама Диди - и на мен ми се е случвавало, но даже не си бях до вкъщи , а някъде из града. Затова си купих карта с импулси за уличен телефон и се обадих. Ама мъжо не си вдига телефона. После звъннах на свекървата и й казах някой да идва да ме пребира  Rolling Eyes
Накрая мъжо обаче дофтасва и ми вика - много ли закъснях  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт