Юлски бебета-Тема 29

• 29 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • USA
Иличка,честит рожден ден, бъди здрава и щастлива!

Страхотна новина за Берушка! Пожелавам й лека бременност и здраво бебче накрая!

# 346
Иличка, честит рожден ден!!!
Много здраве и късмет!!!

Стиснати палчета за Берушка!  Hug Peace

# 347
Бяхме на консултация. Бебка е 8950 (+660) и е 72.5 см (+4) порастването се отнася за 3 месеца, защото тук не е като в БГ всеки месец, последно бяхме на 6м. По-мъничка е отколкото мислех, вкъщи на нашия кантар излиза към 9,4 кг. с дрехи и памперс, де, но пак е голяма разликата. Доволна съм, че малко е спаднала и се приближава по към средното тегло - сега сме в 70% по тегло, а бяхме в 95% и е 80% по височина. Пратиха ни на изследване за олово и анемия, ще отида другата седмица. Дадоха ми и телефони на очни доктори да я заведа на преглед - още не е отпушено слъзното каналче и може и да й направят процедура.

# 348
  • София
Иличка,честит рожден ден!Бъди здрава и щастлива!  bouquet
Силно стиснати палци за Берушка! Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Джил,не съм те забравила,утре ще звънна. Peace Hug

# 349
Добро утро!
Не съм ви чела тия дни, но съм като парцал.. бях с 38,3 Т оня ден, вчера 38.. Преслава няма Т /още/ и дано няма де  Praynig ама кашля и точи сополи... Бяхме на лекар - дишането чисто, гърлото също, ушите също.. ама кашля и това си е... Тя пие Проспан, а мама си пита ушите да пие нещо. Не знам и какво де, като видя по-висока Т пия парацетамол ама иначе не знам какво да пия. На всичкото отгоре от сутринта съм със световъртеж и съм се сдухала тотално.. Имам проблем с вестибуларния апарат и от недоспиване/преумора или настинка ми се случва да полежавам в болница заради това... Изхода е да пия гинко билоба вкъщи, но не знам дали може докато кърмя  Confused
Мъж ми е на работа, майка ми вчера беше много зле, повръща, лошо й.. та сме си сами днес с Писана.. Дано има милост, че вчера все гушната седеше  Rolling Eyes

Страхотна новина за Берушка! Желая лека бременност и здраво бебенце в края й  bouquet

Честито и на всички с повод днес и предишните дни.. виждам съм изпуснала Рд на Иличка... Честито   bouquet

# 350
Привет и от мен
Смалко закъснение,но....
Честит Рожден Ден Иличка.Бъди жива и здрава
Берушка  Praynig Praynig Praynig
На Веронка още не и минава тази кашлица и днес в 10ч ще я карам на друг доктор да я преглега.Дано да ни изпише нещо по-силно за тази кашлица,че детето се измъчи вече  ooooh!
Бубичка,бързо оздравяване  Hug Praynig
Аз ставам,че малката се събуди

# 351
Ау Бубичка, много страшно звучи това, дано да те слуша Писанка днеска.
Цветен, и ти се оправяй, много е гадно това.
Стискам и аз палци на Берушка.
Нашата кухня е от 10 месеца, за тогава евентуално ще се запишем, въпреки че не виждам дотогава да се е научила да яде нарязани а не пасирани неща, та може да се наложи да й пасирам манджите  ooooh!

# 352
Берушка има и моите стиснати палчета всичко да е наред с бремеността и раждането  Praynig

# 353
# 354
Благодаря за пожеланията...
Писи няма Т, преди малко мерих с дигитален - 37.8 показа - 37.3 е реалната, ако не се лъжа... Мерих с обикновен - 36.4 Иди ги разбери  ooooh!

Сега седи в проходилката.. пак да питам.. На какво положение трябва да я сложа? Като я сложа на едното е на пръсти, а на другото стъпва с цяло краче, но пък й е леко свито в коляното... И нищо не прави в нея... Седи си и си разглежда.. Не й е време за проходилка ли още или й трябват няколко пъти да се усети? Помагахте ли някак си на децата си да разберат как се прави? Да се притеснявам ли, че не я ползва по предназначение?

Мале днеска съм.. голяма мрънла.. по-добре да изляза до довечера, че ще изкукуригам..  Tired

# 355
Бубичка,според мен още не й е време на Писанка за проходилка!Аз и преди бях писала,че за момиченцата не е хубаво да се слагат в проходилка преди да насършат 10 месеца!

# 356
Аз честно казано и не мислех да я слагам в проходилка, не бих купила никога... Тази е от брат ми и реших да опитам... То не беше след 6 месеца, след 8... сега 10... Thinking

# 357
Ми,незнам-всеки си преценява сам  Peace.
С Йоан ползвах проходилка,защото той така и не пропълзя,а сега с Даниела незнам дали и след като направи 10 месеца ще използвам проходилка  newsm78

# 358
  • София
Бубичка,бързо да се оправиш. Praynig И дано Писанка се размине. Praynig С малкия батко съм ползвала само уокър.Сега ми подариха бънджи- няма такава радост,много се кефят и двамата. Peace
Цветен,и ти да се оправяш!
Дарка,време е и вие да оздравявате. Praynig

# 359
Не се размина.. цъфнахме.. 37.4 обилни сополи като е закашля започва да пищи, има разстройство... и сега ако звънна на педи ще ни прати за антибиотик, нощи че вчера я прегледа и й нямаше нищо... кашлицата била алергична...

Милото ми момиче, заспа ми в ръцете... Cry

Общи условия

Активация на акаунт