Юлски бебета-Тема 29

• 29 137
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета,

Да почерпя - днес имам рожден ден Simple Smile

Напоследък не успявам да влизам. Честито на всички, които имат повод - месечинки, зъбки, обечки...

# 331
Честит рожден ден ,Иличка! Да си много здрава и обичана  Hug

# 332
# 333
Честит рожден ден на Иличка и от мен!

# 334
Честита месечинка на всички сладурковци Hug.
Иличка, да си жива и здрава, много щастлива и обичана  bouquet.
Цветен прашец, снощи заспах с мисълта, че забравих да пиша колко са ти готини бейчетата и сутринта пак забравих, та сега да си кажа Laughing.
Ето снимка на мадамата с продупчените ушички:http://julskimami.snimka.bg/baby/bebetata-ni-na-7-meseca.463899.17958054

# 335
Момичета съвсем случайно видях профила на Берушка - има си лентичка 6 седмици и 4 дни preggo

Много стиснати палци до ноември от нас!

# 336
Ралче, страхотна новина, лека да й е бременността Hug!!!!!

# 337
Страхотна новина  Party. Дано всичко е наред с Берушка и нейното бебенце  Praynig.

Иличка, Честит Рожден Ден - здраве, щстие, късмет   bouquet.

Честити месечинки на порастналите бебенца. Ние след малко сме на консултация и ще видим колко е порастнала Мими за 3 месеца  Grinning.

Мила, много са сладки дечицата ти  Heart Eyes.

# 338
Ох,нямах нет цяла вечност-много ми липсвахте-само се отчитам 71 см, 7800 тежим-връщам се да чета smile3529

# 339
Здравейте и по вечерно му.

Днес си направихме чудесна разходка с дребосъчка. Срещнахме другарчета. Hug И накрая таткото ни прибра от НДК.

Мише, според мен си избери който ден ти харесва повече и празнувайте тогава именния ден на Ива. И при мен кърмата наистина намалява, когато намаля яденето, но някак се оправям в момента.
Лени, май точно ТЕЯ-та ще изберем. Миналата година бяхме пак там на Цветница, запознавахме родителите. Та ми се искаше Инето да си има свое местенце, ама...
Драга, аз също бих препоръчала Табиет, но не съм ходила скоро. Малко по-скъпо е, но менюто, обслужването - всичко винаги е било на ниво. Последно ходих там на годишнината от сватбата на родителите ми по-миналата година. Бая се чудих дали да им кажа, че съм бременна точно на този ден, но сестра ми ме издразни и се отказах. Прочете на телефона ми едно смс-че от мъжа ми, че ми стиска палци, попита за какво и като не й отговорих, изтресе на масата "Да не си бременна".
Ем, съвсем си права за отлепването. Тази вечер не можах да проведа учебното заспиване, защото ми заспа в ръцете още докато си сучеше вечерята. Ама утре пак.
Диди, май сама ще си заключваш вече. ooooh!

Иличка, честит рожден ден! Много късмет, любов и здраве от мен!

Прекрасна новина за Берушка. Дано всичко да бъде наред и да мине и тук да се похвали. Praynig

# 340
ИЛИЧКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ!!!  bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И ЗЪБКИ!!!

Страхотна новина!!! Берушка, имаш стинати палчета от всички тук!!! Hug

Драга, Дарка, Диди, много са ви хубави дамите с обички....чакаме снимки и от другите Wink

Отчет и от нас!! 8100гр (+150), 70см (+2), от днес ядем попара и се приема добре!

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 22:04 от djidjito

# 341
  • Canada
Честит рожден ден на Иличка и от мен! Жива, здрава, много обичана и щастлива!  bouquet
Радвам се и за Берушка!

При нас няма нищо ново - ходим по разходки, хапваме си с апетит всичко и така... От понеделник сме на кухня...

# 342
Добър вечер и от мен Hug
Не съм писала от доста време, но няма време по цял ден сме навън на разходки Whistling Днес бяхме на консултация  - 9.800кг и 78см Peace
Яде си манджите от детската кухня, неще да спи навън и като се приберем е супер кисел....направо незнам какво да го правя.
Това е за сега Mr. Green

# 343
  • София
Иличка честит рожден ден и от мен! Много здраве и сбъднати мечти!
Честити пробити ушета на всички мацки.
Юлско бебе така е като има кой да снове из къщата други са го ударили на живот. Grinning Твоята госпожица ти е одрала кожата, вече съвсем си прилича на теб.
Джил сестра ти много кофги е развалила изненадата.
Много се радвам за Берушка. Дано всичко мине безпроблемно и си роди здраво и красиво бебче.
На мен сега ми се схванал пък врата сигурно някакъв нерв се е възпалил и не мога да си движа главата, а като вдигна Кати направо имам чувството, че ще ми падне главата. Мрън, мрън, ама ужасно боли. Хайде оплаках се.

# 344
Честит рожден ден Иличка !!!
Пожелавам ти много здраве, много слънце и любов в дните ти !!!

Честито на всички пораснали и озъбили се бебоци Simple Smile

Тихичко честито на Берушка и съм сигурна, че този път всичко ще е наред и ще гушка своето бебче  Praynig Hug

Ние малко на тагадък се прибрахме от разходка, Ру ми изгриза очилата, но само това го възпря да се метне от количката  Joy Много се нервира да седи 4 часа в количката...  Crazy

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 23:00 от Mаmbina

Общи условия

Активация на акаунт