Юлски бебета-Тема 29

• 29 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Честит празник, момичета-кокичета Simple Smile Честит празник и на всичките ни цветенца-дечица!  Hug

Преслава снощи свали Т до 36,7 и заспахме към 22, спа цяла нощ. Цока в 6 после в 8 и ей сега се измъкнахме от леглото.. Не е напълнила подобаващо нощния памперс колкото да бутах цица и да опитвах да пробутвам по някоя капка вода, но днес продължаваме.. Сега Т е 37.5 и вече ще звъня на някой да идва или да казва ние да ходим, че втори такъв ад детето ми не заслужава..

Желая прекрасен празник на всички  bouquet

# 406
# 407
Днес Даниела става на 8 месеца-моля,почерпете се за нейно здраве:

# 408
  • Варна
Честито на празнуващите  bouquet Мойто какец и тя е в числото и по тоя повод ме изрита в 8:00 от леглото Tired.а калоян още си спинка...
не мога да сложа виртуална почерпка защото се гушкаме с именничката Mr. Green

# 409
  • София
ЧЕСТИТА ЦВЕТНИЦА И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ИМЕНАТА НА ЦВЕТЯ!
Болничките дечица бързо да оздравяват!
Вчера беше много хубаво време и изкарахме цял ден на зелено, но пък днес май няма да има мърдане на никъде.

# 410
  • София
Добро утрооо,
Честит празник на всички цветя, специално на Калинките на Джил, Ели и Фрида, както и на Цветенцето на Галето и Лорка на Върдж...

Бързо да оздравяват Писанка, Влади, Вероника и всички други болни бебчета. Ужасно е с тези вируси.
Берушка, прекрасна новина, много стиснати палчета от нас. Всичко ще бъде наред  Hug Heart Eyes

# 411
Честито на всички, които празнуват днес!

# 412
ЧЕСТИТО НА ЦВЕТЕНЦАТА!!!!

# 413
Момичета,днес моята Принцеска има Имен Ден.Почерпете се за нейно здраве

ЧЕСТИТА ВИ ЦВЕТНИЦА!!!
Честито и именниците   bouquet

# 414
Честит празник Цветница!!!
Нека е пролетно в душите ви и нека е слънчево в сърцата ви!!!

Честит имен ден на всички наши сладки именничета сещам се за Калина, Ива, Вероника, Лорчето сигурно има и още много!!!
Да са ни здрави и много усмихнати!!!

# 415
Честита Цветница, момичета и бебоци!

Бъдете много, много здрави!

Аз пък искам да честитя специално имения ден на Цветен прашец - на ника ти мила Wink

# 416
Честит празник на прекрасните ни Калинки-малинки - на Джил  Heart Eyes, Ели и Фрида, на Маргарита - на Санитам, на Цветенцето - на Галето, на Бени - на Линет, на Вероника - на Дарка, на Ивето - на Мише333, на Лорка - на Виржинити и на всички майчета с прекрасни цветни имена!

Честит празник и на моето цветенце - Лилия! Медулко, благодаря  Heart Eyes

Много болни дечица - дано бързичко да се оправят! Бубе, целувки за малката героиня, ще пребори вируса  Heart Eyes
Лени, силна прегръдка за Владето!  Hug

# 417
  • София
Евита благодаря ти мила, наистина ми стана много забавно, че си се сетила за ника ми. Защо пък да не ви почерпя, ей така, какво пък толкоз и това си е име все пак Wink

# 418
  • варненка от София
Ето почерпка и за нашата малка именничка Неви, нека са живи и здрави всички днешни именници носещи имена на цветя.

# 419
Честит празник, момичета! Нека ни донесе светлина и спокойствие в душите!
Със здраве да си носят прекрасните имена всички именници!
Време е всички болнички да оздравяват!
Бубе, дръж се, преборихте го вече този вирус. Целувки за Писанка, герой е тя. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт